Empati finns inte i den kroppen!

Melwin var sjuk, jag sa till Niklas att han fick stanna hemma för att Melwin skulle till sjukan.
Men nä, Niklas jobbar på ett sjukt ställe. Han kunde inte stanna hemma, så Annelie fick fixa så jag kunde åka till sjukan med Melwin.

Jag finner inga  ord för hur sjult det stället är han jobbar på. Jag hoppas att Niklas säger upp sig. Han ska fan inte jobba där...

Melwin är frisk nu!

Kommentarer
Postat av: Lena

Skaffa ett jobb själv så behöver han inte jobba så mycket. Och skyll inte på att din kille vill att det ska vara någon hemma i huset. Du kan väl bestämma själv?



Och ta hand om dina byrackor ordentligt så att grannarna slipper anmäla dig.

2010-03-31 @ 18:17:21
Postat av: Magdalena.

Bra sagt, håller med dig Lena. Du kan inte förlita dig på att andra ska komma o köra dig när du eller melwin blir sjuk. Du säger att du har så mkt pengar varför har du inte tagit ditt körkort då? Och om du inte klarar av att andra har åsikter om dina val i livet borde du inte skriva om det till hela världen i heller. Inte sant?

2010-04-01 @ 15:10:40
Postat av: Lee

Jag har inte tagit mitt körkort pga av att jag har dyselexi. Det är betalt, ska börja på det nu igen. Nä jag förlitar mig inte på att folk ska köra, men har man RIKTIGA VÄNNER så gör dom det. När N har en konstig chef för han inte får stanna hemma...

2010-04-01 @ 22:29:35
URL: http://leenilsson.blogg.se/
Postat av: Anna

Seriöst, sitt inte hät och klaga på lee, tänk själv! Han är aldrig hemma, han jobbar 24/7!!

2010-04-15 @ 20:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0