Det var sista gången Niklas bada Melwin!

Niklas och Melwin bada igår, eller Melwin bada i sin balja.
Meningen är att vattnet ska vara i bajlan.
Niklas fick Melwin till att sparka hela tiden, så när jag kom upp var det JÄTTE mycket vatten på golvet.
Melwin gilla det, han tycket att det var jätte roligt iaf.
Så det är klart att han ska få bada mer med pappa, men jag får komma på en lösning först!

Niklas körde och jobba idag.
Först lämna han mig och Melwin på stationen vi skulle till mamma.

Jag skulle hämta kläder till mamma så Tant kollade till Melwin medans jag gjorde det.
Tråkigt att man inte träffar Annelie så ofta som innan, hoppas att det kan bli ändring på det.
Jag får locka hit henne när det ska fixas i trädgården. Hehe!!

Mamma var det inte så jätte bra med, hon har lunginflamation sen är där något mer.
Hon blev röngad idag men inte fått svar.

Ikväll har jag bara myst med Melwin.
Chris kom förbi, vi ska gå en sväng i morgon om det är fint väder så det hoppas jag!Vi fick en bild när han skattar!Pappa och Melwin myser!Familjen Nilsson-Thörnkvist SvenssonPga av snuskgubbar så fick jag göra så!
Men här ser man vilka vågor det är ibadet!Min älskade flaskborste!
GLÖM INTE ATT SKIVA EN KOMENTAR NÄR NI ÄNDÅ ÄR INNE OCH LÄSER!

Nu behöver vi inte frysa nästa vinter...

Jippy Magnus vann Lets Dance, det blev som jag ville.
Jag pratra med Sara i en timme i fredags det var jätte roligt men först trodde jag att jag hade ringt fel eftersom hon pratar då inte skånska mer. Hon skulle så klart mobba min skånska med. Längtar tills hon kommer ner, ska bli så roligt att träffa henne igen. Hoppas att vi får lika kul då!

I går var det bara till att bära en massa ved med andra ord 8 kubik det är ganska så mycket. Jag är förkyld så jag hade något att skylla på för att jag inte hjälpte till så mycket haha! Pappa var här och hjälpte till Niklas pappa med. När vi var klara med det fortsatte jag med inbjudningskorten DRYGT! Skulle haft köpt färdiga, men det är ändå roligare att göra dom själv. Har gjort 10 har 6 kvar.

Mamma ligger på sjukan, hon har fått lunginflamation. Läkaren trodde först att det var något med henne hjärta men som tur var det inte det. Jag blev rädd när Sally sa det, mamma är inte så gammal 53 tror jag dålig koll.

SÅÅÅÅÅÅ skönt Niklas tog Melwin i natt och gav han mat och ny blöja. Jag bara vakna till sen somna jag igen. Det var jätte skönt, jag somna kl 00 och sov till kl 9 underbart. Hehe, sen somna jag igen och sov till kl 13 då var det dags att gå upp.

Jag fick hjälpa Niklas där ute, men det gjorde jag inte så länge sen gick jag en runda med Chris. Nu sitter jag här och väntar på Niklas har gjort det i 2 timmar nu. Han kommer att mötas av en något sur Lee!

Melwin ÄLSKAR sin nya mobil, han ligger och skrattar sen tar det inte så lång tid tills han sover! Gulligt!Pappa och Niklas jobbar på, JAG TITTAR PÅ!Min älskade Pappa som alltid hjälper till!Svärfar och Pappa kollar så det ligger rätt, det blev ganska så mycket. Men det kommer mer :)Han är min, ja det står på mössan!Det kom meraDå får man såga det, NIKLAS DRA UPP BYXORNA!En nyfiken hundMin älskade TEXAS!När alla jobbar så sover han så gottBlommerna som hänger på väggen är som jag fick på bbJag är så nöjd med den hyllan och det som är under!

Nu kom gubb fan hemma. Det tog bara 3 timmar, sen skicka han att han skulle köra hem. Det tog 20 min att köra hem annars tar det 4 min. Undra vad han körde hem med? Gräsklippare kanske?

Så fint!Ny mobil, nytt spjällsängsskydd och påslakan!Han gillar sin nya mobil!En ny mössa har han med fått!Skönt att badaJag kan se glad ut med!Jag älskar min badrockEfter lek hela dagen och ett skönt bad är det dags att sova!

Vad är hans problem?

När jag frågar han varför han inte kan mata Melwin så får jag som svar att du gör det bättre, hur svårt är det att hålla i en flaska? Hmm.. Det kan man allt undra.

Har varit på boan idag och handlat till dopet! Allt kommer att vara så fint, ska vara det finaste dopet! Jag planerar och har mig niklas håller på att bli galen! Haha.. Bara för han inte har något att säga till om, det kan inte jag hjälpa. Haha..

Mamma kommer i morgon vi ska kolla på Lets Dance, hoppas att Magnus vinner. Melwin är förkyld och har hosta hoppas att det snart går över.

Nu ska jag sova!Ser ut som att dom har det skönt!Jag är så LYCKLIG!

JAG ÄR

... förlovad med Niklas
... mamma till Melwin
... ägare till ett hus
... förare till en T5
... snygg
... något mindre stolt över mina TAXÖRON
... älskad av många!

Det kan ju nästan i bli bättre.
Idag hämta jag min Melwin.
Nu tar det lååååång tid innan han ska sova borta.
Melwin ligger i sin säng och jag i min.
NIklas kommer hem om ca 1½ timme.
Hoppas att det blir bra väder i morgon måste ut och gå av mig ett par KG!

Just det, det blir dop den 10 maj!
Ska ner till boan i morgon och se ut vilket papper jag ska ha när jag ska göra inbjudan! KUL KUL!Ny badad, ligger och myser i sin rock!Sååååå underbar!Kolla frillan!


Är jag trög eller det är så svårt?

I tre timma har jag försökt att fixa min blogg har försökt att lägga in bilder i bakruden och göra den fin. Jag hitta en jätte bra sida på nätet där det står hur man ska göra men jag får inte till det ändå. Det står precis hur man ska göra, men jag kan inte så jag måste vara jävligt dum. Jag som blev så glad att jag hade hittat en sida så det stog hur man skulle göra. SUCK!

Min lilla pojke är hos mamma, jag saknar han så. Jag åket i från mamma kl 01.30 i natt då sov lilla Melwin så gott. Niklas jobbar jätte mycket denna vecka så jag har ingen hjälp i från han, så mamma sa att hon kunde passa han, skönt tänkte jag. Men fy vad det är jobbigt att vara utan han. Men i morgon ska jag hämta han. Mamma kommer med tåget kl 16. Jag vet inte om jag tar bussen vid 8 och åker in till Ystad. Får se kanske...

Niklas och jag körde med hundarna till kabusa skjutfält idag. Skoja inte om att hundarna älska att springa upp och ner för backarna. Detxer blev något trött han la sig mitt backen och håll på att trilla ner. Texas bara yra runder och tyckte att livet var en dans! Fy fan vad det blåste svin kallt var det med. Men jag gick ner i backen och tog lä då var det riktigt skönt.

När vi kom hem kolla jag och Niklas ur mycket vi skulle få tillbaka i skatt jag ska få något på 700 och Niklas den jävelen ska få över 20 000 kr.

Lee - Då kan vi åka på en resa?!
Niklas - Nä, det kan vi inte det är för dyrt.
Lee - Men kan vi inte byta fönstret i köket till ett större?
Niklas - Nä, jag ska spara pengarna på banken så jag får ränta på dom!

Den SNÅLE fan! Inget som jag kom med hur vi kunde göra av med pengarna var bra. Jag sa till han att nu har du råd att vara hemma MINST 2 veckor. Nä det skulle han inte för han skulle bara vara hemma i en vecka. Han är hopplös! Han är ju från landet och det säger ALLT!

Saknar min Melwin massor! Ska snart lägga mig så tiden går fortare tills jag ska hämta han igen...En fin bild på STÖRET DexterDet blev en ganska så bra bild på mina vovvar!Detxer ville inte vara med...Ingen bebis... Men snart är han hemma igen!


Melwin har VÄRLDENS bästa mormor!

Idag känner jag mig som världens SÄMSTA mamma.. Vi var ute i garaget och hade lagt Niklas mobil i sängen till Melwin och så hade vi min mobil så vi kunde höra han när han vakna. Det har funkat jätte bra innan. Jag hade snäckan i örat så jag var säker på att jag skulle höra han. Vi hade varit ut i 20 min så jag skulle gå in och kolla till han, men så kom Niklas lillebror så han gick in. Sen kallar han på mig jag gick in då håll han i Melwin då hade han kommit under kudden (han la i vår säng) han var JÄTTE ledsen. Och mobilen hade kommit under täckte.

När jag fick han i min famn kom tårarna. Jag känner mig som en hopplös mamma. Hur länge la han där och var ledsen? Jag sa till sambon att NU ska vi köpa en babyvakt. Men det har funkar att göra så med mobilen innan, men nu ska vi köpa en sådan. Och hädanefter få han följa med ut fast han sover. USCH! Jag är fortfarade ledsen över det, Niklas sa att det kan väl hända alla. Visst det kan det säker, men ändå. För den känns ändå att mobilen är säkrare än en babyvakt. Nu sover han i sin vagn han.

Niklas har kört och jobbat gjorde det vid 14 tiden, tråkigt värre. Igår var vi hemma hos Martina och Björn jätte fint hus bor dom i. Men det var lite läskigt ute på landet och mörkt. Jag som är NÅGOT mörkrädd. Det blev inte bättre att Martina berätta att där hade varit en knarkare på deras tomt för någon månad sen. Björn visade bilder på hur det såg ut när dom köpte huset, fint var det iaf inte. Deras kök gillar jag jätte mycket, eller jag gilla hela huset. JÄTTE fin.
Melwin gillar nog när vi träffar våra vänner för där är alltid någon som ska hålla han. Det är jätte roligt att ens vänner gillar barn det gör allt mycket lättare då. Jag hade jätte trevligt, men vi kunde inte stanna så länge. Vi kom på att skötväskan stog kvar där hemma och Melwin ville ha mat. Så det var bara till att snabba sig in i bilen och köra hem. Men denna gången var det inte mitt fel att vi glömde den för det var NIKLAS!

Som vanligt skulle Niklas hålla mig vaken halva natten. DRYGT!

I morse när Melwin vakna tänkte jag bara inte REDAN, jag ville sova mer. Men då hade visst Niklas redan gett han mat och bytat blöja. Duktig Niklas, han kan bara han vill. Det var lika bra att gå upp då, Niklas var sur och han skulle minsan inte gå upp. Jag hann hämta in ved sen kom han. Vi har fixat ute i vedbon för nästa helg kommer det 8 kubik ved och det ska läggas in med, tråkigt. Jag som ville till Vellinge blomman men det blir nog så med. JIPPY!

Niklas ska jobba jätte mycket denna veckan han ska köra 3 runder och med andra ord är han inte hemma så mycket, så på tidags ska vi köra och lämna Melwin till mamma sen kommer mamma med han på onsdag. För när Niklas jobbar så mycket så orkar jag inte. Och jag känner som vanligt varje vår att jag mår inte så bra. Jätte jobbigt. Men Melwin känner sin mormor så pass så det känns inte fel att lämna han till mormor.

Här kommer lite bilder!Melwin håler i ratten när vi var med i Tyskland. Resan gick jätte bra. Melwin anpassa sig till när man skulle sova fast det var på kvällen då han brukar vara vaken.Nästan ett leende!Ligger och myser i mammas och pappas sängI fredags när jag och Melwin var ute och gick det fina vädretMedans jag gick och blev varm la Melwin och sov så gottMycket fin bild i vårsolenLigger och busar på skötbordetNu har jag ändrat det igen, tror nästan att jag ska ha det så härSkönt att sova, det tycker mamma med för då kan hon BLOGGA!


Fy vad jag SAKNAR HAN!!!

Min lilla PELWIN är inte hemma, gud vad jag saknar han.
Men det är inte så jätte många timmar tills vi ska hämta han.
Nikas kommer hem vid 02 tiden i natt skönt.
I morgon ska vi in till Ystad och hämta Melwins pass det är klart, så vi ska åka till Tyskland i morgon.

Melwin åkte vid 18.00 tiden idag, tiden har ändå gått ganska så fort.
Jag har fått en del gjort, tvätten är vikt och lagd i lådor, köket är i tipp topp, stora rumet är ganska så städat.
Nu har jag tänkt att jag ska gå och bada.

Att vara utan Melwin är så klart jobbigt.
Jag saknar han och tänker på han HELA tiden.
Båda jag och Melwin behövde vara i från varandra, han var ledsen och jag var ledsen.
Det blir inte bra då.

Så fort jag vaknar i morgon ska jag till min pojke!
Älskar mina pojkar över allt annat!Kusinerna sover tillsammans!Melwin ville inte vara med!Hihi, så gullig han är...Texas tycker inte att Melwin är ren i sina öron...Jobbigt att vara med på foto! Lika tråkig som sin pappa...Dexter kolla så han sköter sig...Så slutade kvällen igår för Melwin!

Ledig i morgon kväll!

Mamma ska passa Melwin från i morgon kväll tills på tisdag morgon! Vi ska hämta hans pass på tisdag om det är klart så då hämtar vi han då med!

Så i morgon hinner jag att skiva MASSOR när jag är själv. Nu ska vi sova!Han är så JÄVLA söt!!

Lilla Pelwin!

Ja nu är det inte Melwin nu är det Pelwin jag tycker det låter så gulligt. Pelwins moster kallar han för Mel, kärt barn har många namn. Pelwin mår toppen just nu ligger han som vanligt på soffan och sover. Niklas säger att det har han fått efter mig, jag menar HALLÅ jag ligger aldrig på soffan om man säger som så. Eller inte, minst en timme varje dag! Men det finns inget bättre än att ligga på soffan!

ÄNTLIGEN fick Dexter nytt koppel idag, ett Flexi den som är på en rulle. Det var helt underbart att gå med det och det tyckte nog Dexter med för han kunde springa mer. Vi gick ner till Tryde skola och vände där, Dexter var något trött när vi kom hem igen men det var det som var meningen. Sen byta jag hund och gick ute med Texas vi gick bort till fältet och det gilla Texas! Han fick springa runt och leka och det var han nöjd med. Jag satt och titta på han men det gilla han inte för han blev arg och börja skälla på mig. Jag fick ju resa mig upp då blev han jätte glad och började dansa. Haha. Inte klokt att hund fan ska bestämma om jag ska stå eller sitta!

Idag är det  FINAL i melodifestivalen och det ska vi så klart se. Vi ska hem till Jimmy och Emelie och se det där skönt att inte alltid behöva sitta hemma och glo. Gustav och Stina kommer med, trevligt att man är lite fler. Men när Snälla, Snälla låter kommer då är det dags att gå ut och röka! Jag klara inte av det låten! Jag hoppas att den inte vinner, jag ska rösta på Måns för den låten är bra!

Nu har jag inte tid att sitta här mer! PUSS HEJ!!!MÅNS MÅNS MÅNS! HEJA MÅNS MÅNS!!

6 veckor som mamma!

Tiden sen Melwin kom har både varit underbar och jobbig. Jag önskar att jag hade stannat kvar på bb någon dag till. Men jag skulle väl visa att jag var stark och klara att åka hem. Finns inte så mycket att göra åt det nu. Första tiden sen vi kom hem med våran guldklimp var ganska så jobbig innan man kom in i vardagen. Att ligga på soffan och amma var jätte skönt och mysigt, att ge sitt barn mat att man hade maten med sig hela tiden var helt perfekt. Tyvärr så vara det inte så länge 3 veckor gick det sen gick det inte mer. Jag trodde inte att jag skulle ta det så hårt att inte kunna amma men det gjorde jag, än idag 3 veckor efter jag sluta och amma mår jag dålig av det och tänker ofta på att det inte gick mer.

Att vara mamma är inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Jag trodde att man inte skulle få tid över till annat, men se nu här sitter jag och skiver. Man hinner mer jätte mycket annat med, som tex tvätta, städa, lata sig och mycket mer. Att behöva vakna på natten är inte så jobbigt. Melwin sover bra om nätterna, i natt vakna han en gång kl 4. Så det är jätte skönt. Ikväll när Melwin har somnat ska jag ta mig en lååååååång dusch och det ska bli så skönt! Melwin sover på soffan nu, han fick mat och ny blöja sen somna han igen. Han gillar att sova. Han har blivigt jätte stark i sin nacke, och sina ben han vill står upp hela tiden det är jobbigt att hålla han eftersom han väger över 5 kg nu. Stl 62 börjar bli litet men det går nog en tid till hoppas vi!Frida har koll så att Melwin sover som han ska!Tuva och Melwin!Världens sötaste HEMI!Jag och Tuva!Melwin och hans mormorJa för en busunge är han!Nosen tillhör Texas!Melwin med sin glada mamma!Som han kan!En st Melwin och en st Niklas

Vilka fina kläder!

I lördags var vi hos Eva och Göran! Melwins farmor och farfar. Eftersom Göran fyllde år fick Melwin ha fin kläder på sig!Skönt att sova hos pappa!Han har sina fina skor!Det är så gulligt med Tiger!

Nu ska vi åka till Ystad och träffa mormor och Annelie om Annelie orkar...

RSS 2.0