Kudden fryser!

Jag har varit med mamma idag. Det är jätte roligt att träffa mamma men det är så jobbigt att hon ska berätta för alla hon känner att hon mår dåligt det är lite jobbigt att höra det 10 gånger när man går på gågatan. Men jag älskar min mamma ändå. Jag har köpt Hemis present idag Sally sa att han gillar när det låter och det gör det ska jag säga. Haha!!! Hoppas att han använder den som jag vill (när han ska väcka sin pappa på morgonen).

Det belv en fika med när man ändå var i stan. Melwin har varit lite gnällig idag med tror det har med sprutan att göra, usch vad han skrek när han fick den. Nästa gång får Niklas hålla i han, jag klarar inte det när han blir så ledsen.

Martina och hennes jobbe kompis kom förbi i morse och skulle visa upp sig! Dom hade en julklapp på taket av bilen och var utklädda till jultomtar men det slutade inte som dom hade tänkt sig. Haha. Det skulle man inte kunna tro.

Jag skulle kunna mörda Dexter, mina fina älskade skor går inte att använda mer där är ett stort hål framme i tån så det blir att köpa nya skor i morgon och det SKA Niklas betala för nu är det fjärde paret han biter i sönder och jag kan inte gå runt i mina guldiga tossor. Så Niklas få upp med plånboken så är det. Det är han som vill ha kvar fan skapet inte jag. Hade inte blivigt ledsen om han hade flyttat snarare glad.

I morgon blir det fest undra hur det kommer att sluta, jag är bara så rädd för att Niklas kommer att bli jätte full. Han är 23 år och har inte lärt sig hur man dricker. Han tror att man kan dricka jätte mycket. Han blandra 70/20 alltså 70% sprit och 20% Red bull och det slutat alldig bra. Men fan ta han om han gör det i morgon jag kommer att bli galen på han.

Kudden kallar!:)Sitta fint kan han min lilla pojke (L)Söt nosarna!Jag är inte trött...Melwin med sin mormorFin tavla!Gott :)Maria kyrkanSittdelen:DDär bor VÄRLDENS bästa tant Annelie :)Det ska se ut som jag när jag var liten!Tiffany (mammas katt) vill smaka tror jag!

Tomtar sökes i Tomelilla


Publicerad: 29 april 2009, 13:15

Senast uppdaterad: 29 april 2009, 13:23

Tomelilla
En personbil med en jultomte vid ratten och en annan på passagerarplatsen har väckt uppståndelse i Tomelilla. Tre polisbilar har kommenderats till samhället och kör nu runt och spanar efter bilen. Det finns misstanke om att det kan röra sig om rånare.

Det är inte så länge sedan EM möbler rånades av maskerade män, de hade dock inte tomtemasker.

– För att vara på den säkra sidan har vi varit runt och informerat bland annat bankerna i Tomelilla så får de själva höja säkerheten om de vill, säger Ingmar Andersson och Mattias Andersson från polisen i Ystad.

På Sparbanken Syd låstes dörren och en av de anställda stod och släppte in och ut kunderna.

– Vi kommer att finnas här i samhället och köra runt ett tag till, säger ystadpolisen.

På Torget sitter som vanligt ett par män och ventilerar det som händer i byn och de har själva sett bilen.

– Jag kommer inte ihåg vad det var för bil men jag kan säga så mycket som att den hade ett stort paket på taket. Och jag tror det var två killar som satt i bilen. De vinkade så glatt och igenkännande till ett par tjejer de körde förbi. Så jag tror det är ett jippo av något slag, säger en av Torgets stammisar.


Haha, undra vem det kan vara... Jag får be Chris om en bild!

Sambo ledig!

Jag är inte barnledig jag är sambo ledig det är inte illa det! Eller jag är ju det ganska så ofta och det är skönt. För när Niklas är hemma så kan jag städa hela tiden han tror att jag är hans mamma och städar efter han. Jag har städat idag så nu är det fint till på torsdag när Niklas kommer hem.

Vi har fått igång våran pool nu så nu håller vi på att städa den, jätte tråkigt men det blir skönt när man kan bada i den. Vi har köpte ett täcke till den så att den inte fryser, det är ett täcke som gör att värmen inte går ut ny damsugare med eller det är ingen damsugare för där är ju inte damm i poolen :)

I kväll ska jag och Chris gå våran sväng igen, jag måste börja gå ner i vikt kan inte vara så här tjock. Men allt är ju så gott och nu till sommarne blir det jätte jobbigt allt gott man kan grilla och glassen ska vi inte prata om. Hur ska detta gå?? :D Jag får fråga Chris om jag får låna hennes kokböker!

Nu ska jag gå in på hm och titta och där finns några fina kläder till oss! :D


Radio Tjänst i Kiruna!

Jag ringde dom för att jag skulle säga upp våran tv licens för vi tittat inte på tv nu på sommaren för då är ute hela tiden eller så är vi inte hemma. Men nä det gick inte, för har man en tv i huset ska man betala ca 2000 kr om året. Tänk om man är en pryl nörd och vill ha en tv på väggen och inte titta på den då ska man betala 2000 kr, är detta inte klokt. Jag ska ringa i morgon igen och säga att tven är ute nu. För vi ska inte betala för något som vi inte använder. Men jag tänker inte ta ner tven den får sitta kvar. Hoppas bara att dom inte kommer och hälsar på, men då har jag Texas och Dexter till hjälp :D

JÄVLA RADIO TJÄNST :@Så här känner jag mig! ARG

Dålig kondis eller något i den stilen!!!

Jag och Chris var på tippen i lördags morse, så nu är man av med det skitet med skönt. Niklas, jag och Melwin körde till Ystad. Nu har jag min egna data så skönt men om jag kommer att använda den får vi se jag trivs bra med Niklas data den är toppen för där är minneskortsläsare i den så man inte behöver ha en massa sladdar när man ska flytta över bilder. Hoppas inte att Niklas blir ledsen om jag tar hans data han använder ändå inte den så mycket. Vi handlade en massa mat på willys jätte tråkigt.

Vi var hos Martina och Björn mycket trevligt :). Vi grillade mums! Dem har köpt en stutsematta fy fan vad det var jobbigt att hoppa på den jag trodde att jag skulle trilla utanför men med min stora röv som Niklas säger så trillar man inte ut. Och tror du inte att jag glömde nappflaska till Melwin det är det vanliga är det inte mat så är det nappflaska :( Det är tur att Emelie finns så vi körde hem och hämtade den.

På Lövestads fotbollsplan det är där man får reda på att sin kondis är lika med noll. Jag, Emelie och Martina mott Niklas, Björn och Matias. Det var inte alls roligt för Niklas är som en galning när han ska spela. Han spran rätt in i mig jag flög som en kägla. Fy fan vad det var jobbigt. Vem som vann behöver vi inte säga :D

Jag har fått en ny frilla TACK EMELIE det behövdes om man säger som så. Nu är jag fin igen!

Niklas har hjälpt Jimmy med hans pool idag, Niklas han kan bara han vill. Vi har fått lite gjort hemma med, jag har städat upp på odjurdens rastgård det blev jätte fint. Och nu är det färdigt målat i gäst/data rummet elementet är uppe och gardinstången med nu får vi se när taket kommer med. Hoppas att det kommer lister detta året iallafall :) Niklas är ju lite dålig på att sätta upp det!Juvel tjuven :DMumsHej å hå!Sover redan kl 21, PINSAMT. Så är det när man börjar bli gammal PERSSON!Ont Ont Ont men Skönt Skönt Skönt :)Inte bra att vara på fest med jobbet!Gästerna jobbar...Godsägarene sitter på röven :DNya frillan, men en NÅGOT ful bild!


God natt gott folk :)

Dagen i bilder!
Snusk varning!

Ett måste att gå in och kolla denna länken dom är inte normala på familjeliv

http://www.familjeliv.se/Forum-9-191/m43164006-5.html

GLÖM INTE ATT SKIVA!

Nä precis, du tänker säkert på något när du läser min blogg. Du kan ju alltid skiva något roligt tycker jag!
För där är minst 20 st som läser varje dag! Det är alltid roligt att se om det är någon som skiver något till mig! Men glöm inte att skriva namn...

Tack på för hand!

Snart är det klart hoppas jag iallafall!

Min bästa granne heter CHRIS! Det är jätte roligt att vi har fått så bra kontakt, och att vi är ute och rör på oss. Det är roligt att ha en vän som bor så nära och älskar att leka med Melwin. Jag och Chris är nästan ute och går varje dag, me jag tror inte att det lönar sig att gå ner till by och ta en glass eller något annat gått på bertils. Vi får nog ta och sluta med det känns det som men det är ju så gått.

Min blivande man körde och jobba idag. Vi vakna inte förän kl 11 och vi skulle måla en gång till med så blev det inte. Vi var nere och handla innan han körde och jobba. Han fick sin lön idag med, den lille grisen fick jätte mycket denna månaden hela 26.000:-

Jag och min gåvän (chris) gick ner till byn jag skulle ha mer röd färg till gäst/data rum. Men jag glömde skriva upp färg koden men jag har ett minne som heter duga. Jag minns på färg schemat vart färgen var och det blev rätt när jag kom hem! Nice. Jag hitta på blocket ett det fanns ett Pool center i Tomelilla på Odengatan 6. Vi gick ditt för jag skulle ta reda på vad en pump till våran pool skulle kosta eftersom den gick i sönder i söndags, inte mitt fel! Hehe... Vi gick in dom var jätte trevliga där, tycket vi. Men saken var att där var ingen så vi fick gå och titta själva. Jag hitta en pump den kosta runt 200-300:- inte som Niklas sa att den kosta 1500 jag vet inte vad han pratar om. Jag hitta en Pool med en som är på 16.000 liter men pump,stege,overdrag och en duk som man lägger under poolen men det kunde jag glömma sa gubben, men det går att tjata om det men sak du få se. Sen blev det en tur till Bertils med och det blev gott där!

Vi gick hem, Chris berätta lite roliga saker som jag inte visste... Sen skulle hon laga mat till sin gubbe.

Jag gick hem. Melwin fick vara med mig när jag städade han satt och skratta när jag gick runt med damsugaren undra vad det var som var så roligt. Jag hann laga mat med och äta den med och Melwin satt i sin babysitter hela tiden. Ett under om man säger som så. Han somna i sin babysitter men det tog inte lång tid förän han var vaken igen. Vi har bara mys hela kvällen tills kl 22 då var han trött och somna hos mig nu ligger han i sin säng.

Dexter har blivigt en annan hund, nu är han lung och snäll det var han inte innan. Hoppas att det förblir så.
Nä om man ska ta och gå och lägga sig, ska måla klart i morgon och sen för jag se om jag åker in till mamma en stund.Min blivandeMin älskade sonMin gåvän!Han vet vart man ska tittaNä det här gillar vi inteMen nu är jag glad igen när jag får vara hos farfarDexter sover efter en lång dag ute!Haha, han gilla nog inte att jag tog en bild!Röttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!


Som jag kan...

Idag har jag fått mycket gjort...

Idag har jag målat i hallen här uppe så nu är det nästan klart fattas bara lister hoppas att det kommer imorgon, Niklas ska ändå köra och köpa golv så jag HOPPAS att det blir lister med!
Det var inte det lättaste att måla och leka med Melwin på samma gång, men det gick jag hade inte så mycket val om man säger som så.

Sen när jag ändå hade farten upp så började jag på gäst/data rummet. Först hade jag tänkt att jag skulle slippa ner skarvarna men jag ORKADE inte, jag slippa ner det Niklas hade spaklat och det var ju inte lite som han hade tagit på han ska alltid överdriva. Som tur var sov Melwin när jag gjorde det så det gick lite fortare. Men färgen tog slut så jag får göra det i morgon. Det var JÄTTE stora luftbobblor när jag måla men nu när jag kom hem var dom borta Chris hade rätt!

Min dagliga promenad har jag med gjort så klart går jag inte själv Chris är också med! Vi gick till byn köpte cigg och en glass så det var inte så lönt att gå haha! Men bättre att gå än sitta på röven.

Vet du vad du blir nu?
Ja tjock.
Jag trodde att jag skulle dö av skratt! Haha...Hallen nästan klar!En lampa som inte får synas...Nice...Melwins gamla rum, i morgon ska det inte se ut så här iaf!Melwins blivande rum inte så fint nu!Här var det blöjor!Kom på en lyssande idee att sätta dom där så Melwin kan titta på det när jag byter på han!Melwins hörna i vårt sov rum...Vilken fin bild!Dags att sova om han inte sätter handen i halsen!


Idag kom den!

Idag fick jag min nya kamera här är resultaten!I morgon ska jag fota mer! Jag är så glad för min nya leksak den är jätte rolig!

JAG FICK SOM JAG VILLE!

Woohoo!

Jag fick lov att köpa en kamera av Niklas, eller ja jag ska själv betala den men jag tog den på delbetalning i 3 månader och det får så klart Niklas stå för. Jag visste att jag skulle få en! Han kan inte hålla det han säger. Han sa nä hela tiden innan men idag gav han sig! Min älskade gubbe, han är sååååå snäll. Vad skulle jag varit utan han???

Har varit på mammasamtal idag jag är inte deprimerad och det var ju skönt! Chris kom förbi och lämnade bilderna på Melwin ska ladda upp dom! JÄTTE FINA. Snart kan jag med ta så fina bilder :)

Så jag har precis beställt en kamera det blev en Nikon D60 den värkar jätte bra....Fina pojkenHan är så söt!Gjorde allt för att han skulle skratta!Jätte fin!Han är sååååå go!Haha, svårt att hålla örona på plats när det blåser!MIN ÄLSKADE MELWIN!

Vill vill vill!

Jag vill ha en system kamera. Jag ska minsan tjata mig till en av Niklas, det ska gå. Chris var här i dag med sin kamera och tog bilder på Melwin (kommer snart) dom blev jätte fina. Jag måste ha en sådan. Jag älskar att ta bilder på lite allt möjlig och känner att jag skulle behöva en sådan. Ska bara få in det i skallen på Niklas med. Hehe...

Hoppas att det gåt att lösa med min data så mina bilder kommer tillbaka.

Niklas kommer snart! Hihi...Sponsrad av Farbror, det ska det stå på Melwins bil om 15 år med...Håller själv!HmmMitt trädgårdslandJimmy och MelwinEmelie och MelwinGödning på g!Mamma var på besök i söndags!Emelie var med på besök sen kom det en massa andra med...Lite folkUndra vad dom håller på med?!Varför bara ligga i halva vagnen?


VILKEN TUR DET FANNS I ARKIV!

Jävla bajs data

Niklas data är lika med MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG!
Hade gjort klart min blogg som jag skulle precis ladda upp, tror du inte att datan hänger sig!

GOD NATT!

Kan man bli mer ledens??

Niklas körde och jobba och men andra ord kan jag sitta vid datan då. Jag skulle lägga upp lite nya bilder jag letade efter mappen som heter Melwin, men kan du tro att jag hitta den?
Nä min mapp med alla bilder är bort 500 bilder alla på Melwin. SUCK!

Men kanske kan jag få tillbaka dom, Annelies karr Tåby hans bror ska hjläpa mig och hoppas på att det gå. Han lova inget men man kan alltid hoppas!

Mamma är här och ska sova hos mig så skönt med sällskap inte roligt att vara själv!

Lägger upp bilder i morgon NATTI!

Gott och blandat!Som han kan min älskade!När vi skulle hämta korna som skulle till DanmarkEn gammal Emmaljunga som vi fick lånaHan sover så gott!Broen!Malmö!Lilla BeltStora BeltEfter en lång åk dag så var det så gott med GRILLAT!!!Mitt fina påskris!


Text kommer en annan dag!

Man ska inte kasta sten i glashus, men ska inte kasta sten i KYCKLINGHUS!

Det är inte klokt med allt glas dom hitta i maten.
Jag blir rädd ska man inte kunna äta vad man vill eller??

Vi var på BVC idag.
5970 gram stanna vågen på, och 61 cm lång är han nu.
Jag har fått börja lägga undan 62 bodisar, han är ju stor nu.
Vart är min lilla bebis?? Borta...

Chris hängde på när vi skulle till BVC skönt med sällskap!
Vi är ute och går varje dag när Niklas inte är hemma.
Jag har ju några kg kvar som ska bort! Hihi...Han hälsar till kameran!Han ska inte ligga för han ska minsan sitta!Han får ha haklapp när han äter sin ersättning för han ska alltid spotta och ha sig!

HUND FAN!

Jag blir tokig på Dexter, han ska välta lådan som dom har sina leksaker i hela tiden minst 10 gånger om dagen så ligger allt på golvet. Jag lägger i och han tar ut. Snart får han inte ha några leksaker mer.

Niklas jobbar som vanligt, och han kan bara FET glömma att han ska få köra på söndag.
Gör han det så blir jag galen...


RSS 2.0