Bilder från midsommar!MUMS!


Lyckades även iår!


Ville ha en bild på Melwin när han stod vid midsommar stången, men det gick inte så bra...... Han tyckte det var bättre att leka med HemiSa till han står du här så ska du få godis, och då fick jag en massa bilder :)Vi spelade lite kubb med!Hahaha


Trilla ner om trappan är inget jag vill göra om!

Det gjorde sjukt ont, jag trodde helt ärligt att min rygg hade gott i sönder. Men som tur hade den inte det. Förra natten had ejag sjukt ont, eller ja jag har haft ont sen jag trilla. Men i morse så ringde jag till sjukgymnasten och sa som det va vad som hade hänt. Fick en tid, tof mig ner. Det visar sig att en kota hade flyttat sig lite när jag trilla inte konstigt att jag hade ont! Hon flytta den rätt så nu känner jag inget!

Trodde jag skulle jobba i morgon, men får stanna hemma med sjukt barn. Melwin är SUPER förkyld. Han va på dagis EN dag och så blev han sjuk. Så typiskt, det är ända nakdelen med dagis. Men hoppas att han är bätter i morgon så jag kan jobba på fredag, vill jobba!!! Tur att Niklas är hemma i helgen så jag kan jobba lördag och söndag iaf!


Melwin sover middag, jag njuter!

mms_img28981 (MMS)

Melwin sover middag, jag njuter!


Ligger i poolen och flyter runder. Hoppas ...

mms_img32694 (MMS)

Ligger i poolen och flyter runder. Hoppas att jag blir bra i min rygg snart, trilla ner för trappan igår. Aj säger jag bara!!!


Om jag hade haft...

...ett fast jobb med en fast inkomst hade jag inte bott här!
Då hade vi bott på gård, kunde haft häst hemma och kunde haft en unge till!

Jag vill ju hålla på med hästar, vill köpa häst igen. NU NU NU nu vill jag det. Saknar så att hålla på med hästarna. Men samtidigt är jag lite sugen på att ha en unge till, fast kanske ändå inte? Börja om från början? Inte sova som man ska? Orkar jag verkligen det, och att Niklas jobbar så mycket? Hmm... Det tål att tänkas LÄÄÄÄÄÄNGE på!

Men först vill jag ha en gård, ett lagom stort hus typ på 130kvm, stall på MINST 4 boxar, anledningen till att jag vill ha just minst 4 boxar är för att hon som har Zebra nu, ska antagligen göra sig av med henne när hennes sto har fått förl hon köpte ju bara Zebra så hon kunde ha henne som sällskap. Och Zebra vill jag ha tillbaka. Men Zebra kan jag inte tävla på dom nivåerna som jag vill och tror inte att hennes ben orkar med det i heller, sen vill jag inte att hon ska behöva gå mer, klart att jag kommer att rida henne om det blir så att jag får köpa tillbaka henne, framför allt kommer jag att köra henne mycket! Saknar henne så! Vill ju ha en häst som jag kan satsa med, typ som Barcelona :D just det, hon har fått sitt för nu sååååå fint! Plus att jag vill ha någon som kan hyra in sig :)

Vi ska kolla på en liten gård på söndag, HOPPAS verkligen att Niklas gillar den...
Den är precis lagom till oss :)


Min älskade :)

Min bara MIN Annelie...

...okej jag kan dela med mig lite av henne, men BARA lite!

Hon är fan helt underbar, den kvinnan!

ÄLSKAR HENNE ÖVER HELA MITT HJÄRTA!


<3Trodde det skulle bli klart år 2038

Det fula stacktet och planket är ÄNTLIGEN borta!
Och när jag sa till Niklas att vi skulle göra det var jag rädd för att det inte skulle bli klart!

Men SÅÅÅÅ fel jag hade!


Så nöjd!


Det gjorde vi fan bra!


Kunde inte blivigt bättre!


Massa växter som snart blommar fint!


Äntligen har jag fått möllan av Pappa, den fick han i 40 års present så med andra ord är den möllan lika gammal som mig :)


Uteplatsen används flittigt!


Massa solroser!


Nä jag gillar inte alls blommer :D


Tur jag har en gubbe som kan bygga finna krukor till mig!


Där ser man infartspyntet som Niklas kallar bilen för! Haha

Ulf Borgström

Han fick sin dom idag, hovrätten dömde också till 8 år.

Men jag är fortfarande tveksam till om det var han som gjorde det. Det finns inga bevis på att det var han som tände eld på vinden på Bollhusgatan. Det kan ju faktiskt vara så att det var någon annan som gjorde det, när han var där.

För innan på dagen var det två anlagda brände i Ystad, och samma tid som det var hade Polisen koll på Uffe vart han va. Sen på kvällen tappar dom bort han och vet inte vart han är. Det finns ju en chans att någon har följt efter han upp på vinden och satt fyr sen. Eller så är det så enkelt att det är Uffe. Nu blir det väl lungt med bränder på¨ett tag han fick 8 år.

Så han kommer att sitta ca 5 år och 4 månader - häktnings tiden så om typ 4 år och 9 månader kommer han ut igen!

https://www.flashback.org/t701677p84 där finns massa intresant läsning om han!

Hoppsan!

Nä får skriva i morgon! Hahha

Måste läsa tidningen och äta samtidigt... ...

mms_img20644 (MMS)

Måste läsa tidningen och äta samtidigt... Hmm... Första manligakönet som kan göra 2 saker samtidigt :-D


Kl är 10.15 och dom två sover än. Vilka la...

mms_img20642 (MMS)

Kl är 10.15 och dom två sover än. Vilka latmaskar. Hade en mycket trevlig kväll igår, vi grilla och det blev nästan helt bra. Haha! Melwin åkte en runda i traktorn med sin farfar, överlycklig!! Hahaha. Farfar fick inte stanna när dom körde förbi vårt hus, så vi fick köra och hämta Melwin. Han är bara för go, sen prata han om traktorn hela kvällen. Annelie kom på besök körde moppe från ystad, blir lika glad när hon kommer, en stund senare komm Jenni väldigt kul att folk har börjat hitta hit ;-) !!! Nä nu får jag se till att mina latmaskar vaknar, Niklas börjar jobba om 40 min... :'(


Färdigt jobbat för idag! Jag älskar min ar...

199370_101501989 (MMS)

Färdigt jobbat för idag! Jag älskar min arbetsplats. Dom jag jobbar med, är jätte trevliga och jätte hjälpsamma. Det är så man längtar tills nästa pass igen! Jag har även fått förlängt tom v28 härligt. Nu blir det hem och grilla och kolla hur mina blommor mår, hoppas dom mår bra!!! :-D


Är man inte syskon om man kommer i från samma pung?

Jag har iaf alltid trott det... Men så är det visst inte... Enligt min kära bror...

Jag håller med Pappa inte klokt att man inte kan pratar, det är som pappa säger att det kommer ni att göra när jag dör. Så om ni vill eller inte. Jag tycker det är jätte tråkigt att vi inte har någon kontakt. Jag tycker om min bror, fast han har nog aldrig tyckt om mig. Men men, vill han ha det så, så får han ju ha det.

Gillar DOCK inte att han går och pratar om mig, för kan han inte pratar MED mig behöver han inte pratar OM mig.

Jag skulle vilja veta vad jag har gjort han, jag har inte valt själv att bli hans lillasyrra...

Dags att sova, ska jobbar i morgon!

Massa kärlek till dom som är mina vänner och VILL pratar med mig! <3

Så ja, då har vi en ny pool. Blev samma st...

mms_img64952 (MMS)

Så ja, då har vi en ny pool. Blev samma storlek som den förra. Eftersom vi inte ska bo där så länge så orka vi inte hålla på att bygga om för att ha en större pool. Melwin har fått en liten pool också den är mycket popis :-) 24 grader hade vi i den igår, med det är för kallt att bada. Usch!!! Minst 28 grader B-)


Ska det bli lastbils chaffis av han med?

Jag HOPPAS inte det! Men det är klart vill han jobba mned det så får han så klart göra det.
Vet ju själv hur det är att leva med en lastbilsgubbe, det är inget roligt. Dock inte roligt för Melwin. Han saknar sig pappa.

Vi får ju se vad som händer, men risken är ju stor att det blir så!!!


Melwin gästbloggar

Hej alla mammas läsare!

Längesen jag gästblogga men nu är det dags igen!

Allt är bara bra med mig, jag lär mig något nytt varje dag. Jag har börjat gilla lastbilar allt mer nu, traktorer är inte så roligt längre. Jag har fått massor av trailer tidningar av Pappa som hade hade i sin gamla lastbil, jag älskar att titta i dom!

Jag har varit ganska så mycket hos mormor nu när mamma också jobbar, jag älskar att vara hos mormor. Vi hittar alltid på en massa roliga saker!

Här kommer lite nya bilder på mig...Satt och busa i bilen, men mamma tog nyklarna så jag kunde inte göra :(Mamma filma när pappa koppla av trailen från den gamla lastbilen, och jag tyckler det är jätte roligt att kolla på den!Mamma och jag cykla ut till Bussjö till mammas kompis Jenni. Jag busa med alla vovvarna och gjorde som dom med gör, bajsa på gräsmattan! Hahaha...Jag älskar när pappa är hemma!!!Skratta!Jag ska köra lastbil när jag blir stor!Ute med Texas i skogenJag vill vara lika fin som mamma, fast pappa tycker inte alls om det!:)Fick en pool av Mamma och Pappa i söndags, älskar att bada i den!Jag ville ligga i soffan och läsa min favorit tidning, men mamma sa att vi skulle till dagis!

Vi hörs snart igen // Melwin

SOMMARNATTA!

Fy fan vad jag är besviken, nä vi ta det från början!

Hade jätte trevligt på förfesten vi var här hemma, mycket trevliga människor va här.
Men precis som förra gången jag var ute blev det för mycket av det goda, den dära jävla MINTTUN den är LIVSFARLIG, nä aldrig mer!

När kl va 00.30 la jag i sängen, jag var så sur... Jag hörde musiken i från Valla, och det snurra som fan! Hahaha...Där har vi boven i det hela!


Hahahahahahaha!!!!


Har sagt det för och säger det igen, Niklas är smygbög!


TOSSELILLA!

Det var medningen att vi skulle till Tosse nu på söndag när Länsförsäkringar är där. Men biljetterna var slut :(
Vi fick ett ryck och bestämde oss i fredags kväll att vi skulle åka till tosse på lördagen. Och så blev det. Så roligt vi hade det, det måste vi göra om en gång till i sommar :) Men då får Niklas och Melwin också följa med :PLee, Jag och fisen! HahahahaSåååå skönt det var att ligga och sola i lugn och ro!


Malmö i fredags

Hängde på Annelie och moppo till Malmö i fredags.
Annelie skulle köpa löshår som hon ska ha på sitt bröllop, det börjar närma sig minder än 3 månader kvar! :)
Sen gick vi i massa affärer och kolla, hitta jätte snygga kläder till Niklas. Han var så fin i dom!
Mamma passa Melwin hela dagen och det hade gått jätte bra, han hade varit så snäll dom hade varit ute hala dagen.
På kvällen blev det mys på Annelis gård!

Dags för Malmöööööööööööööö!

Snart åker jag till Malmö med Tant och moppo! Wooooopa!
Här ska det shoppas... Hoppas på att jag hittar något fint till Niklas med!Finaste Melwin när han flyllde 2!

RSS 2.0