<3 Cindy <3

Igår dog Niklas föräldras hund.
Allt var som vanligt, hon skulle ut och kissa.
Kom utanför dörren och trilla sen dog hon.
Hon blev bara 8 år...


Mustachkampen!

Vi var och kolla på inspelningen på stor torget igår...
Trevligt!Missa inte det andra inlägget!

Grillkväll!

I torsdags åkte jag och Melwin till Ystad.
Älskar att vara med Annelie det är så roligt :)
På kvällen så lämna jag Melwin uppe hos mamma, mamma vill ha han. Då passa jag på att vara med mina vänner. Vi cykla till Willys och inhandla så vi kunde grilla. God mat blev det, en och annan cider med!

När kl var 03.10 gick jag och fredrik in. Det börja ju bli ljust då! Hehe...Grillmästaren!Världens bästa tåby!Världens bästa Annelie!!!!!!!!!!!Pelle!Skulle lära mig dricka kaffe, men FY FAN!Sara gjorde någon dans, minns fan inte till vilken låt det va!Söta AL!Pågapillen lekte med tändvätskan hela kvällen...


Svar till ARG GRANNE!

Ursäkta mig!

Våra hundar är lågt i från kamphundar, snällare hundar får du allt leta efter.
På vilka grunder kan du säga att det är kamphundar?En film på Texas och Dexter när dom leker men en pojke på 6 år. Skulle ju inte precis låta han göra det om dom hade varit farliga. I stället för att säga att det är kamphundar, kom in och hälsa på dom. Risken är stor att börjar du klappa dom vill dom inte att du ska gå.

Du kan ju säga vem du är...

Nu var det klart!

Räkningarna är betalda för denna månaden.
Niklas fick en bra lön denna månaden så det blev en hel del över, skönt var det!
Det har varit lite dåligt med pengar en tid nu, för våran ved tog slut så vi fick andvända direktel och det är SVIN dyrt! Men nu är det så varmt så vi behöver inte ha någon värme på. Nu ska vi bara hitta ved till vintern.

Melwin fortsätter att bråka med mig, jag försöker att vara hård till han. Men det hjälper inte, TÄNKER inget ge mig! Men idag när vi var ute så gick han mott infarten så kalla jag på han och då kom han, sen hoppa jag runder som en liten unge det tyckte han var jätte roligt! Hehe...

Man skulle kanske stå på loppis på lördag i Ystad, Niklas och jag har rensat ut Melwins gamla kläder. Blev en hel del som vi inte ska ha...

Städat och ändrat om lite har jag med gjort. Ska ta och köpa en roller så jag kan måla i stora rummet, fast jag är ganska så sugen på att måla den väggen som är röd nu, riktigt grön... SKRIK grön! Eller ja typ lime. Tror att det kan bli snyggt. För höra vad Niklas säger fast han har inte så mycket val! Haha...

Mamma är hemma i från sjukan igen. Allt var bra, hjärtat har inte blivigt större. Så SKÖNT!
Morsdag på söndag, man får kanske ta och köra in till mamma... :D
Som denna gröna färgen!
BÅTFAN!

Niklas åkte ut i går natt, men båten hade visst stannat mitt ute på havet så dom blev försenade till slakteriet.
Sen fick dom inte sparka av suggorna för det var fullt i stallet.
Dom skulle åkt hem i natt kl 03, men nu blir det inte så.
Han kommer hem först kl 19 i morgon kväll, är hemma i 5 timmar sen kör han igen. TYPISKT!
Men det bästa är att han är hemma på fredag, TOPPEN! Det händer inte för ofta :D

Jag som tänkte att vi skulle handla på Willys i morgon, men det får vänta.
Nä nu är det dags att sova!Melwin åker traktor!
(man kan inte sätta i bilstolen i den, så han får sitta i knäet på sin pappa. Det går inte så fort, och dom kör på en liten väg. Hoppas att han inte blir någon värsting för han åker traktor utan att sitta fast.)Mys i trädgården!Dexter missa att Melwin var där. (kanske ska ha hjälm på Melwin när han är ute och leker, så han inte trillar och slår huvudet, man kan dö av det med...)Tittar på Emil i lönneberga. (han kanske lär sig en massa hyss när han tittar på det, får kanske sluta med att visa han filmen, vill inte ha en dåre till unge)

MISSA INTE TIDIGARE INLÄGG

Någon mamma eller pappa så har något bra tips?

Det är så här att Melwin har börjat slå på mig.
Så fort han inte får som han vill slår han, biter eller kastar med saker.

När han slår på mig säger jag till han och tittar på han, men han skrattar bara. När Niklas säger till han så slutar han och myser i stället. Jag vet inte vad jag ska göra, han lyssnar inte på mig för fem öre.

Jag är inte den som höjer rösten i onödan, det är bara när han gör något som är farligt eller som tex slås, bitas, kasta saker. Men jag får ingen respons han tycker bara det är roligt.

Jag har testat att sätta han i sin matstol eller i sängen men han tycker bara det är roligt. Jag vill att han ska lyssna på mig, fattar inte varför det har blivit så här. Innan var han jätte duktig. Jag är jätte noga på att berömma här när han göra rätt. För ibland lyssnar han på mig, om han tex är vid garaget och gå mott vägen så säger jag till han att han ska stanna och då gör han det. Då berömmer jag han jätte mycket, hoppar runder som en lite unge.

Men det är just när jag säger till han som han rent ut sagt skiter i det.

Jag hoppas på att MINA trevliga läsare kan svara på detta...

FilmerMelwins farfar tyckte att han skulle ha en traktor i sin egen storlek.Niklas hitta en jätte bra film till Melwin, för det funkar inte att titta på tratkorer som är lossas!Första åk turen på ica!Mums, detta var riktigt gott!

Jakten!

I lördags var det meningen att vi skulle grilla med ett par kompisar och dricka lite gott. Men så blev det inte, den ena la i maginfluensa. Melwin åkte till farmor och farfar ändå, han älskar att vara där. Där finns allt roligt som han tycker om, tjurar man kan klappa om dom vågar komma fram. En stor traktor man kan åka i, sen har han fått en liten en sån med trampor. Där är vagn på den och där gillar han att sitta. När vi sa heldå och vinka så bara skratta han och tyckte det var roligt. Han är för söt han.

Vi körde till jakten i stället, skulle ta en glass. Där träffa vi Chris och Mattias, sen kom Linda och Peter med. Vi satt och prata lite, men det var kallt som fan i Ystad. När vi körde i från Tomelilla var det runt 22 grader, kommer vi till Ystad 13 grader.... USCH!

Peter och Linda har husvagn på campingen så dom bjöd in på en kopp! Det blev en lång kopp kl var 00.40 när jag starta bilen. Men vilken trevlig kväll vi hade, skönt var det att bara det var vi.

På söndagen passa vi på att städa hela huset när Melwin ändå inte var hemma. Rent och fint!
På kvällen gick vi en sväng i skogen, Melwin tycker det är roligt att gå runder där. Han är så söt!

Niklas är och jobbar kommer hem vi 12 tiden, sen ska vi till bvc länge sen man var där. men nu är det dags!

Ute Ute Ute!

Idag har vi varit ute hela dagen!
Sanna och Theo var här vid middags så vi var ute och gick i en timme. Jätte skönt!
Sol har jag med fått, svin snygg bränna! HAHA!!! Linnet sitter kvar fast det inte är där!
I eftermiddags/kväll har vi grillat Niklas är hemma nu med. Sen har vi gått en sväng med båda odjuren.
Nu blir det kudden!

Vilken härlig dag!

Idag börjar jag att banta, och än så länge känns det jätte skönt.
Startvikt: 79,9 kr
Midjan: 99cm
Ska mäta och väga om en vecka så då får vi se vad det visar!

Vi vakna ganska så sent idag kl 10.
Melwin fick mannagryns gröt jag tog en nutrilette.
Koppla Texas, Melwin i vagnen och gick ut.
Det blev en runda på 1 timme, Melwin fick se kor och traktor. Han blir som galen då!
När vi kom hem gick Melwin och nanna, jag gick ut i trädgården och sådde blommer.
Så vi får hoppas på att det kommer några med.

När Melwin hade vaknat kolla vi på Du är inte klok Madiken, Melwin gillar Astrid Lindgrens filmer. Det är toppen för jag ÄLSKAR dom. Sen var det dags för middag, efter det så koppla vi Dexter och var ute och gick en timme till.
Det är så fint väder nu i kväll så jag passa på att fixa i trädgården. Haka ogräs, kanta, klippte gräset. Att starta våran gräsklippare är som att träna på ett gym i 1 timme. Jag har sånt jävla bry att starta den, svitt som fan! Niklas gör det på en gång! Men men! Gräset blev iaf klippt!!!
Här kommer lite bilder i från idag!Dexter myser i gräset efter han hade badat i ån!Trädgården, framsidaUteplats, framsidaFramsida, där har jag planterat regnbågslupin.
Mellan stenarna har jag planterat en marktäkand blå blommaTulpaner! Här har jag med sått en massa olika blommer.Förra året hade jag min damm här, men det var inte rolig! (framsida)
Så det får vara blommer här iår!Staketet som Niklas och jag satte upp, så melwin inte kan rymma!Min fina del av trädgården, nu är det lite mer uppdelat. Så jag har bestämt att det kommer att vara denna delen som kommer att vara finaste! Detta är sidan på huset vid poolen!I krukorna har jag sått dill och gräslök. Buskarna till höger är pionner blir SVIN snygga blommer!Kantat och rensat ogräs!Baksidan!Mammas sötnos

:D :D :D


Vad är det för idioter som finns i vårt samhälle???

En mördad i sjöbo i natt, en anlagd brand i Simrishamn.

Varför mördar man någon? Har man någon rättighet till att göra det?
Men det finns en gripen så det känns ju ganska så skönt.

Branden vem är det, finns det en till som gillar när det brinner? Det kan ju också betyda att det inte är gryningspryomanen som har gjort det i hammenhög. Hoppas att Polisen får någon dömd, känns som det är viktigast.

(glöm inte inlägget längre ner)

Härliga skogen!

I dag på eftermiddagen åkte vi ut till skogen för att gå en runda.
Melwin var jätte duktig han gick hela tiden. Det var en lång runda för Melwins korta ben. Han tyckte det var jätte roligt. Massa kottar och pinnar. Så det får vi göra om! Ikväll har vi varit ut och gått 2 runder, en sväng med Texas. Vi gick ner till Arne och prata lite med han. Han berätta att där hade varit tjuvar mitt på dagen i går och tagit en massa metall skrott. Dem hade även varit borta hos grannen och frågat efter skrott. Vilket folkslag det var behöver jag inte berätta. Det är ju sjukt mitt på ljusa dagen! Vi gick hem och tog Dexter, så han med fick komma ut.

I morgon ska jag börja banta igen. Start vikten denna gången ligger på 79,6. Nu ska jag ligga i!!!Han fick jord på händerna och det ville han inte ha! HeheMelwin jagar pappaSå gulligt!Melwin tycket att det var liet jobbigt att gå upp!"stötte pinne"Han skulle gömma sig!Lite blommer!

Melwin älska traktorer!

dsc_0132 (MMS)

Melwin älska traktorer!


Mobil bilder!

På måndag börjar jag att skiva igen.
Känner att jag behöver en paus...Äntligen är hela planket klart!Melwin har fått sin sandlåda!Melwin myser med DexterInne i filmen, Emil i LönnebergaLite Chips på fredags kvällen får det bli, men det var inte så gott...Nya frillanÄr det konstigt att man älskar han...Chokladpudding och grädde!Poolen när vi börja städa den...Min lilla fuffing!Vickan har roligt på lekplatsenMelwin har fått en vang av min mormor, han tycker den är jätte rolig...Nu är där blommer i krukan som Niklas gjorde!

Kära läsare!

Varför kan man inte få respons??
Varför är det ingen som ställer frågor??
Varför är det ingen som skiver något när det har hänt något roligt??
Varför skiver bara folk när det är tråkiga saker som händer??
Varför är NI så TRÅKIGT??
Varför ska jag sitta och skiva en massa när folk inte kan ge tillbaka??

Snart lägger jag ner bloggen...

Döden

Döden är inget att vara rädd för, alla kommer vi dit en dag. Förr eller senare.

Jag är inte rädd för döden, jag har accepterat att jag kommer att dö en dag. En dag är det min tur att ligga i jorden, och till den dagen vill jag att alla ska veta hur jag vill ha det då. Jag pratar ganska så ofta om döden men dom närmsta. Hur jag vill ha det den dagen jag dör. Jag menar för det kan ju hända i morgon, eller om 60 år. Det är ingen som vet. Niklas hatar att prata om det, han vill inte acceptra att han ska dö. Han bli helt stel, tyst och sen nästan lite ledsen ut när man tar upp det. För jag vill ju veta hur han vill ha det när den dagen kommer för han. Han som är så mycket ute i trafiken. Jag vet hur mamma och pappa vill ha det, jag vet hur jag själv vill ha det.

En dag kommer vi alla att vara där, det är bara till att acceptrar det!

Nu får det bli ordning!

Har varit kass på att skriva, men ska försöka att gör det bättre!

Det finns vänner sen finns det något annat men det vet jag inte vad man kallar det för!

Jag har några vänner som är mina RIKTIGA vänner.
Sen finns det dom som säger att dom är ens vänner men som inte är det.
Det är dom som tex inte pratar med en för den andra inte gör det.
En riktig vänner är en vän som hör av sig, vill ses som tycker om en!
Det kallar jag vän.

Bättre att ha några riktiga vänner än, många lossas vänner!

Äntligen har jag internet!

Nu har vi fått vårt mobila bredband (telenor) hoppas bara att det kommer att funka som det ska.
Vi bytade eftersom vi sparar 300 kr i månaden, att ha mobilt. Innan hade vi hemtelefon och bredband hos Telia. Vi ringde aldrig med hemtelefonen bara betald en massa fasta avgifter. Och det mobila bredbandet är upp till 10, hos Telia hade vi upp till 8. Nu får vi hoppas på att det kommer att funka lika bra!

Melwin är så duktig nu för tiden. Han äter nästan helt själv, håller flaskan själv, när man säger att man ska gå ut hämtar han sina skor såååå gulligt. Han pratar på en jävla massa, synd att man inte fattar det bara. Han sover jätte bra. Lägger sig ca 20 tiden på kvällen sover fram till 09, 09.30 tiden. Sen sover han middag 3 timmar på dagen. Han är som sin mamma älskar att sova. Hehe.

Det funkar toppen mellan mig och Niklas, vi bråkar inget alls nu för tiden. Det är jätte skönt, helt underbart med andra ord.

Texas och Dexter är lika vilda som förr.

Vi har fått städat jätte mycket på tomten, allt skit som har varit på infarten är borta. Hundarnas så kallad hus är borta, alla små pinnar som var inne hos hundarna är med borta. Planket som Niklas har gjort till hundgården är klart, tog bara ett år! Det ska bara på lite färg där med. Vi har satt upp ett staket så Melwin inte kan komma runt huset när vi är på baksidan, så vi kan se han hela tiden, grinden som ska vara där kommer nog upp i morgon. Melwin har fått en sandlåda med, farfar kom med grus till den. Så där sitter han när vi är ute!

Det som är kvar som ska göras är, griden som står i garaget ska Arne och Niklas sätta upp. Staket mellan gräsmatta och infart på framsidan. Så Melwin inte kommer ut på vägen, nu får man gå efter han hela tiden. Singel ska läggas på infarten. Jag har lite funderingar på hur vi ska göra runt poolen, får se om Niklas godkänner det. Men jag tror att det kan bli jävligt bra. Hoppas på bra väder så vi kan börja städa poolen och fylla den med vatten, så man får upp värmen i den.

SMS-inlägg

dsc_0080 (MMS)


I morgon!

Får jag det vanliga internet, skönt ska det bli!

RSS 2.0