Sooooooool!

Att solen kan göra en så pigg och glad. Det är lördag morgon och min jobb helg har precis börjat. Skönt ska det bli att jobba delad tur idag och 7-16 i morgon. Mindre roligt att ha lämnat Melwin kl 06.45 på dagis och hämtar han i morgon kl 16.30 om hans pappa inte hämtar han innan. Att få i hop livet som ensamstående är inte alltid det lättaste, jobb, träning, hemmet, hunden och Melwin. Tur att jag inte behöver sova 8 timmar per natt :)

Ha en trevlig lördag.


Just nu känns allt underbart!

I morse när kl ringde va jag på sjukt bra humör, jag kände mig så glad och full av energi! Kan det vara för att det har varit två fest fria helger?! Skönt är det iaf :)

Jag har nästan allt man ska ha för att må bra och vara glad.

• ett hem
• ett jobb
• ett friskt barn

Det är bara en karr som fattas :)
Fast om jag får säga mitt är det jävligt skönt att leva själv!
Jag behöver inte anpassa mig till någon, inte plocka undan andras skit, säga till att man hjälps åt med allt, eller reta mig för någon sätter disken fel i diskstället! Nä en redig kvinna reder sig själv ;)


Underbar helg

Helgen har varit helt underbar...

I fredags jobba jag halva dagen, det är ganska så skönt att jobba till 12.30 så hinner man få lite gjort med. Melwin va hemma hos sin mormor och hade det bra.

På kvällen va det dags att fira ett av mina syskon barn, hon fyllde hela 9 år. När man ser ens syskon barn växa upp det är då man inser själv att man börjar bli gammal! Vi hade jätte trevligt, god mat och gott sällskap. Melwin är så glad för sin kusin, och hon är glad i han. Dem busade hela kvällen :)

I lördags va vi hem ifrån, ibland kan det vara skönt att få vara någon annanstans.

Och idag har vi verkligen haft en toppen dag!

• sovmorgon
• badhuset
• matat ankorna
• cyklat
• myst med mormor
• ätit på Sibylla

Med andra ord en perfekt avslutning på veckan :)

Jag vill ju att Melwin också ska åka rullor så nu är dom beställda, så i vår/sommar ska det åkas vare sig Melwin vill eller inte.


Vi har det bra, vi här i sängen!

Melwin ligger hos mig, finns inget bättre än att somna till hans snarkningar. Melwin han blir bara roligare och roligare, vilka kommentarer han lägger av. Idag när vi kom hem säger han: det här är livet att vara hemma, hem ljuva hem ;) Det känns skönt att han trivas att vara här.


Energi tjuvar :(

En tid har jag haft en stor energi tjuv i mitt liv, men jag tog ett beslut och göra mig av med den. Fast det va jobbigt att göra det så nu efter hand känner jag att det va nog det bäst jag kunde göra. Allt har blivit så mycket lättare. Jag är på bättre humör, känner mig inte kvävd längre. Jag har helt enkelt mer energi över till mig själv :)


Ska jag eller ska jag inte?!

Funderar på om jag ska börja blogga igen... Ibland är det skönt att få skriva av sig :)


RSS 2.0