Shit, 15 kg lättare! Jag är fan GRYM! Att ...

mms_img-16269467 (MMS)

Shit, 15 kg lättare! Jag är fan GRYM! Att jag bara har lyckats, grymt imponerad av mig själv. Så nu är det bara 5 kg kvar. Sen ska det byggas muskler, undra om jag kan bli lika stark som jag va när jag bodde på pilevallen, styrketräna 5 dagar i veckan då. Men först ska jag få en snygg mage ;-)


Älskade lille skit!! <3

mms_img146485979 (MMS)

Älskade lille skit!! <3


Du gjorde mig förvirrad

Nivå? Vadå för jävla nivå?

Vissa gör mig så förvirrad, men det va kan inte konstigt att jag kände det så när du gjorde så.
Skiter mest i vilket nu, jag går vidare och kommer väl att stöta på det fler gånger har jag en känsla av...


<3

Jag jobbar som vanligt, mitt schema går ut nästa fredag så jag får se vad som händer så. Sa till resurs iaf att jag vill ha en MASSA sms efter den 13 :) och det skulle hon nog fixa. Låter mycket bra, fick ihop 111 timmar i december månad. Känns som att det kommer komma en fin lön precis lagom till Melwins 3 årsdag. Frågan är bara vad jag ska köpa till han, han fick sjukt mycket leksaker julafton. Han har sagt att han vill ha en tv på rummet, hade varit skönt så slipper han sno min hela tiden!

I början på dec så lämna han nappen till tomten och förra veckan så va tomten här på natten och hämtade hans blöjor, och det gå fin fint. Han går själv på dass när han känner att han behöver, det hände bara lite olyckor första dagen, men sen har det gått jätte bra. Han är så duktig så!Den 10 del av hans julklappar!


RSS 2.0