Grrrrrrr!

Blir så trött på att här ALDRIG blir något gjort här hemma. Ska man göra något så måste det gå på en dag när Niklas är hemma. Är så jävla trött på att inget händer här. Jo det jag själv kan göra det blir gjort, men fan inget annat. Det ser ut som fan här. Men efter som Niklas jobbar så mycket och har en bra lön, då kan man ringa hit folk som kan göra det, så blir det iaf gjort. Så jävla trött på att INGET blir gjort. Och så gnäller Niklas att alltid när han är hemma så ska man göra en massa. Ja men är det så jävla konstigt då.

Och igår sa han att när Melwin är så stor så han kunde åka med så skulle han köra tre turer i veckan, men SERIÖST! Man lever fan bara en gång och då ska man fan inte jobba bort sitt liv, visst det är roligt att ha en massa pengar, men vad ska man ha dom till när man inte har tid att använda dom. Nä han får fan se till att växa upp och inse att han har en familj här. Vi behöver han och vi behöver han mer än vad hans jävla lastbil behöver.

Och ingen semester för hans del blir det i år. Nu har jo han fått ny lastbil och då får ABSULOTE ingen annan köra den. Så det känns ju roligt att LASTBILEN är mer värd än oss, lastbilen går att tvätta eller laga om någotn skulle hända. Det är värre att få tillbaka tiden som man har förlorat.

JÄVLA LASTBILSNÖRD!

Behövde skiva av mig, och det var fan skönt med!
Dags att njuta sista tiden innan man ska till Ystad ikv för i morgon är det JOBBA som gäller, har varit hemma med sjukt barn för på NIKLAS arbetsplats finns det inga vikarie. Och jag VILL inte vara borta från jobb, och det fattar inte niklas. Man får fan ställa upp för varandra. Men ikke, han. Nä nästa gång Melwin blir sjukt TÄNKER JAG INTE STANNA HEMMA. Det får han lösa då!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0