Tur att jag finns för han!Mitt lilla hjärta, utan han hade det varit jobbigt!

Blir idiot på han jävla fucking fitt jobb!

Fy fan vad jag hatar det, jag hatar det så jävla mycket finner inga ord för det! VERKLIGEN HATAR DET!

Ja man måste ha ett jobb för att leva, det fattar vem fan som hellst. Men att man alltid ska behöva bli drabbad av han jävla jobb ALLTID!

Göteborg på måndag som är bestämt sen lång tillbaka, då säger han i morgon att han ska jobba på tisdag eftermiddag och måste köra i från göteborg tidigare. Jag trodde fan att jag skulle få ett anfall. Och det är inte bara vi som ska åka vi är 4 till. Nä då skulle han sabba allt, för sitt jävla jobb. Han ger verkligen upp hela sitt liv för det jobbet. Okej om man hade varit nyanställd, men snälla han har jobbat där i 6 år och har MAX tagit ledigt 1½ månad på alla 6 år. Efter vi hade pratar så har han fixat så att en annan kör! Det va en jävla tur för han!

Nu har jag sagt till han iaf, han har en sista chans att ändra på detta. Precis som han har sagt till mig en gång till och jag åker. Detsamma för han, det är inte medningen att jag ska planera och leva mitt liv efter hans jobb, IKKKKKKE! Och forstätter det som vanligt är det detsamma som att han inte bryr sig!

Så gnäller han att jag inte bryr mig om han, men HALLÅ snälla... Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

...................................................................

Jag älskar han, jag vill leva med han, men jag vill inte leva så här!

Samtidigt som jag vill leva med Niklas så vill jag inte, jag orkar inte hade så här. Att det är alltid jag som få ta allt ansvar, det är jag som alltid får se till att Melwin kan vara någon stans om jag ska jobba kväll tex, Niklas bara kör och tar förgivet att jag är hemma. Det är jobbigt att han alltid tror att ja men Lee fixar det, Lee gör det.

Satt och tänkte innan idag, att jag gör allt precis allt. Det Niklas gör är att jobba, men jag vill också jobba. Jag vill också tjäna pengar, jag vill också kunna köpa det jag vill han. Men jag vill vara med Niklas med. Han blir svin sur om jag ska jobba tex på helgen då surar han, för han får sova hemma själv. Men jag då, jag sover alltid själv. Då säger han bara att jag jobbar inte på helgen. Just nu vill jag bara jobba, slippa att vara här hemma och bara gå och glo. Mitt vik gick ut i söndags, hoppas på att dom ringer snart!!

Niklas lovade mig att han skulle jobba minder när jag hade fått jobb. Men vad gör han han jobbar mer.

JAG VILL INTE DETTA!

Utbrott!

Vulkanen på Island är nära ett utbrott, och jag kan säga så mycket som så att det är jag med!
Jag snart ett riktigt frispel, jag exploderar snart!


Hur kan ett jobb gå före?

Jag fattar inte hur man kan välja att jobba än att vara med sitt barn?!
Nä nu är det nog dags att säga i från på ALLVAR! Nu får det vara nog, tänker inte acceptera att jobbet går före! IKKE!

Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna jobba så mycket när jag har barn, hellre leva lite snålt och få tid över till mitt barn. För det kommer en tid lärnge fram när ungarna vill vara med en massa kompisar, då kan man jobba! Men nu... Nä verkligen inte.

Och jag tror att det stämmer som spådamen sa. Hon har verligen satt en massa grillor i skallen på mig. Men det är nog både på gott och ont! Verkligen inponerar av henne... Trodde inte det var möjligt, men det va de!


Sitter på ribban och väntar på att det ska...

mms_img54736 (MMS)

Sitter på ribban och väntar på att det ska bli min tur. Är vid hundrastplatsen så roligt att se så många hundar som leker tsm. Och jag börjar bli lite nervös för som som ska hända. Monica Crafoor heter hon som ska spå mig. Hon säger namn, ska bli spännande och höra vad hon säger. Snart är det dags :-)


Grrrrrrr!

Blir så trött på att här ALDRIG blir något gjort här hemma. Ska man göra något så måste det gå på en dag när Niklas är hemma. Är så jävla trött på att inget händer här. Jo det jag själv kan göra det blir gjort, men fan inget annat. Det ser ut som fan här. Men efter som Niklas jobbar så mycket och har en bra lön, då kan man ringa hit folk som kan göra det, så blir det iaf gjort. Så jävla trött på att INGET blir gjort. Och så gnäller Niklas att alltid när han är hemma så ska man göra en massa. Ja men är det så jävla konstigt då.

Och igår sa han att när Melwin är så stor så han kunde åka med så skulle han köra tre turer i veckan, men SERIÖST! Man lever fan bara en gång och då ska man fan inte jobba bort sitt liv, visst det är roligt att ha en massa pengar, men vad ska man ha dom till när man inte har tid att använda dom. Nä han får fan se till att växa upp och inse att han har en familj här. Vi behöver han och vi behöver han mer än vad hans jävla lastbil behöver.

Och ingen semester för hans del blir det i år. Nu har jo han fått ny lastbil och då får ABSULOTE ingen annan köra den. Så det känns ju roligt att LASTBILEN är mer värd än oss, lastbilen går att tvätta eller laga om någotn skulle hända. Det är värre att få tillbaka tiden som man har förlorat.

JÄVLA LASTBILSNÖRD!

Behövde skiva av mig, och det var fan skönt med!
Dags att njuta sista tiden innan man ska till Ystad ikv för i morgon är det JOBBA som gäller, har varit hemma med sjukt barn för på NIKLAS arbetsplats finns det inga vikarie. Och jag VILL inte vara borta från jobb, och det fattar inte niklas. Man får fan ställa upp för varandra. Men ikke, han. Nä nästa gång Melwin blir sjukt TÄNKER JAG INTE STANNA HEMMA. Det får han lösa då!!!


RSS 2.0