Blir idiot på han jävla fucking fitt jobb!

Fy fan vad jag hatar det, jag hatar det så jävla mycket finner inga ord för det! VERKLIGEN HATAR DET!

Ja man måste ha ett jobb för att leva, det fattar vem fan som hellst. Men att man alltid ska behöva bli drabbad av han jävla jobb ALLTID!

Göteborg på måndag som är bestämt sen lång tillbaka, då säger han i morgon att han ska jobba på tisdag eftermiddag och måste köra i från göteborg tidigare. Jag trodde fan att jag skulle få ett anfall. Och det är inte bara vi som ska åka vi är 4 till. Nä då skulle han sabba allt, för sitt jävla jobb. Han ger verkligen upp hela sitt liv för det jobbet. Okej om man hade varit nyanställd, men snälla han har jobbat där i 6 år och har MAX tagit ledigt 1½ månad på alla 6 år. Efter vi hade pratar så har han fixat så att en annan kör! Det va en jävla tur för han!

Nu har jag sagt till han iaf, han har en sista chans att ändra på detta. Precis som han har sagt till mig en gång till och jag åker. Detsamma för han, det är inte medningen att jag ska planera och leva mitt liv efter hans jobb, IKKKKKKE! Och forstätter det som vanligt är det detsamma som att han inte bryr sig!

Så gnäller han att jag inte bryr mig om han, men HALLÅ snälla... Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0