Nu blir det inte fest på länge!

3 lördagar i rad har det varit fest, så nu får vi ta det lungt på ett tag! Den 24 okt är det 25 års fest, men vi ska inte dricka. Sen är jag bjuden på spökfest den 23 okt borta hos grannen, så dit får man gå. Det är en fredags så mannen är inte hemma. Får höra med mamma eller tant om dom vill passa Melwin. Snart är det dags att åka till Ullared med töserna, kul ska det bli.

I lördags var det fest hos Martina och Björn, mycket trevligt. Synd bara att det blev gyttjebrottning med men det är väl sånt som händer. Det var ju en jävla tur att vi dammer rädda upp allt. HAHA! :D

Niklas hade det minder trevligt i tisdags, han blev stoppad av BAG (tyska trafikpolisen) där rök vårt bröllop. Nä så illa var det inte, men hade det inte varit för att Niklas har en bra chef så hade det gjort. Så nu kommer mannen ALDRIG att komma hem en fredags natt. För 1½ timme innan hamnen i tyskland måste han stanna och hålla dyngsvilla, 9 eller 11 timmar. SUGER! Men det är ändå ganska så bra för då kommer han att tjäna mer i månaden.

Jag och Melwin var med Niklas i torsdags, vi hinner att köra 10 min sen blir vi stoppade av BILINSPEKTIONEN (polisen) det var då helt ok, Niklas fick vissa att han hade fått böter i Tyskland sen vi vi köra så det var ju en jävla tur. Melwin var lika duktig denna gången med, han skulle dock sitta i Niklas knä hela tiden för han ville leka med ratten. Så när vi stanna fick Melwin själv sitta i förarstolen och leka med ratten, det var poppis. Då var han tyst och snäll.


Kommentarer
Postat av: Petra och Melvin!

Jippi snart ullared, bara 2 veckor! LÄNGTAR=)

2009-10-05 @ 11:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0