Undra om jag har tappat något!

Det känns som att jag har gått ner, men vill inte ställa mig på vågen än. Väntar lite till.
Men jag måste ha gått ner, så som jag rör mig nu! Nu orkar jag tom springa långt, det gick inte för 2 veckor sen. Nä det går på rätt håll. Undra om jag går ner 20 kg innan 2011 är slut. Det hade varit det bästa, men 10 kg är också bra.På lördag blir det kräftskiva med dom bästa!

25 års & inflyttningsfest!

Och det var en väldigt lyckad kväll. Hade svin kul, roligt att träffa så många som man inte har träffat på länge. God mat, VÄLDIGT god dricka och bra musik. Kunde inte blivigt bättre. Får se till att hålla kontakten bättre med alla! Tack än en gång Mattias & Chris!Vad kära ni är!Om man skulle le lite kanske :P:)3 tomma flaskor? Hmm... Jag va iaf inte delaktig :OSKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!Herregud, ska kanske tänka på att inte vissa alla mina tänder!Undra vad dom pratar om...... eftersom det sluta så här! Hahaha

Första turen med skorna är gjord! Kan bara...

mms_img-16940413 (MMS)

Första turen med skorna är gjord! Kan bara konstatera att dom är värda 1099:- det är som att gå på moln. Det lär bli många mil i dom skorna!


Sitter och ugglar hos mamma!

Melwin och jag är hos mamma, vi har det riktigt mysigt!
Igår va vi på lekplatsen med Sally och Hemi, fick känna på Sallys mage, herregud! Jag tror hon har svalt en fotboll, magen är så rund så! Nu är det bara 3 veckor kvar tills det är dags för lilla bebisen att komma ut, LÄNGTAR! Få hålla en bebis igen, det är längesen nu!

Igår va vi nere i hamnen så Melwin fick kolla på alla båtarna den är toppen tycker han, och så var där en massa lastbilar och traktorer. Som lämnad säd, försökte för klara för han vad dom lämna. Han fatta så mycket som att det va tröskan som tog upp det och att man lämna det där sen.

Idag har vi varit på lekplatsen och lekt, trött som fan är jag. Men men, får lägga mig i tid ikväll. På vägen tillbaka till mamma så satt Melwin i brandbilarna och titta. Skoja inte om att där var en massa snygg barndmän och Poliser, mycket gilla på det!

Ikväll blir det mys med min Tant och i morgon är det bara 2 veckor kvar till bröllopet! HERREGUD!

Beställt lite skor!

Puma: Speed Cat 2.9 Mid NF från Brandos.se

Som jag kan ha till vardags :)

899:-

 


Som jag kan ha när jag är ute och går :)

1099:-

Beställda på Brandos!


Jag går och går och går!

Traskar mina runder varje dag, kör sten hårt med min nutrilett. För nu ska jag NER! Slut på jojo bantandet. Undra om jag kommer i mina jeans som jag hade när jag va 16. Tror nästan inte det! Hahaha. Det återstå att se :)

Om 18 dagar är det dags, då ska Annelie och Tåby gifta sig. Börjar få panik, måste fixa lite saker. Kanske ska börja tänka på vad jag ska köpa till dom. Hmm... Ja det känns som att det är hög tid för det iaf.

Melwin är på dagis och han gillar det. Han tycker det är så roligt där, leka med alla barnen. Men idag sprang han fram till mig det har inte hänt på länge, jag blev jätte glad!


Svårt att hinna med!

Hinner dåligt med att blogga på helgen, det är så mycket som ska göras.

Jag är så grym, jag är helt fantastisk! Har börjat träna lite igen, och NU ska jag inte sluta! Jag ska hålla kvar vi det! För nu ska jag ner i vikt! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Skriver mer i morgon, dags för kudden snart! PUSS HAJ!
6 km på 54 min 283 cal, jag är nöjd!

Gick en sväng nu ikv, så skönt det va. Svitt va jag med, men det är bara till att gå.
Jag har till den 3 sep att gå ner, och hoppas på en massa kilo. Nu när Melwin går på dagis igen hinner jag med att göra det med. Och nu ska jag se till att masa ner röven till körskolan med. Pallar inte vara beroende av alla andra. Nu får jag fan sätta fart, detta håller inte!

SKÄRPNING!

Niklas är hemma i morgon så då tar jag och Texas rundan själv, så slipper jag gå med vagn för det är drygt! Tänkte slå på stor och gå upp i tid och få det gjort!


Tog en tur till bussjö!

Vi tillbringa kvällen/natten i Bussjö, alltid lika trevligt om jag får säga det själv!
Det är så skönt att komma ut på landet lite, och Melwin tycker så mycket om Jenni, Piddår och Isa.

Sen kom Sara, Annelie, Hanna och Emma med. Fullt hus med andra ord! Men så trevligt så!Så fina vi är i våra sparkisar!Sötnosen!

Denna dagen blev också lyckad!

Smärtan i tån kommer smygandes nu, men det går väl över hoppas jag!

Jenni kom hit i em, vi gick en liten runda skönt som attans.
Sen skulle vi hämta Melwin på dagis, han blev överlycklig när han såg Jenni, hon fick en bamsekram men inte jag! SNÄLLT. Sen lagade vi lite god mat, mums!

Vi fick lite kvällsbesök av 3 damer, kul va det. Mycket kul.
Nu är det dags att sova, Melwin vaknar väl vid 08 tiden i morgon. SUCK!
Nu är det slut på att ligga och sova till kl 10 :)

Gubben kommer hem i natt med, får se till att få något gjort i morgon!Vi ses...

... senare i dag!


Melwin gillar verkligen det hära med karuseller!

Och undra vart han har fått det ifrån?
Skulle varit roligt att visst hur mycket pappa har lagt ner på alla tivoli jag har varit på.
Det stoppar nog inte på 10.000:-

Hoppas att inte Melwin blir lika galen i att åka!Åker tåg på Sjöbo marknadMan måste så klart åka lite traktor med!Också bilar med många shäp som han säger!Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Sommar minnen!

Eftersom jag har bloggat dåligt i sommar, får jag göra lite tillbaka blikar på vad vi har hittat på med!


När det är sommar så måste man så klart dricka, dricka mycket det är ju så varmt! Hahaha...
Iaf så bestämde vi att vi skulle festa till det lite, det blev fest hos Jenni och Piddår. Vi var en massa, men fy så roligt vi hade det. Spela ett jätte roligt spel, det får vi allt göra om snart igen tycker jag! Sen blev det utgång och det fick bli Lite mer!Gruppbild!Jenni när vi spelar spelat som jag har glömt vad det heter!Skulle härma en, ja vad va det nu... Tiger, men det fatta inte Niklas fast jag gjorde dom han alltid gör till Melwin!Gulligt!Blivande Herr och Fru Hansen!Alltid lika vacker ;)E ni nördar?Hmm... HAHAHAHAHAHA!!!!Snyggt!Undra om det blev för starkt ljus?<3Sara spelar luftgittar :)Det ville piddår med!Vad fan håller dom två på med?Så fort Niklas får fylle i kroppen kommer hans gay sida smygandes!<3

Tillbaka till vardagen, skönt ska det bli!

Melwin har börjat på dagis igen, första dagen idag. Han sa knappt hejdå när vi lämna han i morse. Snällt!!! Hehhe, men det är bättre att det är så än att han ska stå och böla, det pallar jag inte med. Så nu är det 15 timmars igen som börjar så skönt för oss båda han behöver verliken det att vara på dagis och leka av sig. Och jag behöver få mitt gjort. Så nu ska jag försöka att skriva lite mer i bloggen, och lite oftare!MIn snygging!

RSS 2.0