4 veckor och 1 dag!

Han växer så det knakar. Sen han föddes har han gått upp 1165 gram och på längden är det hela 4,5 cm. Det är inte klokt så fort det går. Stl 56 kan han inte ha mer i body, nu får han ha 62. Han äter sin ersättning som han ska, han äter som en häst!

Idag LOG han till mig för fösta gången så underbart det var. Jag belv helt varm i hela kroppen. Han är så go. Niklas kommer hem i natt hoppas att Melwin ler mott Niklas snart med, annars blir nog Niklas ledsen. Hihi. I morgon ska vi hem till Niklas mamma och pappa för hans pappa fyller år. Får se om vi kör till Jimmy och Emelie efter det. Hade varit kul att träffa folk med.

Jag får ta och gå och hämta in mina djur snart, jag tror inte att dom vill vara ute mer.
Här kommer lite nya bilder!Han är knaig han!Skönt att bada, synd att det inte blev så länge för det var någon som bajsa i vattnet!Ligger ner bäddad i vagnen och sover gott!Jag kan vissa mina ögon med!Gott med tutte!Fast flaskan är bättre!Pappa och Melwin myser!Han somna på mitt bröst! Så ligger han på sin arm!Att sitta upp lite är jätte skönt! Jag börjar bli trött på att ligga hela tiden!Efter allt sittande blev jag jätte trött och somna!Ligga i min säng kan jag med. Men det är bättre hos mamma och pappa!Jag älskar att ligga och sova på mamma!Dom trötta pojkarna i huset!4 veckor, se så lång han är nu!Har sin fina body på sig!Han är så söt!

Nya bilder på våran PRINS!Så arg man kan vara för man tappar sin napp!Mamma har god mat! MUMS!Melwin och hans mormorDet är toppen att vara hos mamma för då sköter hon alla blöjbyten!Melwin med sin morfarFrida och Melwin myser, eller Frida är lite rädd!Första gången i bärselen!Melwin med sin älskade mamma!Hela familjen!

Många nya fina bilder!Undra vad han tänker på!Haha!Sötnos!Min älskade!Han är så fin!Från vänster, ett set 60 kr, kalle 50 kr, tröja med traktor 1 kr, byxor 50 kr.
Det var utförsälning i parken!Ser något paff ut!Så fin!

Usch var dålig jag har varit på att skiva!

Det har hänt lite sen jag skerv sist!
I måndags hände det inte allt för mycket, inte mer än att det började att snöa när vi skulle gå och lägga oss. Men jag trodde inte att jag skulle vakna upp till 10 cm snö.

Tisdagen började redan kl 05 på morgonen, Melwin och jag skulle följa med Niklas i lastbilen. Melwin första tur! Och lååååångt i från den sista!

Det började inte så bra, 50 km/h till K-stad. Vi skulle vara på första gården kl 07 vi var där kl 08.10. Melwin sov hela vägen dit, han trivdes bra i lastbilen om man säger som så. Sen körde vi till Ekeby det ligger ca 30 mil i från Tomelilla, som tur var så slappa vi köra ut korna till den gården som dom skulle till. Det var en annan som gjorde det annars hade vi varit mer sena. Jag la mig för att ge Melwin mat sen somna jag med, haha. Vakna när Niklas sa att vi ska köra nu, behöver du kissa eller? Helt yrvaken, tog jag mig ut. Sen var jag vaken hela vägen hem. Det var jätte bra väder där uppe, men när vi kom till Degeberga så blev det alls sämre. 55 km/h till Tomelilla. Tur att min gubbe kan köra!

Vi var hemma kl 20.00 igen, Dexter och Texas blev något glada när vi kom hem. Vi fick i oss lite mat, sen var det dags att sova. Niklas var jätte trött när jag hade duschat och gick upp sov Niklas och Melwin redan. Jaha tänkte jag det var den god natt pussen. Niklas snarkte som FAN! Jag kunde inte somna. Kl 03 vakna Melwin och ville ha mat och en ny blöja det vara bara till att göra som han ville!

Jag hade ställt kl på 09 för vi skulle vara på BVC kl 12 men jag bara snooza hela tiden så kl 11 gick jag upp, då var Niklas i sina drömmar. Melwin sov som en stock han med. Vilka killar jag har!

På BVC visa det sig att Melwin växer så det knakar, han väger nu 3940 gram han vägde 3515 gram när han föddes. Så han går jätte bra upp i vikt, duktig kille jag har! Han är nu 56 cm lång när han föddes var han 52 cm lång. Inte klokt vad han har växt på 2 veckor. För idag är han REDAN 2 VECKOR! Tiden går jätte fort.

Niklas skulle vara hemma till kl 14.15 men chefen ringde när vi var på BVC och sa att han fick köra redan kl 13.00 för båten som dom skulle åka med hade gått i sönder. Usch tråkigt att han skulle köra och jobba. Det är inte alls roligt när han kör. Dexter börjar bråka direkt när Niklas har lämnat infarten. Så Niklas har ÄNTLIGEN insett att vi inte kan ha kvar Dexter. Det är jätte tråkigt för jag ÄLSKAR Dexter men det funkar inte. Tråkigt nog!

Pappa har varit här idag och hälsat på, kul med besök när Niklas inte är hemma. Det var bra att han kom med så kunde jag gå ut och leka med Texas och Dexter!

Nu ska jag pratar med tant!DexterDexterMelwin första gången i babysittern!Melwin sover gott i lastbilen!Mysigt att sova när det gungar!


Niklas blev ner sprutad!

Vilket fint väder det har varit idag. Och eftersom det var så fint väder tog vi hundarna och Melwin och gick ut. Vi gick ner till Niklas jobb och passa på att hälsa på farmor. Men som vanligt när vi träffar farmor så sover Melwin. Texas och Dexter var något glad när vi var ute. Dexter hoppa runder som en kanin. Helt galen.

Chris kom på besök när vi kom hem, vi pratar lite om allt möjligt och så titta vi på Bolt samtidigt, den filmen var ganska så bra. Men jag var så trött så jag somna mitt i filmen, så jag hängde inte alls med. Men det gjorde jag inte när jag var vaken ändå. Haha.

Niklas fick reda på idag hur han ska jobba, han ska köra på onsdag förmiddag men kommer hem på kvällen igen SKÖNT! Sen ska han köra Tyskland på torsdag inte lika skönt! Jag vill ju ha han hemma, men vi måste ju ha pengar med. Det kommer räkningar ändå, Tyvärr!!!

Haha, jag trodde att jag skulle dö av skratt i dag. Jag skulle byta på Melwin men så gjorde Niklas det ändå. Och det ångrar han sig nog nu. Han stod och byta på han så säger Niklas att det är bra att vi ha en skötbädd som man kan torka av, Niklas var klar och skulle sätta på blöja på Melwin då hör man bara PRUTTTTTTT! Melwin bajsa ner hela Niklas arm och det kom bajs på hela golvet säkert 1 meter i från bordet. Fy fan vad jag skratta, jag har inte haft det så roligt på länge. Melwin såg så nöjd ut efter!

Lilla Melwin bara sover hela tiden, det är inte mycket han är vaken. Jag satt i soffan när jag kollade på Beck och väntade på att han skulle vakna, jag vil ju mysa med min lilla pojke. Och till slut så vakna han! Han skulle ha mat, som vanligt! Han var vaken en stund den somna han igen, nu ligger han i sin vang och sover. Han har växt 3 cm på 10 dagar, stl 50 passar inte mer nu. Hehe...

Älskar mina KILLAR!En stolt PAPPA!Denna gången gick det bättre! HAHAHA!!!Vackar du!Han är så fin!Håller fast sin elefant som han fick av sin Mormor!

Han är så fin!

Jag och Niklas fick mysa själva igår när vi gick och la oss. Det var ritkigt skönt. Melwin la i sin egen säng, han sov där i 4 timmar sen ville han ha mat och sen sov han i vår säng. Niklas trodde inte att det skulle gå att han skulle sova i sin egen säng men det funkar jätte bra.

Det har inte hänt så mycket idag, var hos Jimmy och Emelie. Melwin hade det bra, Jimmy och Emelie turades om att hålla han. Han bara sov hela tiden, en snäll pojke vi har. Än så länge iaf.

Jonas, Annika och töserna kom och hälsade på. Melwin fick jätte fina kläder. Tråkigt nog var han lite ledsen när dom var här. Men han hade nog ont i sin mage då. För nu sover han som en stock.

Markus kom ikväll och hälsa på. Melwin fick en jätte tuff pjamas. Men en haj på! Vi tittade på Melodifestivalen, men skoja inte så DÅLIG Carolin af Ugglas låt Snälla, Snälla va.. Jag trodde att jag skulle dö när jag fick höra att den gick vidare. Riktigt dålig var den. Det är ju pinsamt.

Nu är kl mycket dags för kudden!Melwin myser på mammas axelOjdå jag somnaIdag vill vi titta med! HihiMamma och Melwin morgon myserMamma blev lite bättre på denna bilden!Pappas val av body!

Första dagarna utan Niklas

Usch, jag var jätte rädd och orolig att Niklas skulle köra och jobba och jag skulle vara själv med Melwin. När kl börja närma sig att Niklas skulle köra så blev jag mer och mer rädd. Tänk om det händer något med Melwin, hur ska jag då göra. Hur ska jag hinna äta, gå på toa med mera. Men jag kan andas UT, allt har gått jätte bra.

Mamma var här en stund igår, jag ville det. Melwin sov nästan bara hela tiden när mamma var här. Mamma är så snäll, hon städade lite här och fixa. Skönt eftersom jag inte hade tid med det.

Bvc tanten var här idag, allt var bara bra med allt. Melwin har ökat i vikt 3680 gram nu. Skönt att han ökar, ett bevis på att det jag har i tuttarna är bra. Vi har varit ute och gått idag med, var och posta det som ska till försäkringskassan och Melwin har fått sina 4 sista idag med. Nu ska jag skiva i vad han ska heta och skicka in det.

Vår lilla pojk är så snäll han bara sover hela tiden nästan, inte alls gnällig bara när han ska ha mat eller ny blöja. När vi kom hem efter vi hade varit ute och gått så sova Melwin, jag fick i mig lite mat och sen la jag mig på soffan. Jag fick sova 3 timmar sen värkte Dexter mig då ville han ut. Melwin sov ändå!

När kl var 20 fick jag väcka Melwin så han fick äta, då hade han sovit sen kl 15. Han fick lite mat, och jag trodde att han skulle vara vaken lite men nädå. Han somna igen och ligger i sin vagn och sover nu. Niklas kommer hem och ca 30 min, så skönt. Då kan jag duscha skönt ska det bli. Hihi.Ligger och myser i sängen!

Det ska spelas Scotts!

Melwin älskar att lyssna på Scotts, det dansbandet som var med i dansbandskampen. Nu ikväll var han jätte ledsen och vi pröva med allt men det gick inte. Niklas starta cd med Scotts då blev han tyst på stuts. Han är så söt, nu går Niklas runt med han och Melwin nästan sover nu! Så gulligt! Här kommer lite bilder från idag!Pappa och Melwin ligger i sängen och dansar kl 3 på natten!Bus med pappa!Första promenaden!Myser i vagnen!Kl börjar bli mycket och Melwin börjar bli trött

Usch vilken natt!

Ja natten till idag var inte alls rolig. Melwin var jätte ledsen och vakna flera gånger, han ville inte sova. Men långt om länge så fick vi han till att sova, tur vad det iaf.

Idag har vi varit i Ystad. Först var vi på BB och blev fotade av Ystadallehanda så vi kommer snart mer där. Sen var vi på babyproffsen och hämta ut det man får när man väntar barn. Vi körde hem till mamma för vi skulle gå på stan. Vi gick bort till H&M köpte en body till Melwin en jätte fin! Sen fick vi ett set av mamma där det var sex olika saker i. Typ som ett start sett.

Jag skulle ha en ammningsbh men det fans inte på H&M inte den jag skulle ha iaf. Men som tur är finns lindex, det är den affären för alla som har stora tuttar. Men tråkigt nog så fanns det inte så mycket att välja på, där var en bh som var i min storlek. Det är helt sjukt att tuttarna växer så mycket. Hoppas att dom försvinner sen också.

Ikväll blev det god mat, pommes och kött MUMS! Sen har det inte hänt så mycket mer, nu är det dags att duscha och sen sova. Är jätte trött, inte så konstigt när man inte få sova. Hoppas att Melwin sover i natt!Tittar på nallarna!Pappa och Melwin!

Våran son är redan 4 dagar!

Lilla Melwin är helt underbar!

I natt sov han som en stock, han vakna först kl halv sex och då ville han ha mat och en ny blöja. Det tog inte lång tid tills han somna igen. När kl var nio var det dags för mat igen. Jag gick upp efter jag hade ammat Melwin, Niklas la kvar isängen med våran prins.

Jag gick ner och fixa med hundarna, damsög och tände spisen för i den var det dött. Frukost kom på bordet med, men precis när jag skulle börja äta var det en som vakna och ville med ha mat. Typiskt! Hehe. Han fick som han ville, för annars blir det ett jävla liv. För när han blir arg så blir han det. Han är precis som sin pappa, inget tålamod. Det får inte ta en sekund längre.

Vi körde en sväng ner till byn, Melwin somna i bilen. Var på ica och köpte inlägg till bh för där är något mycket mjölk i tuttarna så det läcker. Inte så trevligt. Vi körde till boan för vi skulle ha en termometer så vi kan se hur varmt vattnet är när Melwin ska bada. Han sov hela tiden när vi var på boan med. Han sover hela tiden nästan.

Jag hade tänkt att vi skulle gå ut och gå med hundarna idag, men det blåser så mycket så det går inte. Dumma väder. Men hundarna är lika glada ändå. Dom vill inte vara ute, vill bara precis göra vad dom ska sen ska dom in igen. Konstiga djur.

Ikväll har det inte hänt så mycket, Andreas var här en sväng och hälsa på. Han håll Melwin för första gången, men efter tio min så sa han att nu vill han ligga i vagen igen. Niklas lagade mat sen, inte så jätte gott med det fick gå. Haha.

Niklas och Melwin har badat idag, haha. Melwin sov när han badad, så fort han kom ner i vattnet så somna han. Han är för go han. Sen sov han hela tiden. Hur kan man sova så mycket. Men det gör inte mig något, för då hinner jag göra annat med. Tex skriva här!

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan med Niklas, vi får ha lite mys tid vi med. Man får inte glömma bort att man är kvinna och man med, inte bara mamma och pappa.Mamma och Melwin!Pappa, Melwin & DexterFarbror & MelwinPappa & Melwin badar, men det var en som sov hela tiden!Eller sov nästan hela tiden! :)

Så gick det till när han kom till världen!

Allt började kl 06.15 vattnet gick, det kändes lite jobbigt att vakna på de sättet! Alla tankar i skallen börja att snurra. Vi skulle vara på BB kl 09.00 för jag hade jätte mycket vatten i kroppen så hade inte mödravården tid så vi skulle få åka till BB. Jag ringde till BB en stund efter vattnet hade gått. Jag sa till dom att jag tror att vattnet hade gått och tanten jag pratra med sa att jo det har det!

Niklas la kvar i sängen och titta på tv, jag ringde till mamma och annelie och sa vad som hade hänt. Skrev lite på datan med. Hihi. Jag var så rädd för att det inte skulle dra igång. Jag tog en dusch och väl i duschen så börja det att kännas, AJ AJ AJ! Men det gjorde inte så ont som det gjorde sen. Niklas började att bli nervös, han sa att vi ska vara där kl 09. Jaja sa jag bara och duscha vidare.

Väl i bilen så börja det göra mer och mer ont. Niklas körde fortar och fortare, men ju fortare han körde ju mer rörde sig bilen och ju mer ont i magen gjorde det.

Äntligen var vi inne på BB kl 09.10, vi fick rum 5. Dom koppla på mig CTG kurva och allt var bara bra! Min första barnmorska Sandra hon var helt underbar. Hon hade med sig en praktikant, han var jätte trevlig. Hon frågade mig först om det var ok att han var med. Jag tänkte inte på det ändå, så jag bara jaja det är lungt! Jag var öppen 3 cm när vi kom in.

Jag andades i masken hela tiden, den som det skulle vara lustgas i och Niklas skulle liva upp stämingen och läste roliga historior i en hälge! Men det var inte så roligt tyckte jag Niklas fick sig ett arg svar
- Kan du vara tyst!
Sen jag sa det till han så har jag varit helt ledsen, jag sa det till Niklas idag men han trodde att han skulle få höra värre saker! Efter en stund så sa jag till att det hära hjälper inte, då kom Sandra på att lustgasen inte var på. Där la jag och andades och fick ingen lustgas. Sandra sa men gud vad duktig du är som bara har fått syrgas. Hon satte på lustgasen och det gick inte så bra, det var läskigt, så jag sa till att jag inte ville ha den. Men Niklas skulle prova, och det gjorde han med. Haha, säger jag bara. Han trodde att han blev full. Det trodde jag med att jag blev.

Sandra frågade om jag ville ha någon annan bedövning, jag sa till henne att jag hade hört att epidural ska vara bra. Innan dom satt epidural så var jag öppen 6 cm meter, jag hade öppnat mig 3 cm på 1½ timme. Sandra gick och ringde efter läkaren som skulle lägga den. Jag var helt borta, all min kraft var borta efter som mina värkar gjorde så ont. Läkaren kom, jag trodde att det skulle göra jätte ont. Men eftersom jag var så borta och hade så ont så kände jag ingen. Niklas tittade på när han förde in slangen i ryggen. Det ända jag kände var när han letade sig fram i ryggmärgen.

10 min efter han hade satt epiduralen så försvann all smärtan, det var så SKÖNT! Jag blev genast mycket piggare, och jag kände inte när jag fick någon värk. Jag fick kolla på CTG kurvan när jag fick mina värkar. Efter en stund så somna jag med, det var skönt att jag fick sova lite. Sen var jag uppe och gick lite, det var skönt det med!

Kl blev 16 och det var tid för byte av personalen, jag fick en ny barnmorska Karin. Först gilla jag inte henne så mycket, men sen var hon helt underbar. Det var dags för en ny CTG kurva och kolla om jag hade öppnat mig mer, nu var jag öppen 8 cm. Och ont som fan hade jag, dom fylla på epiduralen. Sen kunde jag sova lite till, sov en timme till. Vakna när kl var 17.30 något nödig var jag. Jag skulle resa mig upp men det gick inte så bra. Eftersom jag hade sovigt på sidan så hade epiduralen komigt ner i benent så jag kunde inte stö mig på mitt ben det var lite läskigt. Men som tur var Niklas där och kunde hjälpa mig.

Nu börja epiduralen släppa och mer ont fick jag. Nu börja det kännas ordentligt. Jag blev jätte ledsen för jag hade så ont, jag visste inte om jag skulle gråta eller vara arg. Ont hade jag! FY! Jag hade en trasa som var blött den skulle vara kall men eftersom jag var så varm så blev det något varm och fort gick det. Dags för en ny koll och se om jag hade öppnat mig mer, nu var det 9 cm. Men Melwins huvud var inte så pass långt ner som det skulle vara. Jag fick dropp så att hans huvud skulle komma ner lite mer.

Jag satte mig gränsle över en stol, men jag fick så ont i min rygg så jag kunde inte sitta där. Det kändes precis som att han skulle komma ut vilken sekund som hellst. Jag reste mig upp och skulle se om det blev bättre. Det var tur att Niklas var med, för när det kom en värk så kunde jag inte hålla uppe mig själv så Niklas fick hålla imott, han sa det i efterhand att jag var allt annat är lätt.

Jag la mig i sängen igen och smärtan i ryggen blev lite mildare. Värkarna kom och gick. Jag tryckte på allt jag kunde. Jag frågade om det hände något, nä det gör det inte. Då blev jag så arg och tog mig trasa och drämde den i låret på mig själv och sa, MEN VAD FAN HÄNDER DET INGET ELLER? Jag vet inte hur många gånger jag frågade om det inte gick att skynda på allt. Jag hade så ont. Niklas frågade om dom inte hade en spegel så jag kunde få se. Jag fick se med det hände inte så mycket då. Efter någar värkar så börja det hända saker. Jag hör bara Niklas säger:
- TITTA DÄR ÄR HUVUDET JAG SÅG HANS HÅR!
Då kände jag att NU JÄVLA SKA HAN UT! Efter en stund när jag la i sängen så sa undersköterska om jag inte skulle prova att sitta på pallen. Jo vi provar!

Karin min barnmorska, hon hade en annan tjej med som skulle födda vilken sekund som hellst. Så hon fick springa mellan 2 rum. Kl börja närma sig 21 och nattpersonalen kom. Jag fick en ny barnmorska Annika.
Jag satt på pallen och kämpade för livet, Niklas satt bakom mig och var helt underbar. Utan han hade jag nog inte fixat det. Jag sa till han att nu kommer det en värk, Niklas andades med mig hela vägen tills värken var över, sen så var det bara till att hämta lite luft till och trycka på igen. Jag såg allt vad som hände i speglen, för varje gång jag tryckte på så såg jag lite mer. Det var som ett puff att kämpa på lite till när man såg huvudet på han. Och då tänkte jag att nu, nu, nu är han är snart!

Melwins hjärtljud gick upp och ner hela tiden. Men det tänkte jag inte alls på jag var så upptagen på att jag skulle ta i för kung och fosterland. Karin min andra barnmorska som inte hade slutat i nu satte på en mättare på Melwins huvud i sället för att dom skulle ha bättre koll på hans hjärt ljud.

Helt plötsligt så var där ingen i rumet bara jag och Niklas, jag hör Niklas säger men hallå dom kan ju inte gå nu. Niklas fick nästan panik. Han sa tänk om han kommer ut nu då trillar han ner på golvet. Men som tur var kom dom in igen, mitt under en värk. Annika säger nu är han här snart, kämpa på du är jätte duktig! Mitt i allt när jag trycke på allt vad jag kan så är halva huvudet ute, men fy fan vad det gjorde ont. Niklas säger en värk till så är huvudet ute. Nu kommer den, Niklas andades med mig jag tog i allt jag kunde. När huvudet var ute så var det en lättnat en stor lättnad, det gjorde inte så ont mer.

Där hängde Melwin med huvudet ute och kroppen kvar, en värk till sen skulle det vara över. Värken den kom och det gjorde Melwin med. Det kände lite konstigt när han ploppa ut. Niklas blev jätte rädd för Melwin hade navelsträngen 1½ varv runt halsen, sen andades han helt konstigt. Niklas har sagt nu i efterhand att han tänkte att, har vi nu gjort allt detta i onödan. Han trodde att Melwin inte skulle klara sig. Men jodå, han börja skika efter en stund. Det måste ha varit jätte jobbigt för Niklas när han trodde det. Usch. Jag tänkte inte alls på det, jag var så borta.

Jag fick upp Melwin på bröstet han fick en gul mössa. Sen var det dags för Pappa Niklas att klippa navelsträngen. Det gjorde han så bra så! Han var 52 cm lång och vägde 3515 gram. Dagen var den 29 Januari 2009 kl var 21.12

Så här gick min förlossning till, jag är jätte nöjd med både mig själv, Niklas och persolen på BB.
Föda barn ska jag LÄTT göra igen!Sista mag bilden!En något porrig LEE!Jag har något ont!Pappa klipper loss han i från Mamma!Mamma och Melwin!Så fin jag är!


Äntligen är han här!

Torsdagen den 29/1 kl 21.12 kom han ut! Han var hela 52 cm lång och vägde 3515 g. En lång och smal kille, undra vart han har fått det i från! Hihi. Allt gick som en dans på roser, ska ta och skriva min förlossnings berättelse sen. Nu är vi iaf hemma och alla 3 mår bara bra. Melwin ligger hos pappa nu och sover. Ser ut som det är skönt iaf! HihiMelwin och Pappa

RSS 2.0