Bilder på vår stora MELWIN!

9 månader är han nu!


Fredagen

Melwin har fått en dålig ovana att vakna redan kl 07, men idag somna han om igen i våran säng och sov till kl 8. Men jag ville inte gå upp då så han fick snällt ligga kvar i sängen till kl 09.30 HEHE vilken snäll mamma jag är. Men här är det JAG som bestämmer. Vi gick upp och gjorde det som man alltid gör på morgonen.

En vanlig morgon för mig:

* Klär på oss
* Ut med hundarn
* Hämta ved
* Tända fyr i spisen, lagom kallt när man kommer ner på morgonen när det är bara 18 grader
* Damsuga

Sen kan man äta frukost!

Jag packa ner Melwin i vagen och gick med rally fart till Tomelilla, skulle möta Sanna & Petra. Lotta skulle äntligen få liggstödet som hon köpte av mig så nu ligger det inte i vägen mer. Sen blev det en sväg till systembolaget. HAHA Sanna måste se gammal ut för hon behövde inte vissa leg, men det fick jag så jag ser ung ut i nu det är skönt! :D Det är nog 5 gången jag hadlar där, det är ju dumt eftersom gubben kör tyskland varje vecka. Så klart när man är nere i by måste man gå till Bo Ohlsson. Men som vanligt hade dom inte det jag skulle ha. Ica nästa och dom hade det inte där i heller, med tillbehören till pastasalladen som jag ska fixa till i morgon hade dom. Spelbutiken fick bli nästa offer om dom hade det jag skulle ha med NÄ! Så dår var sista chansen Coop, JA jag hitta lite i af. Vi var en sväng på babyhörnan med och jag köpte skydd till hjulen på vagnen för visst är det roligt att damsuga men inte HELA tiden, så nu slipper jag det!

Sen gick jag hem igen, då kom pappa när jag nästa var hemma. Han skulle köra till kyrkogården till Farmor och Farfar. Så jag och Melwin hängde på. Där såg likadant ut som alltid annars, inget som var ändrat precis. Dom bjöd på kaffe inne i kyrkan, och sen prat glad pappa som jag har skulle babbla en massa. Melwin tycket inte att det var sååå kul. Långt om länge fick jag han där i från. Vi körde inom byn (Smedstorp) det var invigningen av ÖSTERLEN LYSER där idag, jätte fint ahde dom gjort med en massa mmm kommer inte på vad det heter, men levandes ljus som man har ute. Och på vägen hem fick jag en JÄTTE bra ide. Barnmatsburkar och ståltråd kan inet bli bättre! Ett värme ljus i burken och sen hänger man upp det i trädet, JÄTTE fint blev det.

Thaiwok har magen fått idag, Janni och Pappa åt här. Dom gilla det så det var ju toppen. Mat kan jag laga, hehe. Just det Melwin ÄLSKAR lax, potatis och ärtor han åt som en gris härom dagen det avr poppis. Men det är ju så gott. Titta på idol, jag gillar TOVE och REZA dom är grymma som fan. Snart kommer mannen min hem, blir kudden snart så jag orkar med att FESTA loss i morgon, medans Niklas och Melwin är hos Björn och spelar tvspel :DMelwin i kyrkanFarmor och Farfar

Jag är så less på samhället...

Tim och Tove som mörda Theres fick 1 år och 8 månader.
David som jag TROR döda Lottie kommer till 99,9% att gå fri.

Barn som är från 15 - 17 år dödar ett annat barn. Hur fan ska detta sluta i vårt land. Vad tänker andra ungdomar om att dom får så låga straff. Dom fick ens inte 4 år. Presonligen tycker jag att minst 3 år på låst och sen 1 år på öppen. Om 1 år och 8 månader kommer dom att gå runt på våra gator igen.

Jag titta på¨kvällsöppen med Ekdahl i onsdag, då handla det om just Tove och Tims straff. Toves advukat säger så här:

- Man måste tänka på att det är barn, när man ska sätta straffet.

Min tanke var, han är ju bara sååå blåst. Visst det är bara barn, men kan man döda någon annan så tycker inte jag att man bara är ett barn. Jag blir mest lesen över att det blir bara värre och värre i vårat samhälle. Vad göra dagens mammor och pappor? Har dom ingen koll på sina barn?

USCH!

...

Jag har inte haft lust till att skiva här..
Jag skulle lagt in bilder på vad jag hända i Ullared, men jag har inte tagit bilder och allt ligger nästa i lådorna nu. Orkar inte ta fram det. Hehe.. Sorry!

Du får välja!

Ställ en fråga till mig om vad som hellst du vill veta!
Kanske blir ett svar!
Hoppas på månag frågor!!!! :D

Gekås

Det kommer bilder en dag!

En som ville veta!

En läsare som ville veta om jag jobbar och tjärnar egna pengar.

Jag börja jobba när jag var 14 år, slet som ett djur för 50 kr i timmen på en gård. Jobbar där tills jag var 15. Efter det flytta jag till behandlingshem där vi hade något som kallades för flitpeng 25 kr i timme. Då fick vi klippa gräste, skotta snö, måla huset, hugga ved, lite sånt som behövs göra. När jag se flytta hem igen gick jag i skolan. Sen börjar jag och praktisera i stallet i svarte och där fick man inte för mycket pengar, det var igenom skolan så jag hade ca 1500 kr i månaden och jobba 160 timmar i månaden. Efter det har jag bara haft strö jobb lite inom vården. Innan jag blev gravid läste jag på komvux, och då hade jag studielån. Men jag har väl sökt ca 4000 jobb sen jag gick ut skolan. Men ett jobb är svårt att få när man inte har körkort och en halv hästskötare utbilding! Men körtkort ska jag ta när Melwin börjar på dagis och sen hoppas jag på att jag kan få ett jobb, önskar att få jobba på en gård så väl med hästar, kor eller grisar. Älskar att gå runder i ett stall och slippa ha en chef i röven hela tiden. Eller jag bryr mig inte vilket jobb jag får bara jag får ett jobb och egna pengar! Men jag vet att Niklas kommer inte tycka att det är så roligt, men det får han ta. Han vill ju att jag ska gå hemma. Men det vill inte jag. Det tråkigaste är att när jag börjar att jobba så kommer vi bara att ses en kväll mitt i veckan, sen kommer det att vara lördag och söndag. Tråkigt!

Du!

Du som kallar dig för:

"Skit bra inlägg"
"Annika"
"Ulla A"

Jag ser att det är skivigt i från samma data, snart får jag reda på vart denna data finns ska bli roligt att se!

Nu ska jag förklara för er!

I förra vecka var petra här.
Vi kom till att prata om min blogg att det är så månag som bara ska klaga på mig, och det jag skiver.
Då kom jag på att jag skulle lura er, och att jag VISSTE att ni skulle skiva som ni gör.
Niklas snäll, det vet i fan när han sover kanske!
Så att jag skulle fått panik det vet jag inget om...
Men tro vad ni vill! Man vet aldig när jag luras nästa gång!

HAHA, NI ÄR LURADE!!!

Jag DRIVER med er, FAN vad det är roligt!
Är ni såååå jävla dumma och korkade så ni tror att jag gnäller för jag bara skulle få 5000 kr?
Jag har inte fått ett öre! Jag har fått låna! Så de så!!!
Fatta såååå roligt jag har haft åt er.. HAHA..
Ni är för dumma!!! :D :D :D :D :D :D :D

Svintto!

Det funkar jätte bra på lastbilen, för i alla skarvar på trailern blir det jätte svart och går inte bort med svamp men med svintto går det bort. Fy attans vad lastbilen är fin nu! Fast bara på ena sida där jag tog, sen fick vi snabba och och tvätta så den andra sidan blev inte så fin. Så i morgon ska vi ner på volvo och titta. Sen är det 25 års fest på kvällen.

Niklas och Melwin sitter i badet just nu, hörs som att dom leker där inne. Kanske allt vatten på golvet nu?! Det blir att inta soffan med en filt jag har såååå sjukt ont i magen, vet inte vart jag ska ta vägen. Det gör mer ont än när jag hade för värkar...

Vi hörs! I morgon kommer det bilder på lastbilen som jag har tvättat såååå fint! För jag gjorde lätt det jobbigaste...

Jag kommer inte att få handla allt jag vill!

Ullared på måndag med damerna, men det suger jag får bara 5000 kr av Niklas.
Jag kommer inte att kunna handa allt jag vill.
Känns fan inte lönt att åka dit. Jag trodde iaf att jag skulle få minst 7000 kr.
Men men, kommer att känns tråkigt att inte handla allt jag vill.
Hoppas att det blir roligt ändå!


Vet ni varför kyrkan i Tomelilla är så liten?

Det ska jag berätta för er, det är ganska så intressant.
1868 bygdes den nuvarande kyrkan i Tryde, efter den gammla medeltida kyrkan revs. Förr var Tryde central orten till Tomelilla, Tomelilla var jätet litet då. Eftersom att på den tiden så var bönder och präster dom som hade mest makt i landet och idag har dom inget att säga till om. Runt 1860 talet ville dom bygga en järnväg mellan Ystad-Eslöv och då ville dom ha statiionen i Tryde, men bönderna ville inte sälja sin mark. Och då hade dom inte så mycket mer val om att dom fick bygga den i Tomelilla. Så Tomelilla är inte så gammalt det är en ganska så ny by. Och eftersom Tomelilla var så litet behövde dom inte en större kyrka. All info har jag fått av Niklas jobbe kompis, Arne!
Inte för att jag gilalr kyrkor med det är ganska så roligt att veta, när man bor här!

Så Tryde är inte så litet ändå, inte från början!!!Tryde kyrka

Han är sååååå het!


Tänker och Tänker...

Jag har ett problem som jag måste ta och lösa, och det känns som att det är ett ganska så vitkigt beslut. Jag har tänkt fram och tillbaka i flera år om jag ska förminska mina bröst. Det är inte så trevligt att gå runt med 80E, för det första är det tungt sen hittar man INGA kläder som passar. Men samtidigt trivs jag med dom, tänk om jag minskar dom och ångrar mig som fan sen. Då är det kört. Jag vet en som kommer att bli minder glad för det... Så jag är helt kluven på hur jag ska göra, ska jag, ska jag inte. Det är ju jobbigt...

Någon människa vill lägg 12 kr på något korkat!

Idag när jag gick och hämta posten som vanligt. Då ligger där ett brunt brev till mig och det hört precis som att någon har lagt grus idet. Jag vissar det för Niklas han undra om jag har köpt knark, men HALLÅ! Men iaf så öppnar jag det, ser att det ligger citronsyra i det och en beskrivning på vad jag ska göra.

Detta fick jag:

Det går inte att ladda upp bilder vet ej varför...

Det står iaf så här:

Hej (iack alltför) kära trådskaparen, här är instruktionena:
Pulvret appliceras analt på barnet i riklig mängd...

HA KUL!

Med förjävliga hälsningar // Konstvärket

--------------------------------------------------------

Det finns fan sjuka människor, om det hära skulle vara roligt det vet jag inte. Jag vet så mycket att brevet är stämplat i Göteborg, och att jag inte har skapat någon tråd.
Men tack för citronsyran nu slipper jag köpa det, ska göra tvättmaskinen ren i från kalk!

Då var det dags för lite mobil bilder igen!Bilder i från Tysklands resan med Niklas!

Det finns inget bättre än att sitta hos Pappa! (L)

 

Det är INGEN som har sagt att man inte kan sitta så här på en ratt :)

 

Eftersom jag hade glömt Melwins jacka fick Niklas jacka vara som en åkpåse och det gick jätte bra, han frös inte! :D

 

Vi hitta en jätte fin sjö när vi var ute och gick...

 

Niklas försöker förklara för Melwin att han ska bli lastbilschaffis! :)

 

Vi hitta en jätte stor klätterställning med!

 

(kvaliten är inte den bästa, kass kamera på min mobil)


Det här med att skaffa barn och inte skaffa...

För det första är barn inget man skaffar det är något man får om man har tur.
Jag kan bli så arg och ledsen på folk som skaffar barn bara för att det ska man. Det är inget man SKA det är någon man gör för att man vill man älskar den man lever man och vill ha något tillsammans i stället för en katt, hund eller något annat. Sen har det inte med ålder när man skaffar barn i livet, så länge man är vuxen.

När vi bestämde oss för att behålla det som var i min mage var att:
  • Vi skulle ha råd med det
  • Vi skulle kunna göra allt som vi har gjort innan tex handla det vi vill
  • Och för att vi ville ha ett barn, inte för att man ska.
Något som gör mig JÄTTE ledsen är dom som bara skaffar barn för att man ska till tillhör! Barn är en gåva som man får. Alla kan inte. Oftast dom som vill såååååååå mycket ha barn kan inte få det. Jag känner några som inte kan få barn så lätt som en annan. Eller jag vet inte om jag kan få det så lätt. Efter som vi inte skydda oss på 2 år och det inte händer något. Jag åkte till Thailand apri 08 och jan 08 börja jag med mina P-piller för jag inte ville ha mens när jag skulle ligga i poolen, sen kom jag hem och sluta med dom. Vi sexa på som vanligt, oj vad händer en bebis. Jag har fått förklarat nu att, efter som i P-piller finns det hormoner så det gjorde att jag blev lättare med barn...
Det jag vill få ut med detta är att.

MAN SKAFFAR INTE BARN, DET ÄR NÅGOT MAN FÅR OM MAN HAR TUR!

Fruktfat!

Vilket gott fat med en massa god frukt på!!!


En lång sväng i skogen...

I dag kände jag för att gå en sväng i skogen och ta bilder på Melwin.
Sanna, Theo, Pepsi, Petra, Melvin hängde också på.
Jag hade Texas med mig för att Dexter behöver vara lite själv hemma och huset var kvar när vi kom tillbaka så allt gick bra. Jag trodde först att Texas skulle börja bråka med Pepis för han har varit lite knäpp på senare tid. Men det gick som en dans, Texas lukta och hade sig sen sket dom i varandra. Så då vet vi det till fler gånger. Vi gick till kroneskogen och tog lite bilder. Där var ingen som blev så där jätte bra. Här kommer några...Usch!

Min vän är hemlös.

Vi kan kalla henne för Lisa.
Lisa är hemlös hon bor ute på gatan, hon är i 20 års åldern.
Soc kan inte hjälpa henne just nu, för dom har så många andra fall att lösa.
Hon får sitta på centralen på natten för att få tak över huvudet.
Är det klokt att det ska behöva vara så här?
Hade jag haft pengar så hade jag hjälpt henne, men nu har jag inte det.

USCH!

Nu blir det inte fest på länge!

3 lördagar i rad har det varit fest, så nu får vi ta det lungt på ett tag! Den 24 okt är det 25 års fest, men vi ska inte dricka. Sen är jag bjuden på spökfest den 23 okt borta hos grannen, så dit får man gå. Det är en fredags så mannen är inte hemma. Får höra med mamma eller tant om dom vill passa Melwin. Snart är det dags att åka till Ullared med töserna, kul ska det bli.

I lördags var det fest hos Martina och Björn, mycket trevligt. Synd bara att det blev gyttjebrottning med men det är väl sånt som händer. Det var ju en jävla tur att vi dammer rädda upp allt. HAHA! :D

Niklas hade det minder trevligt i tisdags, han blev stoppad av BAG (tyska trafikpolisen) där rök vårt bröllop. Nä så illa var det inte, men hade det inte varit för att Niklas har en bra chef så hade det gjort. Så nu kommer mannen ALDRIG att komma hem en fredags natt. För 1½ timme innan hamnen i tyskland måste han stanna och hålla dyngsvilla, 9 eller 11 timmar. SUGER! Men det är ändå ganska så bra för då kommer han att tjäna mer i månaden.

Jag och Melwin var med Niklas i torsdags, vi hinner att köra 10 min sen blir vi stoppade av BILINSPEKTIONEN (polisen) det var då helt ok, Niklas fick vissa att han hade fått böter i Tyskland sen vi vi köra så det var ju en jävla tur. Melwin var lika duktig denna gången med, han skulle dock sitta i Niklas knä hela tiden för han ville leka med ratten. Så när vi stanna fick Melwin själv sitta i förarstolen och leka med ratten, det var poppis. Då var han tyst och snäll.


RSS 2.0