8 Månader idag!

Tiden går så fort.
Melwin är 8 månader idag, fy vad tiden går.
Man hinner dåligt med...Helt ny!1 månad!2 månader3 månader4 månader5 månder6 månder7 månader8 månader!


Nu är det fest!

Fulle med folk där nere.. Bränner en skiva nu, musik är ett måste!
Hoppas att allt blir lyckat!
:D

Här har man sällskap när man sitter och bajsar!

Jag gick in på dass i godan ro för att göra nr 2. Som vanligt när jag gör nr 2 spelar jag alltid tetris percis som alla andra läser något. När jag satte mig på dass så hör jag att det praslar, tänker inte mer på det. 1 sek efter det ser jag en mus som springer över golvet. JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ! Fy fan det var det värsta jag har varit med om. Jag gick ut till Mamma, mamma är här och ska sova här. Jag sa till henne att det var en mus på dass. Hon gick in på dass i hopp om att han skulle slå ihjäl musen med flugsmällare... Jag tänkte bara jaja... Sen hör jag mamma, fan den sparn ut, sen ser jag den springer in i stora rummet samtidigt som jag skickar lägesraport till Niklas vad som händer. Och nu vet vi inte vart den är, men jag har laddat fällan med Perssons tunna skivor skinka. Hoppas att det smakar, för när jag vaknar ska den sitta i fällan. Annars utrummer jag huset och flyttar in i bilen. Usch!!!

+ = En RÄDD LEE

I morgon ska det se ut så HÄR:
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!

Utmanad!

Jag blev utmanad av Petra!

1. Vad heter du? Lee
2. Ett ord på fyra bokstäver: Leka
3. Flicknamn: Lisa
4. Pojknamn: Lukas
5. Yrke: Lastbilschaffis
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lutfisk
9. Sak i badrummet: Lila ögonskugga
10. Plats/stad: Lund
11. En orsak att vara sen: Lite tid
12. Något man skriker: Late fan !
13. Film: Lilla spöket laban
14. Något man dricker? Lätt öl
15. Band: Lasse Stefanz
16. Djur: Lama
17. Gatunamn: Lindgernsväg
18. Bil: Lexus
19. Sång: Lilla snigel

Jag utmanar:

* Petra med Melvin
* Sanna
* Johanna

Kommer inte på fler!

I morgon blir det kul!

I morgon är det tjejfest hos syrran i skurup. Och här hemma blir det pojkmys. Undra allt vad dom två ska hitta på med. Hoppas att Melwin är lika störig till pappa i morgon. Just nu ligger han och drygar sig i sin säng, blåser luft så det hörs bara som någon fiser. Sen skrattar han bara när man kommer in.. HALLÅ ungen kl är 23.40, hoppas att han sover snart iaf. Han har fått en tand, så gulligt så! Stora killen nu. Om 11 dagar blir han 8 månader, vart har tiden tagit vägen? Jag har nog missat den. I morgon är det bara en vacka kvar tills vi ska ha fest här hemma sen blir det Scotts på Tingvalla! Det blir nog trevligt.

Igår var Cris, Sanna, Petra, Theo och Melvin här. Jag och Nikals slängde i hop en GRÖN sockerkaka, god var den med. När jag och Sanna var ute och gick kom vi fram till att det funkar inte att äta kakor 2 gånger i veckan. Så ny är det nya regler som gäller, FRUKT och VATTEN! Hör du nu det med Petra? :) Vi kommer ju se ut som jag vet inte vad om vi fortsätter så här. Nä det går bara inte! Idag har det inte hänt så mycket petra var här en sväng! Eller jo jag pröva mig på det som jag trodde var omöjligt!

CYKLA MED MELWIN OCH DEXTER!

Jag trodde aldig att det skulle gå så bra som det gjorde. Det gick lysnade, förutom att Melwin var gnällig och ville inte alls åka. Leka med mina nyklar hjläpte inte i heller. Tråkis. Så det fick bara bli en lite runda. Det blev väl 4 km eller något. Innan idag, fick Dexter stanna hemma själv Texas fick följa med på en sväng! Jag trodde att Dexter skulle äta upp huset, tanke på att han inte har varit själv på jätte länge. Han skällde som fan när jag gick när jag kom tillbaka så var han tyst. ÖVERLYCKLIG blev han när vi kom tillbaka. Texas och jag cykla en sväng i torsdag men jag behöver inte cykla så mycket han drar mig och fort går det, MINST 40 km/h Niklas ska köra efter en gång och mäta jag måste veta!

Melwin är nu 74 cm lång och väger 94..nångting. Stora killen nu. En tand, ett sår i skallen, ett blåmärke, 4 prickar. Som ni kanske förstår så är inte ungen stilla för 5 min. Här är det full rulle hela tiden. Jag vet iaf att jag lever...

Lite bilder kommer här!!!Sockerkaka som fick bli muffins!Undra om jag trillar om jag tar mig upp här??Melwin och MelvinSå här såg det ut när vi cykla hemifrånNär vi var framme sov lilleman! Tröttis...
Woohoo!

Jag har fått en cykel av gubben min!
Niklas köpte en till sig, så idag har han cyklat till jobbet.
Skönt att bilen är hemma, känner mig tryggare då.
Vi fick en sits av Melwins farfar så nu kan Melwin också vara med och cykla.
Han gillar det! Bilder kommer någon annan dag!

GOD NATT!Melwin gungar för första gången!

HAHAHAHA!

Man kan nästan tro att det har hänt här!

Grannbråk slutade med bajskastning...Anna ANKA!

Vilken jävla subba.
Hon är en av dom som är med i Svenskafruar i Hollywood.
Jag skulle bara vilja kräka på henne.
Fan vad hon ska trycka ner folk hela tiden.
Fy vad jag var sur när jag hade sett det!
Jag har läst att hon suger av sin man varje morgon för att han ska vara nöjd och inte vara otrogen!

Lite vad hon sa:

"Barnflickan är i från skolan, hon tjänar 16 000 dollar på ett år. Det är vad jag lägger på smink i månaden"
"Asså dom är så mesiga, jävla bondlurkar"
"Allt ska vara tipp topp annars får dom sparken"

KÖÖÖÖSSSSS MIG I RÖVEN SÄGER JAG BARA!!!


Söndag och redan själv...

Där var många djur som skulle iväg så Niklas fick redan börja idag. Lite tråkigt, tanken på att han kom hem i går morse. Men men, får hoppas på att han får vara ledig tis och ons eller att han kör tis och är hemma tors morgon och sen ledig torsdag till tisdag. Det hade varit det bästa! Men eftersom man tycker det är bäst blir det väl inte så. Det blir aldig som amn vill. I lördags var vi och hämta lite ved hos en gubbe, Arne som Niklas jobbar med det var han som hade fixat det. Så nu har vi massa som vi kan tända den vanliga veden med. Skönt!

Om man skulle ta och lägga sig.
I morgon är det BVC och sen babyrytmik.
Det blir nog en runda med töserna med! :DSötnosen själv!

I natt gick det bra!

Jag har så jävla svårt att spva på natten. Jag tror att det är någon runt huset eller i huset hela tiden. Tror att det är någon som klättar upp för en stege och hoppar in här uppe. Eller så tror jag att någon står och kollar på huset. Eller så nr jag går ute och röker tror jag att det är nog som ska hoppa fram vid hörnan på huset eller vid häcken. Skönt att Niklas är hemma i kväll. Det är så jobbigt med alla dessa tankar...

Mobil bilder, där var kvaliten!Leksak, flaska, snutte kan det bli bättre?Kusinen och MelwinMelwin gilla inte att vara på boan så han sov!Vad glad man kan vara!Sitter på golvet i lastbilenVadå glad för att man får åka lastbil!Så här kan man med sitta och sova...Dagens resultat!!Fredag!

Idag hade jag tänkt att jag bara skulle städa hela dagen. Men så råka jag hamna vid datan och börja prata med Petra. Sen var det kört! Hon var hemma och hade det tråkigt, så jag sa till henna att komma hit och hålla mig sällskap! Så blev det med. Men jag fick städat ändå. Nu är allt damm borta. Och Melwin skulle hjälpa mig att damma men det gick då inet så bra för han. Han skulle resa sig upp med hjälp av hyllan på möblen, men han tappa taget och trilla. Så det blev lite blåa märken på kinden.

Sist men inte minst blev jag bjuden på middag idag! Det var Daniels ide att dom skulle bjuda mig på middag, gott som fan var det iaf. Just det min batning går inte så bra. HAHA! Men skit i det! Jag har haft en jätte trevlig kväll iaf. Melwin med tror jag, han har varit snäll iaf. Lill Melvin han har börjat att röra sig nu med. Fast inte fram han tar bak först! Hehe

Allt är bara bra med oss annars, fast jag känner ett obehag över att bo här nog mycket pga den störda grannen. Hoppas att det snart går över iaf. Det är jobbigast om kvällarna/natten. Det värsta är när Texas eller Dexter skäller till, då tror jag att det är någon som är på väg in i huset. Fan vad jag hatar det. Jag som trodde att Niklas skulle komma hem i natt men så blev det inte. Dom fick inte lossa förän kl 12.00 så det fick ble 22.00 båten hem så han kommer hem i morgon. DET SUGER! Han har mamma med sig, hon ska kolla till Melwin för vi ska bära bränne. Sen ska Niklas köra och jobba igen på söndag, det SUGER det med. Sen visste han inte om det blev 3 svängar denna veckan, och blir det det ska jag ha en STOOOOOOOR peng till Ullared!


Mmm!

Älskar mina pojkar!Får börjar bruka alvar och skiva min blogg varje dag!

...

Har inget roligt att komma med idag...

Titta som han kan

Hmm...Så kan man med göra när man ska sova...Glad är man med när man för fösta gången kunde ställa sig upp sen mamma sänkte ner sängen...

Till min Janni...

Janni är den bästa vännen jag har.
Hon kommer alltid och hälsar på mig.
Vi har haft så roligt sen vi sågs första gången.
Den var på innergården på Östergatan.
Jag trodde att hon var minst 25 men sen var hon bara 17.
Så fel det kan bli.


Janni kommer alltid att vara min Janni! :D
Janni du ligger varmt om mitt hjärta!<3 <3 <3 <3 <3

Lite bilder...Bad mys i poolenSnygge... :DKlar för fest!Hehe, hemma hos janni!Ego!Haha, jag och Sara på pc... feb 2008Thailand 2008Åk inte till thai när dom har nyår, risk finns att man er ut så här...Ååå det var så härligt!Nä jag är inte röd... HAHAHär ligger jag på marias golv i sthlm... HeheJag och min älskade JANNI!!!!


Satt och kolla på bilder i datan ville dela med mig lite...

Det är så sant så!

Till alla barn som överlevde 60- , 70- och 80 - talet...

Först så överlevde vi att födas av mammor som rökte och drack under graviditeten. De tog magnecyl och alla möjliga läkemedel samt åt tonfisk direkt ur burken men blev aldrig testade för diabetes.

Efter detta trauma blev vi lagda på mage för att sova i en spjälsäng målad i en rosa eller babyblå färg med hög blyhalt. Vi hade ingen barnsäkerhet på medicinburkar, dörrar eller fönster och när vi cyklade hade vi ingen hjälm!! För att inte tala om vilken risk vi tog när vi liftade.

Som spädbarn och barn åkte man bil (med rökande föräldrar) utan barnstol, bilkudde, säkerhetsbälte eller airbag. Vi drack vatten direkt ur trädgårdsslangen och INTE ur glas eller flaska. Vi delade läsk med flera kompisar och drack direkt ur flaskan och INGEN dog av detta.

Vi åt muffins, Mammas bullar, vitt bröd, riktigt smör och för mycket socker på cornflakes och i filen. Inte blev vi överviktiga för det!


För att:

VI VAR ALLTID UTE OCH LEKTE!!!

Vi kunde gå hemifrån på morgonen leka hela dan och kom hem när gatlyktorna var tända. Ingen kunde nå oss på hela dan OCH VI VAR OKEJ!!

I timmar kunde vi bygga lådbilar av skräp för att sedan åka ned för någon backe och då upptäcka att vi glömt bromsarna. =) Efter att vi åkt in i träd och buskar ett par gånger lärde vi oss att lösa problemet.

Vi hade inga Playstation, Nintendo, X-box, ingen video eller DVD, inga 150 kanaler på TV:n, inget surroundljud, CD-spelare, inga MOBILTELEFONER, DATORER inget Internet eller MSN Vi hade VÄNNER och dom fann vi UTOMHUS!!

Vi föll från träd och tak, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder!!

Och inte blev någon stämd eller anmäld för det.

Vi åt maskar och kakor gjorda av sand eller jord o ch inte fortsatte maskarna att leva i magen!! Vi fick luftgevär vid 10 års ålder, vi hittade på spel och lekar med hjälp av en pinne och en tennisboll, och fast man sa att det kunde hända, så var det inte så många som fick sina ögon utpetade av pinnar.

Vi cyklade eller gick till kompisar, ringde eller knackade på och ibland steg vi bara in och pratade med dem. Fotbollslaget hade uttagningar och alla blev inte uttagna, dom som inte blev det, fick lära sig att handskas med besvikelsen OTROLIGT ELLER HUR!!??

Tanken på att våra föräldrar skulle stå på vår sida om vi bröt mot lagen fanns inte. Dom var faktiskt lagens högra arm!!

Denna generation har faktiskt fostrat dom största risktagarna, problemlösarna och investerarna någonsin. Dom senaste 50 åren har varit en explosion av uppfinningar och nya ideèr. Vi hade frihet, misslyckanden, framgång och ansvar och vi lärde oss att ta allt detta!!


Om du är en av dem så:

GRATTIS!!


Du kanske vill dela med dig av detta till andra som har haft turen att få växa upp som barn den tiden innan ADVOKATER och MYNDIGHETER reglerade ditt liv för DITT EGET BÄSTA??

RSS 2.0