Det jag hade tänkt skriva är inget bra...

Fast jag gör det ändå.

Jag och Niklas ska försöka lappa i hopa allt igen, jag vill att det ska vara bra.
En vän fråga mig idag om det var någon som har sagt att jag är hopplös?? Hahaha!

Jag vill att vi ska ha ett liv tillsammans, men det går VÄLDIGT trögt. Fruktansvärt TRÖGT! Första veckan var bra, men nu är det tillbaka på samma vis igen. Jag tycker det är jätte tråkigt. Och jag blir så ledsen när Melwin frågar mig flera gången om dagen vart pappa är, jag får ju svara han att pappa jobbar. Men ser på Melwin att han blir ledsen och oftast så börjar han att gråta med. Det är det som är det jobbigaste att Melwin frågar efter han hela tiden. Vi får aldrig tid till varnadra, för det är en massa måsten hela tiden. 6 timmar har Niklas varit hemma sen han körde i måndags morse kl 04. Jag bad han ta ledig nästa vecka ons till fre, men han fick se. Vadå får se? Han var inte ledig i julas, sist han var ledig det var i somras. Det ska bli kul att se hur mycket vi kommer att träffas när jag börjar jobba. ALDRIG!

Jag vill att allt ska vara bra, jag kämpar tänker inte ge upp nu. Men jag tänker inte kämpa själv, antingen så kämpar båda eller ingen alls...

Juldagen på Tingvalla

Fy attans vad vi hade kul, finns inte så mycket att skiva. Piss fulla och svin kul!!!Färdkost!Vi var taggade till tussssssssssssssen!!!Hmm... Vilken blick Niklas ligger inne med... Undra om han är smyg bög ändå...OJDÅ!!! Vad har hänt här???
Jag kör det vanliga går in på dass inne på herrarnas, det går fan så mycket fortare.
Vi träffa på en massa kändisar inne på dass, bland annat en som hade glömt att knäppa byxorna!<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Min älskade!! Hon är bäst, hon är min bäst...

mms_img70173 (MMS)

Min älskade!! Hon är bäst, hon är min bästa vän, hon är underbar, hon är fantastisk! <3


Tog lite julledigt från bloggen!

Det har varit så mycket att fixat nu innan julafton, ganska så skönt att det är över nu. Julen blev ändå ganska så lyckad, iaf för Melwins del, ja våran med. Melwin älskar alla sina åtta nya traktoret i alla storlekar. Han vet inte riktigt vilken han ska leka med. Hehe... Jag och N fick en digital fotoram av Ns lillebror, jag blev super glad men inte N han undra vad han skulle ha den till.. HAHA!!! N fick en massa annat, jag med. Melwin fick en trehjuling av sin farbror, så till våren ska det läras att trampa men det ska nog gå bra. Min system kamera har gått i sönder, så jag tänkte köpa en vanlig digital kamera som är nästan lika bra som en vanlig, N ska kanske köpa en mini pc. Tycker jag att han ska för det skulle varit bra att ha en data där nere så man kan lyssna på spotify där med. Haha...

Jag LYCKADES något stolt över mig själv. Melwin har varit jätte jobbig att lägga mitt på dagen så jag har inte orkat bråka med han så han har varit uppe istället. Men idag tänkte jag att jag MÅSTE få han i säng, och det gick. Hanvar jätte arg men jag var lugn. Det tog 30 min sen sov han, han sover inu. Men snart får han vakna så han kan sova i kväll med. För han ska på dagis i morgon, jag ska träffa en ny tjej som jag ska vara ledsagare till. Hon är 13, men det kan vara kul det med, gå och fika, gå på bio och massa annat kul!

Jag klippte Texas i går för han fäller som fan, här är hår över allt. Får dammsuga typ 3 gånger om dagen ORKA! Och det hjälper inte att borta han i heller, så pälsen åkte av. Men jag har ju täcke till han. Så ska vi vara ute längre runder får han ha det på sig. Han är för söt när han har det på sig, min lilla tisse!!

Just det, vi var ju på valla i lördag!
JAG FESTA MED MIN VICKAN, JA NI LÄSTE RÄTT VICKAN!!!
Fy fan vad vi hade roligt, vi rocka värre än någon annan! Leesan & Vickan ÄGER!
Niklas var också med, han hade nog roligt såg inte så mycket av han!!


Kan inte säga så om min syster!

Det har varit många diskotioner om min syster här i bloggen. Och hon har själv skrivigt en massa elaka saker om mig, vad jag har gjort och inte gjort.

Det finns massor jag skulle kunna skiva om henne här med, vad hon har gjort och inte gjort. Men jag väljer att inte göra det pga inte bara för att det är min syster men jag tycker inte att man skiver ut en massa saker på nätet som kan skapa problem. Och framför allt att man bli ovänner. Jag kan inte förlåta henne för allt hon skrev om mig både här och på facebook. Det kan jag inte, men man kan inte bara gå på det som har hänt, man måste titta framått och göra det bästa. Min syster mår inte bra i sig själv, och i stället för att skälpa henne vill jag hjälpa henne. Det är min syster och vi kommer från samma mamma, och det är inget jag kan ändra på. Men jag kan ärligt säga att vi inte har den fina kontakten som vi har haft och det tycker jag är jätte tråkigt, för hon har alltid varit som en riktig syster!

-21 grader

Ikväll är det inte någon sommar precis, men har ni sett så fina träden blir när det fryser på dom. Det är så man kan sitta och titta på träden i timmar. Och det bästa av allt är att vi kommer att få en VIT jul. Åhhh jag älskar det.

Jag har bestämt mig att alla människor runt mig som tillför mig negativa saker HELT tiden, dom som tar en massa energi i från mig dom ska BORT, jag vill inte ha med dom att göra. För nu ska jag sluta att tänka att

  • Jag klarar inte det
  • Jag orkar inte
  • Jag har ingen lust
  • Jag kan inte lära mig det, så jag skiter i det
Nu ska jag tänka så här:

Allt går om man bara vill, man måste se till att vända allt negativt till posetivt. Som tex nu med all snö, du var ju värdens tränings pass framför dig när du ska skotta snö. Ett "gym" precis utanför dörren kan det bli bättre? Man bränner ju en massa kalorier, på kvällen går jag ut och skottar lite extra för att jag ska få lite träning! Trydes snötjänst, det skulle man kanske starta...En vit jul är det inte det vi vill ha? Jag...

mms_img58886 (MMS)

En vit jul är det inte det vi vill ha? Jag vill. Men varför är alla så negativa till det vita snö täket vi har. Varför bara vända allt till negativt? Varför inte posetivt? Jag har bestämmt mig att jag ska vända allt till posetivt, det går. Jag lovar er...


Melwin rockar!!!


Lila & Guld?

Är det snyggt att ha tillsammans?
Tänkte måla om väggen i stora rummet till guld och sen ha lila textiler, kan det bli bra?
Eller man ska kanske ha lila och vitt?
Vill göra om där, det känns så dött där...

Eller kanska några andra färger, vi har vita möbler...

NÅGRA TIPS KANSKE???
Älskar starka färger!!!

Har en massa måste

Att stressa hela tiden för att man har en massa måste, men det slutar alltid med att inget blir gjort. Det är så det är när N är hemma. Han är hemma så kosta pass mellan han jobbar så vi får stressa runder för att hinna med något, men det blir bara halv klart. Vi köpte en gran i lördags, den står i stora rummet sne som fan inget pynt. För det hann vi inte med. Inga julklappar är klara, grannen är inte pyntat, inget julgodis bakat, inga julkakor. Känns inte som att det är jul. Jag vill liksom göra allt det dära med Niklas och Melwin. Men det får väl bli att jag och Melwin gör det själva. JÄTTE TRÅKIGT! När Niklas väl är hemma stressar jag som fan och det resulterat till att jag blir på sjukt dåligt humör och sen blir vi ovänner. Vill inte att det ska vara så. Jag kan inte minnas när vi sist bara var hemma och inte hade en massa måsten. Nu när jag inte är hemma på dagarna så blir här inget gjort, får gå och göra det på kvällen om jag orkar.Kan det inte alltid vara så här???

Kom nyss in i värmen igen, men det är inte...

mms_img67038 (MMS)

Kom nyss in i värmen igen, men det är inte så jätte kallt ute. Niklas sitter nere i tysklan och vet inte när han kommer hem, har han tur så kanske i morgon. Finns ju en risk att han kommer hem på söndag, sen ska han köra på söndag em igen. Är ganska så trött på snön nu. Behöver inte komma mer nu.


2 år senare!120+ kg82 kg

Det är sjukt bra jobbat av han, han börja med Nutrilette för ett år sen. Han har gått ner en massa! Här behövs det ingen magsäcks op för att klara det när man är fullt frisk annars. Vill man så kan man!

Barn misshandlar var andra!

Hitta en artikel på kvp.se som skrämmer mig.
Ni kan läsa hela här: http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2254942/pojke-blev-nedslagen-pa-skoltoaletten

Detta gör mig jätte orolig.
Små snor ungar som sparka en annan pojke i huvudet inne på toaletten. Men hur sjukt är inte detta?? Men allt har med att göra att ungarna idag får gör som dom vill, dom har ingen respekt för varandra. Jag kan erkänna att jag är hård till Melwin, för han ska veta vad som är rätt vad som är fel. Han slåss han slår på både mig och Niklas, men jag tar tag i han och säger till han. Men nu har han börjat fatta att man inte få gör så, han är på väg att ska slåss men så kommer han på att det är fel och klappar ist eller så får man en kram.

Jag ser som på dagis när Melwin gör något som är fel han tex kastar något. Personalen säger till i en snäll nästan lite gullig röst att det är fel. Som Melwin är snart 2 år, han fattar ju inte till 100% vad man säger dom hör ju på rösten vad som är rätt och fel. När han gör så hemma så mörkar jag rösten och säger nej, kastar han dom inte den så får han massa beröm. Jag tror mycket att det handlar om att dagens personal både på dagis, förskola och skola vågar inte säga till ordentlig för dom är väl rädda för att bli anmälda. Mycket därför våra barn är som dom är, det är ju så klart att det är föräldrarna som har störst ansvar, men för 20 år sen så var oftast mamma hemma och tog handom barnen men idag är samhället så pressat så båda måste jobba för man ska kunna överleva.

Jag tycker att detta är ett stort problem, MYCKET stort. Det händer oftare och det blir bara yngre och yngre barn som gör det hela tiden. När jag gick i skolan på högstadiet som är inte så jätte länge sen 10 år sen. Det var ingen som våga säga något dumt till läraren, INGEN. Men idag får dom höra det ena och det andra. Jag hoppas verkligen att det kommer att bli ändring på detta.

Ni som läser ni får gärna skiva vad ni tänker och tycker...


Varför inte vara ärlig??

Först vill jag tacka alla som skiver till mig, båda dom som är trevliga och dom som är minder trevliga. Men ibland kan man behöva någon som säger något otevligt till en för att man ska tänka efter. Det är många som skiver till mig att dom gillar mig för min ärlighet. Men varför inte vara ärlig? Vad tjänar jag på att vara oärlig igentligen?

Inget, inte något alls. Man förlorar bara på det. Jag tror mycket att jag inte har några ovänner pga av att jag säger precis vad jag tycker och tänker. Visst ibland kan det uppfattas fel, men oftast fattar folk varför jag säger det. Dom tänker efter och sen blir det bra igen.

Har alltid fått lära mig av mamma att ärlighet kommer man längst med, och efter som jag har bara bott tsm med mamma alltid så är det bara mig det har fasnat på.

Kursen jag går på, såååå¨mycket jag har lärt mig på denna korta tiden. Små simpla saker som kan göra livet mycket lättare och vardagen. Som tex, om en person är virrig. Istället för att säga du e virrig, kan man som en sån sak säga att Du e lite virrig idag men det kan jag också vara. Det låter fan så mycket trevligare. Bara som en sån sak. Och det hära går jag och tänker på hela tiden också försöker att prata på ett annat sätt. Just nu pratar vi om konfliktlösningar, och det är något som jag BEHÖVER just nu. Så det känns som att denna kursen kom precis i rätt tidpungt!

Kursledaren vi har han är helt underbar, det känns som han verkligen bryr sig om en. Och inte bara om vad man vill jobba med utan även hur man har det annars. Och det känns jätte skönt.

Jag har iaf valt min tråd, och det känns skönt. Men just nu känns det långt borta men jag ska jobba stenhårt för att det ska bli så.

Tillbaka med det hära med ärligheten.

Visst det har hänt att jag ljuger, men oftast är det vita lögner och eller så talar jag bara minder sanning. Men när det händer är när jag mår dåligt. När jag är nere i en svaka och orkar inget, det är precis så att jag orkar med mig och Melwin. Och det är oftast då jag känner mig osäker och gör en massa som jag inte ska göra. Som tex dumpar Niklas. Det är precis som att vettet försvinner och jag blir en annan människa. Det är jobbigt när det blir så, jag hatar det själv. Jag vill inte att det ska bli så, jag vill vara den Lee jag alltid har varit. Men detta är något som jag också jobbar med.

I morgon

Jag fyller år!!!

Men som sagt jag fyller bara 20...


Vet inte vad jag ska kalla det, utfrysning kanske??

Jag blir så jävla ledsen över att våran familj är så här. Nu får vi inte komma på julafton för det är för lite plats, innan var det för att Niklas hördes för mycket han som nästan inte säger ett ljud när vi är borta. Men vi får inte komma pga av platsen, och så många som dom ska vara i år har vi varit förr. Okej, kan hålla med om att det är trång. Men VAD FAN gör det, det är JULAFTON. På julen ska man vara med sin familj om man då har någon, men jag har nog ingen. Eller från och med nu kommer jag inte att bry mig om dom mer, dom bryr sig inte om en annan. Jag har haft det jobbigaste i min uppväxt, det är jag som har left med en mamma med alkohol problem. Det är jag som fick ta allt. Men var det någon som brydde sig när jag flytta till behandlings hem???? Jo, Sally. Hon skicka blev vi prata ofta, vi träffades när jag var hemma på permis. Men dom andra? Kunde dom lyfta luren? Kunde dom skicka ett brev? Jag hade 2 samtal jag fick ringa varannan dag, då ringde jag mamma och pappa...

Men det hära med Julafton är ändå värst, jag har så länge jag kan minnas firat jul med dom. Har alltid varit med mamma, det är nog 16 år sen jag fira jul med min pappa. För jag har alltid valt att vara med mamma och dom andra. Den ända jag har är mamma, mamma pratar jag alltid med, vi kan pratar om allt. Pappa är liksom mer att vi hörs av en gång i veckan och bara pratar allmänt. Men vart FAN är mina syskon??? Är det medningen att man ska behöva sitta och stor böla som en liten ungen när man är snart 23 år gammal för att ens familj behandlar en så här?

Men ingen ska trampa på mig, vill dom har det så OCH för mig. Men tycker bara det är sååå jävla tråkigt.. Det blir julafton här hos oss, mamma kommer också för hon tänker inte acceptera att dom gör så mott mig.

Han börjar se ut som en statsmänniska!!!!

mms_img67035 (MMS)

Han börjar se ut som en statsmänniska!!!!


Det visste man inte...

... att man kunde se nya sidor av en människa efter man har känt den över 6 år...
Men det är bara bra, jag gillar det. Tycker om som det är nu det känns perfekt.

Men på ett annat plan känns det skit!! Det känns precis som att jag är ut fryst i från min egen familj, jag har mamma och pappa. Men alla andra som är en familj, vart är dom? Lysser i sin frånvaror. Och jag tycker det är sjukt tråkigt, det jag ser framemott hela året är när det är födelsedagar i familjen för då får man träffa alla.. Sen kan folk inte vara som vuxa människor för ska den sit kan inte den åka dit. Man behöver inte sitta i knäet på den man tycker minder om, man kan väl vara så pass vuxen så att man säger Hej & Hejdå. Det blir så dålig stämning när vuxna människor kan inte vara i samma rum som en annan... Nä det är barnsligt...

Jag trodde att julen skulle bli som alla andra år, men nä det kommer den nog inte att bli... Jag tycker att julafton är barnens dag på året, och då vill jag vara där det finns en massa barn, dels för Melwin skull. Men nu får det väl bli att Jag, Niklas och Melwin sitter hemma på julafton. Jag kan åka dit men Niklas är inte välkommen och jag vill att Melwin ska vara med sin mamma och pappa på julafton. Vi får se hur det löser sig, känns nästan som att jag inte vill fira jul...Precis så känner jag mig med!!!

Åhhh jag älskar det!

Niklas fråga mig vad jag skulle göra när jag tog en bild på pengarna. Jag sa till han att jag skulle LURA dom på bloggen. Han sa bara att det kommer bli ett jävla skriveri, vad blev det??? HAHAHAHAHAHAHA!!! Men andra ord lyckades jag denna gången med. Åhhhh!!! När jag läste upp kommentarerna för Niklas, skratta han nästan så han pissa på sig. Fast det har dom flesta gjort! Hahaha...HAHAHAHAHAHAHA, JAG LURADE ER IGEN!!! (ni som var dumma nog gå på det)

I like!

Titta vad som la på bordet till mig... Åhhh.. Kan det blir bättre!!!


Är folk avis eller vad är det?

Är folk avis på att jag och Niklas är vänner igen? Jag kan inte fårstå att folk kan hoppas på Niklas att säga att det är synd om han att det är synd att han inte fårstå bättre. Vad är det han ska förstå bättre? Jag har alltid fått lära mig att man ska följa sitt hjärta. Jag kan känna att jag tycker det är jätte skönt att vi är vänner igen, inte minst för Melwin skull. Sen är det nog många som retar sig på det, men då kan dom lägga ner sin energi på det om dom har för mycket fritid. För det känns som att många läsare har det. Men men skit nu i det...

Jag vill ge en lite puff till en grupp på facebook

Rädda älgkalven Fabbe!


Malmö på fredag!

Här ska det handlas!!!

Mamma ska passa Melwin så N & jag kan åka till Malmö och handla julklappar.
Har tänkt lite på att köpa ett kök till Melwin, han har ett hos mamma och han älskar att leka med det. Men vi får se vad det finns. På IKEA har dom ett för 995:- Men det känns lite tråkigt.

Nä nu är det dags att sova, kl ringer 06.40 Melwin ska vara på dagis kl 08 och jag ska till Ystad. Hoppas att det inte är för halt för att cykla, orkar inte gå... Hehe...Han missa att maten skulle vara i munnen!Puss kalas med pappa!Värdens finaste Melwin!!!

Jag vill gadda mig igen, det vill Niklas med...

Har man gjort en blir det alltid fler...
Jaghar två nu Niklas har 3. Men jag gillar inte alls hans, dom känns så obetydliga...Min första, gjort på Old Fenix Tattoo av Johan.
Den är verkligen MISSLYCKAD!
600:- kosta den med...Den är verkligen LYCKAD!!!
Gjord på Body Upgrade i Simrishamn.
1200:-Niklas första..
Tror han var 16 när han gjorde den.Hans andra.
Är det bara jag som tycker att det ser ut som en tomte, asså det som är i mitten högst uppe.Den tredje, för den som undrar så betyder det Power... HAHAHAHAHA!!!!

Jag vill gör en till men jag vet inte vad och vart. Få ta och tänka på det!!
Har ju tankar på att skiva in ett namn på foten, men ja.. Det kommer nog att göra PISS ont...


Varför bry er?

Varför bryr ni er om jag åker med Niklas till Tyskland?
Det kan inte vara så att jag åker med för att Melwin tycker det är roligt och att han får träffa sin pappa? Eller det har ni inte tänkt på?
Och vadå att Niklas betalar allt? Han betalar maten, kallar ni det allt? Ja, cigg köper han i bland på båten. Min mobil, mina kläder mina nöjen betalar jag själv.

Och vad menar ni med att det är synd om Niklas att han inte fattar bättre själv? Vet ni extat vad som har hänt? Vet ni vad som har sagts? Vet ni att Niklas sa senaste för någon timme sen att han älskar mig?

Nä ni vet INGET så lägg er då inte i.
Vissa av er läsare är så sjuka i huvudet så det finns inte, så fort Niklas kommer på tapeten skriver ni som fan och det är bara negativt. Så fort jag skiver någon posetivit som Melwin tex då är det ingen som skiver.

För in i HELVETE skaffa er ett liv, ni måste må sjukt dåligt!!!Gjord av:

Body Upgrade i Simrishamn!!!


Jaghar

Åkte med Niklas till tyskland i torsadg kom hem 14 timmar för sent, men vbad gör det..
.Jag är full och snart äör det valla som ghäller... :D

Saknar

Saknar min  Vickan, det är en jävla turagtt hon snart kommer hem!!!!


Lämnar Sverige!

Lämnar Sverige om några timmar.
Åter på Lördag, hoppas på minder snö då!!!

Jag är suger nöjd!Kunde inte blivigt bättre!!!

Jag blir bara mer förvirrad, än vanligt...

När jag gjorde slut med N så bland det första han säger till mig är att jag inte får träffa någon annan så länge jag bor kvar här. Och det har jag inte gjort, jo jag träffa Calle men vi är bara vänner absulote inget mer. Han är en vän och kommer alltid att vara det. Sen har jag inte träffat någon mer, när jag har varit ute och festat är det massor som har raggat på mig. Men jag har inte gett dom något tillbaka. Jag vill inte träffa någon ny, det har gått två månader sen det tog slut mellan mig och N. Men jag fattar inte vad N håller på med just nu. Ena sekunden så älskar han mig över allt annat på denna jord, han vill att allt ska bli bra igen. Andra sekunden ska ha träffa någon ny, han är redan inne på sin andra. Den första var ju hon som körde lastbil, och det ville jag med göra men det fick jag inte. Nr 2 är en gamling som har två barn. N har alltid sagt att han inte tänker träffa någon som redan har barn för han ska dock inte ta handom andras jävla ungar. Sen säger han att jag inte kommer att flytta att jag kommer att bo här och att det kommer att bli bra. Sen i nästa sekund heter det att jag har bara 4 månader på mig tills jag ska vara ute. Han säger hela tiden att hans så kallade "kompisar" att han ska glömma mig och träffa någon ny. Jag vet att N är svag när det gäller att folk säger till han, gör han så här för att hans "kompisar" säger det till han? Tycker det är jobbigt att han inte kan vänta tills jag har flyttat...

I söndags skulle vi haft sex år tsm, N kommer alltid att vara en speciell människa för mig. Vi har gjort så mycket tsm. Vi har haft allt det som man har när man är 30 fast vi bara var 21&23 år. N var min första rikigta kärlek...

(Missa inte tidigare inlägg)

RSS 2.0