Äntligen har jag internet!

Nu har vi fått vårt mobila bredband (telenor) hoppas bara att det kommer att funka som det ska.
Vi bytade eftersom vi sparar 300 kr i månaden, att ha mobilt. Innan hade vi hemtelefon och bredband hos Telia. Vi ringde aldrig med hemtelefonen bara betald en massa fasta avgifter. Och det mobila bredbandet är upp till 10, hos Telia hade vi upp till 8. Nu får vi hoppas på att det kommer att funka lika bra!

Melwin är så duktig nu för tiden. Han äter nästan helt själv, håller flaskan själv, när man säger att man ska gå ut hämtar han sina skor såååå gulligt. Han pratar på en jävla massa, synd att man inte fattar det bara. Han sover jätte bra. Lägger sig ca 20 tiden på kvällen sover fram till 09, 09.30 tiden. Sen sover han middag 3 timmar på dagen. Han är som sin mamma älskar att sova. Hehe.

Det funkar toppen mellan mig och Niklas, vi bråkar inget alls nu för tiden. Det är jätte skönt, helt underbart med andra ord.

Texas och Dexter är lika vilda som förr.

Vi har fått städat jätte mycket på tomten, allt skit som har varit på infarten är borta. Hundarnas så kallad hus är borta, alla små pinnar som var inne hos hundarna är med borta. Planket som Niklas har gjort till hundgården är klart, tog bara ett år! Det ska bara på lite färg där med. Vi har satt upp ett staket så Melwin inte kan komma runt huset när vi är på baksidan, så vi kan se han hela tiden, grinden som ska vara där kommer nog upp i morgon. Melwin har fått en sandlåda med, farfar kom med grus till den. Så där sitter han när vi är ute!

Det som är kvar som ska göras är, griden som står i garaget ska Arne och Niklas sätta upp. Staket mellan gräsmatta och infart på framsidan. Så Melwin inte kommer ut på vägen, nu får man gå efter han hela tiden. Singel ska läggas på infarten. Jag har lite funderingar på hur vi ska göra runt poolen, får se om Niklas godkänner det. Men jag tror att det kan bli jävligt bra. Hoppas på bra väder så vi kan börja städa poolen och fylla den med vatten, så man får upp värmen i den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0