Bilderna får tala!Neger snopp, skapad av Klittan!Snopp, snippa och en krokodil, skapad av Gynikologen!Min snopp, visst är den orginel? HahahaSkapad av Gynikologen!En kissemurra, skapad av mig!En bakdel, skapad av Gynikologen!

Trevligt besök!

Klittan och Gynikologen kommer på besök!

Undra vem fan som är ego här??!!

Varför skaffa familj och sen inte vara med den?

Är det konstigt att man bara går runt och inte orkar göra något, är det konstigt att man inte blir frisk? Får aldrig chansen till att bli det. Men vi skaffar en massa saker och levades varelse, sen sätter vi Lee där och så sköter hon det. Är så trött på att behöver trösta Melwin när han är ledsen när Niklas ska köra i väg, eller när Melwin är ledsen för att Niklas inte är hemma. Jag fattar inte hur man kan vara så jävla PENGAKÅT, herregud! Människor som han ska fan inte ha något förhållande eller barn. Inte när man bara tänker på att man måste jobba 24/7.

Jag vet hur det är att växa upp utan en pappa som man träffar varje dag. Och jag vill inte att Melwin ska väx upp så. Viss han kan åka med när han blir lite större, som jag gjorde. Men jag missa och så en massa på dagis, och alla kompisar. Det är inte ett "normalt" sätt att leva upp på. Idag ångrar jag mig skarp att jag inte lyssna på mamma.

Dags att krama kudden...

Igår blev det en massa handlande till Melw...

mms_img40151 (MMS)

Igår blev det en massa handlande till Melwin, gjorde av med 700:- på en kvart inne på hm. Önskar att vi hade fått skattepengarna nu så vi kan åka till ullared. Det kommer det med :-)


Har skaffat mig ett nytt beroende!

Och det är SJUKT jobbigt!!!
Men SJUKT roligt!!!Dags att hämta Melwin på dagis!!

Texas
Så skönt väder ut!

Har varit ute en sväng i trädgården, la på lite täckbark, ska lägga på mer men det är lite fryset i säcken så jag får vänta lite... Massor av blommer som håller på att komma upp :D!Po me jobbe bojsorna å ud i trägåren!Ser betydligt bättre ut!Här händer det lite!

Utgång...

Jag, Annelie & Sara har bestäm att en gång i månaden ska vi gå ut. Och det gjorde vi i lördags. Jenni var också med, vi var först hos Annelie, sen åkte vi på en förfest.. Kan ju säga som så att alla var 30+ men vi hade lika trevligt för det. Träffade min älsta syrras näskusin. Haha... Sen åkte vi till Lite Mer, fy attans var jag hade roligt! Men det blev lite för mycket dricka HERRE JÄVLAR. Kl 05 somna vi... När jag vakna mådde jag SHIT! Fy fan, så dåligt har jag aldig mått... ÖRK!!!Snyggingarna själv!Hahahahahahaha!!!Ja så kan man också se ut om man känner för det!Min fina klocka!Så snygg var jag! Fast jag är ju alltid snygg!Kvällens bästa BILD!Kvällens SÄMSTA bild!Nästan alla fick plast! hehe... Jaghar för korta armar!Vad fan håller Sara på med??? Hahahahahahahhahahahahaha!!!!!


Ni har inte missat att pappa var i Thailand...

Och denna gången orkade han att handla, detta fick vi:En fin fin väska och plånbokMelwin fick 4 t-tröjor 1 linne och 1 dress, dressen är den röda.
T-tröjorna kosta 8,50 kr! BILLIGT!Min Pappa har smak!Funderar på om man ska byta remmen på den röda kl...Sååå snygga!!!

Nä nu får jag skärpa mig!

Jag har inte haft något lust till att blogga för fem öre, har mått bajs i en vecka.. Men nu känns det som att det börjar bli bra igen. Och det är en jävla tur.

Vi har ju på börjat omändringen på framsidan, och det går fram med storm steg. Nästan all grus är på plats, Arne ska komma och putsa upp grunden på hustet, stenmjöl har vi fått och plattor har vi köpt. Så här händer det saker. På lördag ska vi i väg och köpa lite blommer hade vi tänkt. Så det kommer att bli fin fint. Vi måste fixa jord tillbaksida med Niklas och hans Chef räkna ut att vi behöver 36 kobik jord, men men! Det blir nog bra det med.Melwin tycket att han passa in bland allt det gröna!

Har inte orkat blogga...

Har inte mått så bra sen i söndags, varit jätte förkyld. Och igår fick jag sjukt ont i huvudet, hade aldrig känt det så förr. Det kändes precis som att det var något som ville komma ut ur skallen på mig, och det satt i bakhuvudet. Jag var yr och hade svårt för att fokusera på saker. Ringde nova fick tid, det har börjat en ny läkare på nova, SVIN bra! Han kolla allt, reflexer och massa annat. Sen kände han mig i nacken och axlar, där var felet. SPÄNNINGSHUVUDVERK, något som jag aldrig har haft. Fick några piller och det känns redan mycket mycket bättre... Skönt!!!


Melwin gästbloggar

Livet det leker på som vanligt. Jag tycker det är jätte roligt på Dagis, mamma tror att jag är kär i Maja, bara för att jag säger Maja hela tiden. Men så är det inte! Men vad det är tänker jag inte säga :P Jag gillar mina fröknar jätte mycket, har en favorit...

Det är inte lika roligt att jag bara har träffat pappa 4½ timme denna veckan, jag saknar pappa jätte mycket. Jag brukar stå och kalla på han i dörren men där kommer ingen. Längtar tills jag är stor nog så jag kan åka med pappa i lastbilen. Men på lördag ska jag vara med pappa hela kvällen. Mamma ska ut och ha kul, men hon vet inte att jag ska busa massor med pappa! Och på tisdag ska jag vara ledig från dagis, ska vara med pappa hela dagen, då han är ledig.

Det var lite från mig, PUSS PÅ ER!!!Gott med grus, har ni smakat?

Undra om dom kan fälla han

Jag är tveksam till det, för det finns inte några direkta bevis på att det skulle vara han. I morgon e det förhör med Ulf och det får jag inte missa, ska bli intressant att höra vad han har att säga.

Nä kudden nästa!

Rättegång!

I morgon blir det rättegång dags att sova så man är utvilad!

Min mage!
E det konstigt att man får skratt anfall???

Melwin e över lycklig!!

mms_img57944 (MMS)

Melwin e över lycklig!!


Förkyld, ont i halsen, ögoninflamation, dunk-dunk-dunk!

Ööööööööööööööö!!!!

Kan det bli värre?
Kul att vakna upp så här, eller inte.

Nä får söka lite fler jobb, innan jag intar kudden...I tisdags var det full sol och jätte skönt.
Idag snöar det!

Äntligen kan man vara ute!

Passa på att fixa en massa i trädgården igår.
Jag fick ett par arbetsbrallor, 601:- bara för att jag ska kunna ha knäskydd! Fint ska det va!
Nu är trädäcket borta på fram sidan!Här ska det fixas!Gäller att vara konsentrerad!Anledninge till varför vi rev det!
Förfest innan sommarnatta förra året, så var det någon som hoppa.
Och då gick det i sönder!Nu e det inte så mycket kvar!Borta!Eftersom vi ska så gräs på baksina så ska vi ta bort 5cm grus och det ska till framsida.
Melwin lägger dit den första grusen!Snart e trädet jätte stor igen!


Här kommer bomben!

Jag har ingen naken kock, jag har en naken städare :)Det ska läras i tid!

Och när jag är VERKLIGEN inte gravid, tanken på att jag var full i lördags, så du kära läsare lägg ner med det! Här blir det inte fler barn, inte i från denna livmodern iaf!

Skönhets sömn!

Precis var jag ska ha nu!

Missa nu inte alla inlägg!!!

Och kommenterar ni, så kommer jag att släppa en bomb på onsdag!Den bjuder jag på!

Du tycker jag e ful, men e du mycket snyggare själv???

Nu kommer det så där roliga typer igen som ska gnälla på hur man ser ut!
Trevliga kommentarer, jag ÄLSKAR dom!
För det e ju ändå så här att svenskarna är så avis på varandra.
Jag bli nästan bara glad, för då vet jag att jag e så snygg så att någon går och retar sig på det!
Hahahahahhahahahaha!!!

Det värmer i hjärtat, men undra vem som skrev den!

Postat av:

instämmer med föregående talare! fan vad du måste vara avundsjuk! Lee är ju jättesnygg! Lite kurvor är ju bara sexigt!

2011-03-07 @ 23:31:34


Att åka till Polen och operera sig är inte så smart...

... Tittade på UPPDRAG GRANSKNING i förra veckan. Det handla om att svenska folker åker över till Polen för att tex fick brösten, magen ja vad fan som hellst.

Det är hemsk det som har hänt dessa människor, och alla människor runt om. Men varför ÅKA dit?

En kvinna skulle fixa magen och åkte dit för det var ett lägre pris och det gick fort. 2 dagar efter OP fick dom tomma henne på 3,5 liter var i från magen.
En annan skulle fixat pattarna, hon e nästan helt hjärndöd idag :(

När jag skulle göra min tatuering så tänkte jag länge på VEM som skulle göra den. Jag vill ha någon som jag hade hört mycket gott om. Nu kostade min tatuering 1200, men hade det varit så att den hade kostat 6000:- så hade jag betalat det. Man ska bli nöjd och man ska leva med det tills man dör.

Samma sak gäller dom som åker till Polen, eller det är ju så överallt. Betalar du minder så får du mindre med. Nu har dom hära människorna satt sitt liv till. Samtidigt som jag tycker synd om dom så känner jag ändå att det är ett eget ansvar. Dom kunde för hindrat det som händer. Nä hellre betalar jag mer och vet att det blir som jag vill!Jag bara älskar den sååååå mycket!
Sugen på fler!!!


Det blev Tingvalla...

Först var vi i Malmö på mässan, sen ikea och sen hälsade vi på Mamma. Man ser hur det lyser i hennes ögon när hon ser Melwin, och Melwin blir så glad att träffa mamma!

I början av veckan så ville jag till Tingvalla, men det kändes precis som att det var ingen annan som ville. Så vi sa då drar vi till Stjärnan, men så blev det Tingvalla ändå.
Svin kul, jag hade verkligen jätte roligt tills det var dags att gå hem, N fick sne spel.

Träffa som vanligt massa roliga människor! Höjdpunkten var ändå Vickans bror, det är som att krama Vickan!
JUST DET, VICKAN KOMMER HEM PÅ ONSDAG...

När vi skulle hem så träffa jag Morgon, Bengt som jag har skrivigt om det är hans son. Vi prata en massa gamla minnen. Jätte roligt att träffa han.

Här kommer lite bilder!

P.S Fan vad jag var SNYGG i lördags!Hon e bara för grann!Har fixat lite med bilden! Ska nog köpa linser :DVem fan tror han ett han e?? Inte visste jag att man fick muskler när man bara åker båt!Vart fan e min kula? Det är dumt att inte jobba i stall...Fina MIA!!!Glada Sarah!!Trevliga Kickan!Undra om det börjar ge verka!!!;-)

mms_img62981 (MMS)

;-)


Vad är det som är så svårt?

Jag blir så trött på vissa av N så kallade vänner. Varför vara så jävla långsint? Nä, man ska inte skylla på spriten. Men seriöst? Alla gör vi väl fel någon gång, + att Niklas har bett om ursäkt. Sen hör N av sig och folk hör inte av sig tillbaka. Så har det varit i alla år sen jag träffa Niklas.

Niklas har en VÄN och han e fan en riktig vän, det är hans arbetskamrat Arne. Det är så roligt när Niklas ringer till Arne, Hallå snygging! Niklas är 25 och Arne blir 65 i år det är väldigt stor skillnad på dom. Man märker på Niklas att han trivs med Arne. Niklas blir så glad varje gång han och Arne ska köra till Tyskland tsm, då ska dom mysa som han säger.

Men tillbaka till dom som försvann??!!
Ja för det känns som att dom har gjort det.
Visst det har varit fram och tillbaka mellan mig och Niklas, men ALLA mina VÄNNER är kvar.
För det skulle inte förvåna mig ett SKIT och det är därför hans "vänner" inte orkar med det. Men det är väl inget dom behöver bry sig om?

Nä det är tur att Niklas har mina vänner, som finns där för oss båda om det är problem. Och det är fan så det ska vara!!!Melwin gillar också Arne för han har en traktor och en åker precis bakom vårt hus!


Är det straffbart att binda fast ungen i sängen?

För i natt skulle jag behöft göra det! Han har börjat med en massa trams nu att han ska vakna på natten och va vaken. Och det är något som är drygt som fan. I natt kom han in till mig kl 02 och var uppe till kl 03.30 Men där i mellan somna nog jag. Sen vaknar han fan kl 06.50 i morse. Då var jag död. SUCK!

Det blev en runda ner i byn. En tur till lekplatsen. En sväng till Bertils och prata med kusin vitamin.
Nu blir det tvätt, städa och fixa mat.
Ska ner i stallet och fixa till Sarahs häst med.Den lilla dåren!

Fan! Hur ska jag hitta ett jobb, där tider...

Fan! Hur ska jag hitta ett jobb, där tiderna passar in med dagis? Känns som att det är inget som e lätt. Jag får väl sitta hemma och glo tills melwin är så pass stor så han fixar sig själv. Men det är inte klokt. Man lever i ett förhållane, och det är bara den ena som ska få jobba med det den vill. I bland känns det som att jag är ensamstående, fast med sambo på deltid. Jag har så många drömmar och mål jag vill uppnå. Men kan inte räkna med att alla andra kan passa melwin. Jag vill inte bara sitta här och slösa bort mitt liv...


Kissie

Vad är hennes problem?

Vad hjälper det att vara så stor i flabben till media?
Hon sabbar bara för sig själv hela tiden. Hur kan man vara så korkad och säga det ena och det andra till folk? När man är så pass stor som hon e får man ändå tänka på vad man säger, man kan inte slänga ur sig vad fan som hells. Det ska bli intresant att se henne i Debatt i morgon, undra om hon kommer att säga någon korkat eller hon kommer att vara tyst.

SUCK!

Tänkt jag skulle...

... Söka lite jobb nu. Men varför ska det vara så drygt, 1000 jävla frågor. Det är konstigt att dom inte frågar efter sko stl. Dyra människor, nä får ta tag i det i morgon. För jag ska ha ett jobb nu, jag ska köpa den hästen!

JAG SKA JAG SKA JAG SKA JAG SKA JAG SKA!!!Niklas kan sälja bilen så jag kan köpa hästen! Gör nog STÖRRE vinst på hästen...
Tanken på vad hon har i magen!

Barcelona CB

Satt och kolla runder på nätet förra veckan, sökte på olika hästar bla en av Thomas uppföddningar, Barcelona.
Jag hittade henne och jag hittade även dom som har henne nu, hon har visst blivigt avelsto. Vad jag har fått höra så gick hon till USA. Men det var en 14 årig tjej som hade köpt henne efter Malin Bayrad hade haft henne och tävlat på henne. Den hära 14 åringa tjejen var elev hos Pether Markne, han hade ringt dom som har henne nu och sagt att dom skulle hämta ett avelsto. Hästen hade då haft 5 kotledsinflamationer. Hon blev betäkt med Cardento, och fick en liten hingst. Men nu är hon till salu, och jag vill köpa henne. Fatta vilken topp häst hon är, idag är hon helt frisk. Hon ska föla igen den 6/6 hon e betäkt med Ci Ci Senjor, en grymt fin hingst.

Nu ska jag göra allt får att få ett jobb så jag kan köpa henne, för JAG ska ha henne!!!Falsterbo med MalinI somras med sitt hingstföl
RSS 2.0