05.20, jobb, Lindex, fika & trevligt sällskap

Kl ringde 05.20 kan ju säga som så att ögona va grymt tunga, ville bara lägga mig och sova.
Märks att det va längesen jag va upp så tidigt, det är ju helt mörkt.
Hade bara ett kort pass på jobb idag, jobba till kl 10.
Sen råka det bli en sväng till Lindex, råkade köpa en ny bh.
Det är inte klokt bara för att man lite större tuttar så måste man vara miljonär för att köpa en jävla bh.
249:- önskar att jag kunde köpa dom i 99:- klassen, tänk så många man kunde haft då!

Efter det blev det fika på EH med Jenni och Annelie, Sara kunde inte vara med :( Men men, kommer fler tåg.
Skulle se om jag kunde hitta något linne eller tröja tills på lördag, men IKKE.
Fick min kavaj som jag hade beställt idag med, men vet inte om jag ska ha den eller inte.
Frågan är om jag kommer att använda den. Hmm. Får tänka på saken.

Hem och typ säga hej, hejdå till Niklas.
Han skulle köra och jobba.
Sen kom Johanna och köpte lite av Melwins gammla kläder.
Har även fått sålt hans bilstol, så nu ska jag hitta en annan till han.
Vill ha den som dom säljer på Volvo men den är SVIN dyr.
Får se vad det blir med den saken.

Nu blir det kudden, jobb i morgon med!Mumma!

Om man skulle lägga sig!

Ska upp och jobba i morgon JIPPPPPY! Äntligen är vi friska, och att dom har ringt. Har jobbat lite denna månaden, men nu har vi varit sjuka med. Hoppas nu att det blir mer, vill inte komma i från det. Som tur är att Niklas kommer hem i natt, så jag slipper dra upp Melwin i morgon, tänk om det hade varit så bra alltid! Men man kan inte få allt här i världen!

Efter jobb blir det fika med Jenni och Annelie, TREVLIGT!
Och på lördag ska vi ut och röja, ALL IN säger jag bara!!!
Saknar det långa håret, kanske sätta i nytt när mitt har växt lite??

Melwin den lilla filuren!

Han har så mycket skit för sig, fattar inte vart han får allt i från. Kan det vara mina snälla kompisar som lära han det?

Frågar man han vad säger flickorna så svara han:
-La la la, mmm gott!

När man bytar blöja på han och han har gjort nr 2 så säger han:
- Fy fan, det osar!

Frågar man han vad är Pappa:
- Pappa koko hue

När Niklas frågar han vad har mamma:
-Mamma hängpatte!

Nä han kan inte bara en massa skit, men han är en bestämd liten herre. Går det inte som han vill, blir det ett jävla liv. Eller när han inte klarar av det han vill, så blir han galen!

Det är tur att jag har min lilla solstråle!Hjälper Pappa och rullar grus...

Äpplemarknaden

Vi va en sväng i kivik igår.
Trevligt att komma ut på en tur.
Dom hade uppträde för barn där också.
Men Melwin såg mest fundersam ut och undra nog vad dom syssla med!Slöseri med Äpple??Så häftigt, skulle med vilja ha det hemma!Häftigt att dom kan göra det med Äpple!Sällan man lyckas få en bra bild på dom två!


Nu händer det saker på Trydevägen...

Det rotas i varje hörna känns det som!
Luft/luft är installerad den ska bara kopplas så att vi får ström till den med.
Men elgubben har visst mycket att göra.
Niklas håller på för fullt på baksidan.
Han har varit och hört vad jord och stenmjöl kostar.
Och jag har inte hittat vilka plattor jag vill ha inu.
Att det ska vara så svårt :)Om ca 2 månader är det första advent, och kanske så hör mycket snö!

Vi är på minisemester i bussjö. Melwin fic...

mms_img134746638 (MMS)

Vi är på minisemester i bussjö. Melwin fick vara med och baka vaniljbullar, han tyckte det va MYCKET roligt att ha 1 kg mjöl på byxorna. Huvudsaken att han hade roligt!


Nu är det dags att sova, Melwin sover gott...

mms_img-12048642 (MMS)

Nu är det dags att sova, Melwin sover gott. Nu ska jag också försöka sova, i morgon ska vi träffa lilla Holli :-)


Jag tror att Melwin är farfars favorit!

Igår så va Niklas pappa och körde med lastaren bara en bit här i från, vi skulle bara köra upp och säga hej till Niklas pappa efter vi hade hämtat Melwin på dagis men riktig så blev det inte.

Melwin hoppa upp i lastaren och stanna där i tre timmar. Han såg så nöjd ut när han stod där mer farfar och åkte. Sen kom dom hit här en sväng och grävde upp halva baksidan.

Sa till Melwin att han fick hoppa av när dom va här, men då sa han bara: Mimmi åka med farfar. Så dom körde hem till farfar och fixa där.

När vi sen kom och skulle hämta han räkte det att han såg bilen och han sa att han skulle stanna. Sa till han att jag hade lagat mat och vi skulle hem då får jag som svar, mimmi äta med farfar. Han skulle inte åka med!

Men till slut så följde han med, och är det fint väder på lördag ska dom ensilera så då kan han vara med och hämta baler. Att det kan vara så roligt!Han ser så nöjd ut så!Farfar ser också nöjd ut, tror att dom va lika glad båda två :)Det va nätt och jämt, men jag hade hoppas på att han körde på min cykel så jag hade fått en ny :PHan ser lite mallig ut :PMelwins traktor är inte så stor som han säger!

Hallen är snart klar, fattas bara skjutdörrar

Blev inte nöjd med hallen som vi gjorde den för 2½ år sen. Så jag fick ett ryck när Niklas hade semester och fixa den. Nu ska vi bara bestämma oss för vilka skjutdörrar vi vill ha, det ska iaf vara med spegle så vi får stora speglar! Här är lite bilder.Dörren ner till källaren ska bytast ut så den också blir vit :)Riktigt nöjd, fast han ivanliga fall kör grisar så fixar han att fixa hemma med! Det är inte illa :PDexter har bitit på trappan så Niklas har klätt in det så fint så det inte syns...


Vi hade en PLAN baksida, tills Niklas pappa och Melwin hade varit här och lekt...

Nu har vi börjat på baksidan med, men vi har inte bestämt oss än hur vi ska göra med den. Jag vill ha en gång med plattor längs huset och garaget och sen ha gräsmatta. Men vi får se hur vi gör, ska iaf bli skönt att bli klar med den, någon gång. Hoppas att det är klart till våren. Det hade varit snyggt att ha någon typ av buskar längs huset typ lavendelbuskar, och ha lampor på det typ halvmåne lampor. Mmm, tror det kan bli snyggt


Paketet ligger och väntar!

Mmm, från HM :) Massa fina kläder till mig och Melwin.
Får ta och hämta det i morgon, måste även ringa Nova hostan tar kål på mig. Hostar så att lungorna är på väg upp och det är mindre skönt.

Igår natt blev jag moster igen till en flicka som heter Holli, hon är så söt. Längtar tills dom kommer hem så jag får träffa henne! Massor av hår har hon redan, och kolsvart är det med.

NATTI!

I måndags va vi med Niklas och lämna grisa...

mms_img186173679 (MMS)

I måndags va vi med Niklas och lämna grisar på slakterier i Kristianstad. Niklas kom hem där hemma och hämta oss med lastbilen, när han kom på vägen blev Melwin överlycklig och hoppa och hade sig. När Niklas skulle lasta av grisarna, så bara skratta Melwin och sa, mamma titta pappa busar med grisarna. Så fråga jag han vad ska grisarna göra nu, dom ska bo här nu. Hahaha! Han va jätte duktig hela tiden när vi vänta på Niklas, han stod så snällt och titta på när Niklas tvätta. Snart kan han nog åka med själv :-D


Melwin hjälper pappa pch renovera! Håller ...

mms_img165239088 (MMS)

Melwin hjälper pappa pch renovera! Håller på att fixa i våran hall, kommer att bli fin fint när det är helt klart.


Moster för 4 gången!

Ja och det blir kanske redan idag!
Väntar med spänning, på att få ett sms eller samtal.
Äntligen ska jag få mysa med bebis igen!
Det bästa är att det är en flicka.
Syrran har lyckats att bryta trenden på att bara få pojkar!
Haha, Så nu är det 3 pojkar och 2 flickor snart en flicka till.
Hemi ska bli storebror, och Melwin ska få en kusin till.

Lovar att skiva så fort jag vet något!Melwin har fått en schanna som han säger, 100 kr på blocket!

Herr och Fru HANSENS bröllop!

Jag fick den stora äran att vara Brudtärna till Annelie, det va stort att få vara så nära Annelie på hennes stora dag.
Bröllopet skulle vara på lördagen, men redan på fredagen så åkte vi ut till Skivarp och sov över på Byagården. Annelie & Indra sov i den stora lägenheten, jag och Charlotte sov i den lilla. På dagen så repa vi i Kyrkan, då börja jag känna av min nerver. Börja bli nervös. Jag minns hur nervös jag va när jag skulle vara brudtärna till min syster. Så nervös jag va den dagen, gick på dass var tredje minut. Men det gick bra.

Efter vi hade varit i kyrkan så åkte vi vidare till lokalen och dukade, och gjorde det fint. Niklas och jag åkte in till Ystad och åt lite passa på att sola med. Och eftersom jag hade glömt min klänning hos Jenni fick vi köra ut där. Jenni passa Melwin så när vi skulle köra sen igen blev Melwin jätte ledsen, hämtade sin kudde och sa att han skulle sova hemma hos mamma och pappa. När han gör så, då är det jobbigt. Men 5 min senare ringde jag och då va allt lugnt igen!

Tillbaka till Skivarp åkte vi till byagården där vi skulle sova, Niklas körde hem.

Så nu va det bara vi brudar, Annelie, Charlotte, Indra och jag. Vi hade tagit med oss lite dricka så vi kunde dricka lite gott och pratar lite skit. Indra somna fort, hon va riktigt trött. Jag och Charlotte fixa våra naglar, hade inte haft lösnaglar på 100 år, men det blev jätte snyggt och kommer att ha det fler gånger. Det va så skönt att klia sig i håret med dom! Hahaha. Efter att Annelie nästan har tömt en flaska mosseratvin, börja hon bli fnittrig som fan! Som vi skratta så kul vi hade det, vi har sagt att det får vi göra fler gånger. Åka bort och sova över, och bara ha det bra! Charlotte och jag gick in till oss, vi lå och pratar hur länge som hellst. Till slut somna vi.

På lördags morgonen va jag sjukt nervös. Hoppa i min sparkdräkt, röka en cigg dök ner i Annelies kyl efter en cider, sen kändes det mycket bättre! Malin kom och skulle fixa oss, Annelie va så snygg i spolar i håret & tåbys mossgröna tröja!När vi skulle äta så hade Jag och Moppo (charlotte) fått vars ett paket på vår plats, vi fick ett jätte fint halsband. Och den lilla lappen Annelie hade skrivit va så fint! Det värmde! Sen gjorde vi oss klara för att bli fotade av Lina och många roliga och fina bilder blev det! Jag fota också en del med mina kamera. När kl va 14.45 va vi kvar på byagården och kl 15.00 skulle allt börja. Då va jag sjukt nervös och tankarna gick nu kommer vi inte att hinna, Annelie kommer att trilla och klänningen kommer att bli jätte smutsig. Men nä, när kl va 15.00 gick vi in i kyrkan. Jag skulle hålla Indra i handen och hon va JÄTTE nervös, tror nästan att hon va lite rädd. Men hon fick det galant. Sa till henne, titta på prästen när vi går in se glad ut och andas lungt och fint. Hon va sååå duktig!<3Så snyggt det blev!Undra om dom kom fram till något vettigt!Stiliga Herrar!Vacker...Min buketTåby, Annelie, Alex (tåbys gudbarn) Indra (Annelies gudbarn)Lite roligt måste man också ha!Dom är verkligen gjorda för varandra!Kan det vara Niklas som ligger bakom denna bild?Det va inte det lättaste att titta, hade solen rakt i ögona!HAHAHAHAHA!Den hära bilden blev sjukt bra!Snygga brudarna!:D<3:)På väg inSer nästan ut som att jag har svalt en fotboll!<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3Då va det klart, Herr & Fru Hansen!Kyssen!Melwin städa bort allt riset! Hahaha, han är bara för söt han!Jag ville ha en bild på Fam, Svensson Nilsson-Thörnkvist men Melwin ville inte ställa upp!På väg ner till vadå?

Det får ni veta en annan dag... :)


Fortsättning följer...

Vill bli frisk...

... fast ja frisk kommer jag inte bli, jag är en störd människa. Men vill iaf slippa min förkyldning. Den är dryg och hostan jag har fått är inte bättre.

Och fler bilder från bröllopet kommer, kanske i morgon!

NATTI!Söt som socker ;)

BröllopAnnelies & Tåbys bröllop!

RSS 2.0