Det blev blött!

Idag vakna jag inte på samma sätt som jag brukar! Det vanliga sättet är att jag är pissig nödig, men den hära gången var det att det forsa mellan benen. Då var kl 06.15, jag gick in på toa det kom mer. Jag gick in till Niklas och sa till han att
- Du behöver nog inte köra och jobba idag.
- Varför inte då?
- Kolla här mitt vatten har nog gått.
- Amen vad fan jag som skulle köra idag.

Haha, Niklas är för dum. Nu gäller han på att jag har skitat ner i sängen, MEN HALLÅ det kan ju inte jag hjälpa :D
Idag kommer våran Melwin eller jag det vet man inte inu, men jag tror det jag tror att jag har börjat få värkar. Det gör iaf ont. Vilken tur vi har, dels att Niklas skulle köra idag kl 14.00 det är inte så länge tills då. Och det är sagt att han skulle komma i morgon den 30/1. HÄFTIGT!

Nu får jag ta och duscha och äta, måste damsuga med. Vi ska vara på BB kl 09.00 sen får vi se vad som händer. Hoppas iaf att han kommer idag!

PUSS Å KRAM!Snart får vi se han! JIPPY!!!

Här kommer en höggravid kvinna på cykel!

Dagen började med att kl ringde 07.00 jag trodde inte att det var sant att det var dax att vakna redan då. Jag som sov som godast då. Jag hade inte bestämt mig om jag skulle åka med till Ystad eller jag skulle stanna hemma. Men så tänkte jag att det var länge sen jag träffa Hemi och det är inte roligt att gå hemma hela dagen. Så jag åkte med. 

Hemi är så go. Han ska bara busa hela tiden. Ägg tyckte han med om, undra om han har lagt några ägg fisar i kväll hoppas det! Det kan Sally gott ha! Jag hade tänkt att Mamma, jag och Hemi skulle gå och gunga. Men efter frukosten så la jag mig på soffa har haft ont i magen hela dag. Jag somna, Hemi var med trött mamma la han sen somna han med. Kl 11.30 ringde Sally. Då vakna vi alla, efter en skön sömn!

Jag kände att jag ville gå på stan, jag ringde till tant (annelie) och fråga om hon ville gå på stan. Då skulle hon det redan, med moppo och Nilla. Så jag hängde på dom. Det blev en tur till Åhlens, hittade en ny potatis skalare jag tog ju i sönder min andra. SMART! NÄ!!! Vi gick till Hertsman för att fika, men som vanligt var där fullt. H&M var vi med på, jag hittade ett sett till Melwin jätte fint, 2 pjamaser med och så fick jag själv 2 tröjor. Får inte glömma att handla till mig själv med. Inte bara Melwin som ska ha allt. Hihi. Han har jätte mycket kläder redan!

Tant tycker jag är så roligt nu, för varje pall, stol, bänk jag ser den dycker jag! Det är ju så skönt att få sätta sig när man är ute och går. Det blir jobbigt att gå för länge. Vi gick till KOPPEN, mums vad det var gott. Räkmacka och en apelsin mer. Den dära räkmackan var så god så, Tant köpte morottskaka med, den var med god, jag nalla lite av henne. Hihi!

Sen var det dags att åka hem tråkigt men sant. Denna gången var det plats på bussen så jag fick sitta denna gången. För att står från Ystad till Tomelilla är inte roligt! När jag kom hem så tänkte jag att jag måste göra något, jag hoppa på cyklen och cykla en runda. Cykla bort till Niklas jobb och prata med Svärmor. Hon trodde att jag var sjuk eftersom jag var ute och cykla. Det trodde jag nästan själv med haha!

Hundarna var ute när jag var på min cykel tur. När jag kom hem igen så kom Texas på uppfarten, då hade han hoppat över. Jävla dåre. Dexter var snäll och hade stannat innanför.. Han kommer inte så långt ändå för han sitter fast i en lina. Den dåren bara rymmer annars. HOPPLÖST!

Jag trodde att jag skulle få lite gjort här hemma ikväll men det blev inte så. Jag la mig på soffan och kolla på unga mödrar, jag tror inte att jag hann se hela programet sen somna jag, vakna kl 20.00. Hopplöst när man somna så, nu missa jag jätte mycket på tv. Tur att mamma laga mat i går så jag kunde varma rester från igår. Hihi. Lite lat får man vara ibland!

Sitter och väntar på att Niklas ska komma hem, tror inte att jag kommer att orka det. Jag gäspar så mycket så att jag sväljer nog snart datan! Haha... Puss å kram!

(¯`°•.¸ 2 dagar till BF ¸.•°´¯)
Mosters lilla gullegris!Världens bästa HEMI & SALLY!

Min bästa Mamma!

Det är så skönt att mamma är här när Niklas inte är hemma!
Jag och mamma laga mat sen så händer det inte så mycket mer, jag somna på soffa.
Vi gick en sväng med djuren sen, sen var det bara till att sova igen! Skönt var det!

Vad fint det blev, det trodde jag inte!

Åkte till Borrby så vi var där vid 10.00 tiden. Allt var bra bra med Zebra, hon var lika fin som vanligt. Dom som var och titta på henne var jätte trevliga och roliga. Camilla heter hon som titta på henne, hon är lite nybörjare. Hon gilla Zebra och tyckte att hon var jätte fin. Gjorde i ordning henne så dom kunde rida. Det gick ganska så bra när hon red. Jag trodde att hon inte ville ha hästen. Men så fel jag hade, nu är Zebra i Broby. Jag tror att hon kommer att få det bra där. Nu slipper jag att leta efter någon som ska ha henne. Det var en lättnad!

Ska se så fint det är i våran hall nu! Jag trodde inte att det skulle bli så bra som det blev. Men det är jätte snyggt. Jag gillar det till max. Så igår målade jag hallen, det var jobbigt att måla nere vid golvet, magen är något stor nu. Så nu är det klart i hallen, stora rumet. Nu är det bara köket och toan kvar där nere. Sen är det klart det med. Vi ska väl gå på köket i sommar skulle jag tro.

Det blev godis mat i går, KÖTTFÄRSLIMPA men potatis och sås. Det är så gott. Det tycker Niklas med. Och eftersom det är hans 23 års dag i dag (26/1) så fick han ha god mat i går. Men som vanligt så äter man för mycket, rent för mycket. Jag kunde inte röra mig efter. Så jag somna på soffan. Niklas blev inte så glad, men vad fan. Kan ju inte hjälpa att jag var trött.

Vi spela Yatzy i går, men det är inte alls roligt att spela med Niklas han bara vinner hela tiden. Nu står det 17-11 till han. Och hur roligt är det, jag bara förlorar hela tiden. Men han ska nog få igen! Den dagen kommer den med. Hehe. Kl var jätte mycker när vi kom i säng 02.30

    

Hallen innan


  

Hallen efter!

Våra lister runt dörren är det nog inte så många som har! Vårt eget på hitt! Men det blev jätte fin!

Vilka fina blommer han fick

Niklas fira sin 23 år dag idag, han fick jätte fina blommer av mig. Jag skulle vilja ge han på sin födelsedag men det blir svårt eftersom han vaknar alltid före mig. Så han fick blommer idag. Här var en massa människor, vi trodde inte att det skulle komma så många. Men det var bara roligt.

Vi var på bygg shopen idag i Äsperöd och fixade lister till hallen så det börjar att bli klart där nu. Skönt. Ska köpa färg på boan i morgon och måla klart i hallen. Så i morgon blir hela hallen klar. Eller inte riktigt, vi måste köpa golvlister med. Så i morgon blir det att måla. Hihi...

Vi ska vara i borrby kl 10.00 kommer en kvinna i från Broby och ska kolla på hästen, jag tror att dom kommer att ta med henne hem. Men det är bara skönt för mig, då slipper jag tänka på att jag ska hitta nytt hem till henne. Det värkar jätte bra stället hos ska vara på. Zebra kommer nog att få ett föl där med. Kul kul!

Var hos svärmor och svärfar ikväll och fick lite mat. Det är aldrig fel att slippa laga mat och diska. Bara till att äta. Mums! Så slapp jag att göra köttfärslimpa idag, men det får bli i morgon i stället. Hehe. Då blir Niklas glad.

Har haft jätte ont i magen hela dagen, har haft det i 2 dagar nu. Man kan alltid hoppas på att det är någon som är på g. Men jag har svårt för att tror det. Han har tills på måndag kl 14.00 att komma ut, eller att det sätter igång. Sen får han vänta tills på tidag natt. Sen vet jag inte hur Niklas ska jobba. Men han FÅR inte komma när Niklas inte är hemma.

Nu är det dax att duscha och lägga sig. Ska upp tidigt. Tänkte med att jag skulle rida en sväng på Zebra i morgon. Om jag kommer upp, det kan bli roligt att se!
Natti Natti!

Så fina så!

Niklas fina blommer, nästan så man skulle köpte fler!Som min karr kan! Tråkigt att han inte kan massera lika bra! Snyft!!!


Äntligen är den hemma!

Idag har vi varit och hämtat vrål åket! Ja, Melwins vagn. Den är jätte fin och enkel att köra, jag är jätte nöjd med den. Niklas med, men det skulle ha vara för det var han som ville han den och han fick den i den färgen som han ville ha. Så han om någon skulle bli nöjd. Annars hade det varit kris.

Blev en tur till Ica med, 12 liter mjölk Niklas ska vara hemma ett par dagar så då går det mjölk som attans. En sväng till Volvo blev det med, Niklas skulle ha lampor till lastbilen med det fanns inte. Nörden på Volvo jämförde sprit med en lampa, hmm det kan man med göra. Sen skulle den dryge byta lampan med, så jävla drygt att sitta och vänta på han när han leker med lastbilen. Så säger han att jag ska bara göra det, sen ska han bara göra det och det. Sen har det gått en timme. USCH!

Mums körde hem till svärmor hon hade cheescake smaskens. Niklas skulle vissa vagnen med. När vi var där så kom vi fram till att det var lättast att köra till Willys idag och handla.

Körde hem om och lämna av vagen och gick ut med våra odjur. Om jag får säga mitt så ha Dexter blivligt jätte lugn och snäll, det är inte samma hund mer. Men det är bara skönt, så slipper jag höra på han hela dagarna. SKÖNT!

Det blev en massa gott på Willys, köpte en cider då så klart alcohol fri en med melon smak SVIN god.

När vi kom hem så gick vi ut med hundarna och jag fick jätte ont i magen, asså riktigt ont. Så jag trodde att det kanske var dax, nu har jag fortfarande ont i magen, men inte lika ont som då. Man kan ju hoppas på att det är någon som är på g. Men jag ska väl inte ha sådan tur. Det kommer väl på måndag när Niklas är och jobbar. Skulle inte bli chockad om det blir så. Men jag har sagt att jag födder ingen Melwin om Niklas inte är hemma. Det är skönt att mamma är hos mig när Niklas inte är hemma.

Det känns som att det är dax att sova nu, är jätte trött men det är inte konstigt kl är ju 02.05 Natti natti!Våran fina vagn! Här ska det åkas!KOM UT OCH DET ÄR NU!!!

En lång dag blev det idag!

Mamma sov hos mig inatt eftersom att Niklas var och jobba. Det kändes jätte skönt att ha mamma här. Sov som en stock hela natten, ja det sa mamma med. Jag snarker jätte mycket nu. Det var bara lite i början när jag blev gravid men nu eftersom tiden har gått så blir det bara värre och värre. Det är till och med så att Niklas har fått gå in och lägga sig på Melwins rum för han inte kan sova. Lite tråkigt att vi inte kan sova tillsammans, men jag kan inte hjälpa det! Niklas kan gått få igen för alla åren han har snarkt mig i örat någon gång är det min tur med!

Jag åkte med mamma i till Ystad efter som jag skulle vara hos barnmorskan idag kl 10.00 jag fick en ny idag igen, för min vanliga barnmorska är i Thailand. Jag gillar inte alls henne den nya. Jag har minskat jätte mycket på min rökning, röker runt 10 ciggaretter om dagen och det tycker jag är mycket bättre än 20. Jag var så glad för jag har minskat på det, jag säger lite stolt att jag har minskat med halva. Då säger TJÄRRRRRRINGEN att det är bättre med inga alls. Då tänkte jag bara jaha här känns det som att man gör något bra. Tack för uppmuntran! Jag tror inte att hon hade fått till det på länge eller så har hon ingen gubbe som vill ställa upp!
Fick en ny tid till min vanliga barnmorska med den 3/2 men jag hoppas att jag SLIPPER gå dit! Hehe. Det gör inget om Melwin är ut då! Jag blir inte ledsen precis.

Fullgångna veckor: 38
Symfys fundus mått: 36 cm
Blodtryck: 100/50
Fosterläge: Fixerad
Bebisens hjärtslag: 140 slag/min


Efter besöket hos sur tanten så ringde jag Annelie, och var tror du inte att hon gjorde? (sov) Haha. Hon är så rolig när man ringer till henne nu, hon tror att man är på BB hela tiden! Men det önskar jag att jag hade varit med. Man kan inte få allt man vill, TYVÄRR! Jag gick hem till Annelie en sväng, det var riktigt trevligt för idag var där inte 500 andra. När där inte är 500 andra så betyder det att man kan pratar med Annelie och att få pratar själv med henne händer inte för ofta.

Niklas fyller år på måndag (23) år GAMMAL, sen är det bara 7 år tills han är 30! Det gillar han inte alls att jag säger det till han. Man måste få retas lite med. Kan inte gå runt och vara allvarlig hela tiden, då skulle allt vara jätte tråkigt! Vi har sagt att vi inte ska köpa något till varandra men man kan inte låta bli, så jag gick till Dressman för att se om där var något. Men det var där inte, så jag får hitta på något annat till han. Inte för att jag vet vad jag ska köpa. Han har allt, kan inte komma på vad han vill ha. Jo han vill ha en filmkamera men det är svin dyrt.

Nu är det bara 8 dagar kvar tills det är beräknat, men som det känns nu är det sten dött. Känner inget, hoppas att det börjar nu i helgen för Niklas är hemma. SKOJA inte vad jag är trött på alla som fråga om där är någon bebis, eller alla som skiver på msn: JAG TRODDE ATT DU HADE ÅKT IN! För fan jag säger nog till när han är ute. JAG LOVAR, sluta och tjata om det HELA tiden. Håller på att bli galen. Snart ska väl folk börja ringa och sms med. Skulle inte förvåna mig. Så snälla alla TJATIGA människor SLUTA! Jag kommer att skiva på min msn när jag har åkt in!

I morgon ska vi hämta vagnen med tillbehöver och bilstolen, ska bli skönt att få hem det! Hoppas bara att där är öppet efter som där var rån idag. Det skulle inte förvåna mig om vi ska ha otur att där är stängt bara för att vi ska hämta den. Jag som längtar så efter att få hem allt. Jag kanske ska ta och packa väskan med som jag ska ha med mig till bb. Känns som att det börjar bli tid för det, så man får allt med sig. Ladda min kamera kanske jag med ska göra. Så Niklas kan ta bilder, ja det kanske bli mamma. Men men...

Magen i v.38

Magen i vecka 38 (38+3)
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0