Najs

dsc_0450 (MMS)

Najs


Kommer nog att gå svin bra i morgon!

Vi cykla ut till folkracen. Melwin blev svin arg när vi drog där i från!
Så det kommer nog att gå fin fint i morgon!
Nu är det dags för kudden!

NATTI!!!

Inget han gilla...

Fick låååång sovmorgon idag, sov till kl 10.20 härligt. Melwin är som sin mamma gillar att sova. Det första Melwin gör när vi kommer ner är att han ska leka med sin Bobby polis bil han älskar den. Annelies mamma hitta den på loppis för 40:- billigt och bra. Precis som alltid annars skulle ha leka med den. Han kör runder dom en dåre. Vädret är kasst men vi gick ut ändå. Skulle gå och kolla på hästarna, där är hopptävling en bit här i från. När vi väl var där så tyckte inte Melwin det var så roligt. Vi stanna en stund sen fick vi gå hem. Har precis lagt Melwin, blev lite sen middags sovning idag. Men men...



Han vet inte om han ska vara sur eller glad...



Han kom på att man kan ju riva allt om man så vill...



Tuffingen!



<3 <3 <3

Jag har att göra!

dsc_0448 (MMS)

Jag har att göra!


1 år och 6 månader sen!!!

Gud vad tiden går fort!

 




Tycker det känns som att det är dags för en mobil bildbomb!

Har äntligen tömt min mobil, en massa bilder!


Dags att åka på kalas!

Han har precis åkt en sväng!

Dexter

En som ville sova i badkaret!

Han orka inte vara vaken mer

Söt nosen!

Dassapapper!

Jäser i lastbilen!

Vissa har det FÖR bra!

Blommer i från trädgården

Här har det hänt något, JÄVLA Ikea

En som vill bli diskad!

Niklas lagar mat, jag tittar på! HÄRLIGT!

(missa inte tidigare inlägg)

Härliga skogen...

Som vanligt när jag ska gå upp efter kl så är jag sååå trött. Så dagen börja med att jag var seg som fan och ville inte gå upp. Kände bara att det är skönare att ligga här. Niklas var SVIN sur i morse fattar inte varför han var det. Men iaf i natt när jag kolla på film så åt jag lite daim och pappret som blev över la jag i Niklas kudde för jag tycke det var roligt. Men det tyckte inte han, så han var svin sur när han vakna. Jag tyckte det var svin roligt! HAHA!!!

Niklas skulle ta handom sin pappas kor så när jag var på ams så fixa Niklas det. Och Melwin var hos Sanna och Theo. Jätte snällt att Sanna ville ställa upp. Melwin har ju träffat dom sen han var typ 3 månader, så han vet vem det är. När jag lämna han så sa han inget, jag sa hejdå och gick. Han hade börjat leka med en gång sen hade det gått jätte bra. Det gick bra för mig på ams med.

Det första Sanna sa när jag kom, gud vad lätt han är att passa. Han hade varit jätte snäll när hon byta på han, la helt stilla, JÄVLA UNGE! Synd att säga att han gör det när jag bytar på han! Skönt att han inte är ett odjur när han är borta iaf. Theo är sååååååå söt!!!



Theo och Melwin

Vi cykla till lekplatsen så barnen fick leka lite. Melwin passa även på att springa iväg, synd att säga att han lyssna på en iaf. Barnen blev trött så vi sa hejdå, vi cykla till Ica för Niklas var där. Handla det vi skulle ha, TRODDE jag. När jag kom hem insåg jag att jag hade missat det viktigaste, FISKEN!!!

Städat och tvättat har jag med gjort idag, vilat en timme med härligt!
Blev en tur med cyklen idag med, idag blev det en tur till skogen och Svampabanan. Det var vara 3 dagars tävligt på Svampabanan så där var en massa folkrace bilar det gilla Melwin! På lördag ska vi ditt med min pappa, Melwin ska också följa med. Han får vara där tills han blir trött på det, sen får Niklas hämta han.

Melwin busa runder i skogen så gulligt!



Först ska man upp



Sen ska man ner!

Det lilla livet är för go han! Han har börjat med att när han ska sova ska han titta i en bok. Får han inte ha sin bok blir det ett jävla liv, så då är det bäst att han får ha den!



Så gulligt!


En napp fattigare!

Så duktig jag har varit idag, först gick vi till Tomelilla idag. Skulle hämta ut ett paket från hm. Linnet passa men inte byxorna. Byxorna var en "pojkväns" modell. Ja det ser precis ut som ett par killjeans, men dom passa tyvärr inte. Får se om Niklas vill ha dom, nu när har har gått ner så mycket så kommer han i alla mina kläder, HELT sjukt. Har ett par jeans som sitter som ålaskinn, dom passar han.

Melwin det lilla livet, har har sååå mycket skit för sig. Innan idag så blev det helt tyst jag kalla på han men han sa inget, då hade han öppnat luckan på den gammla diskmaskinen som står där ute och satt sig i den och var överlycklig. Lilla busen!!

När vi hade ätit middag så hade vi inget att göra, vi brukar ta cyklen och cykla en sväng. Men det såg ut som det skulle bli regn. Ringde Chris www.vartverk.blogg.se och fråga om dom var i huset ja ÄNTLIGEN så var dom det. Så vi cykla ute där. Lite jobbigt att behöva cykla på den stora vägen, men det gick bara bra. Där börjar bli så fint så. När vi satt där ute så börja det regna, och jag skulle cykla hem med. Men tur var att det sluta. Och när vi cykla hem, blev så klart Melwin surt och kasta sin napp mitt i åkern. Så jag kunde inte hitta den. Det är väl femte nappen på en månad...

Melwin sover så gott nu, jag har fixat lite i trädgården. Skulle behöva tvätta med, men orkar jag??
Niklas kommer ju hem i morgon, sparar det till han! Haha...



Där råka vara en traktor hos Mattias och Chris, var en liten som dök den med en gång!



Melwin jagar pippin!


Har halkat efter!

Ska försöka göra det kort!

Zebra:
Jag har fått boxplats till Zebra, 900 meter här i från. Ridbana, gräsbana (hopp), skrittmaskin, fina hagar. Toppen, kan det bli bättre. Och om jag vill träna för Ulrika så är det 900 meter att rida till hennes stall. Det kan ju nästan inte bli bättre! TOPPEN! Har fixat så Zebra kommer hem med, Pappa och jag ska hämta henne. Det ska bli så roligt jätte taggad!

Melwin:
Han börjar inskolas på dagis den 9 Aug, när vi var och titta på dagiset (västervång) jag gilla det jätte mycket. Niklas och Melwin tyckte också om det. Melwin hitta en traktor direkt, sen gick han runt med den hela tiden. Han har lärt sig en massa saker med. Nu äter han helt själv när vi äter middag, dricka ut pipmugg det har inte varit så poppis innan. Han har även fattar att på pottan ska man kissa, när jag går på toa så sätter han sig på pottan och kissar. Och hur jag vet att han kissar är för att han ryser, det gör han alltid när han kissar. Det bästa av allt är han gillar att åka bil igen. Han har fått en dvdspelar så han kan kolla på film. Det är jätte skönt, för när han sitter och skriker blir jag jätte stressad när jag kör ja Niklas med. Men nu är det underbart att köra bil igen! :)

Niklas:
Det är som vanligt med han, jobbar och står i!

Jag:
Inskriven på ams. Snart inskiven på bilskola. Har sökt en massa jobba, men utan resultat. Hoppas att jag får det någon gång. Vill bara ha ett JÄVLA jobb. Spelar ingen roll vad det är, kan vara vad fan som! Bara det är ett jobb där jag känner mig behövd.

Huset:
Ja tyvärr bor vi kvar här, BLÄ! Diskmaskinen gick i sönder i torsdags, i fredags köpte Niklas en ny den är jätte bra. Tvättar snabbt och på låga grader. Sa till Niklas när han skulle köra och handla ta den som tar minst vatten och minst störm. Man MÅSTE tänka på miljön med. Pumpen till poolen har gått i sönder, är det inte det ena så är det fan det andra. Dålig pump iaf. 1200kr har vi har använt den ca 4 månder. Det ska iaf hålla mer, men men. Jävla skit. Har lite planer på att fixa i trädgården.

Texas och Dexter:
Dom lever inu. Varje morgon kl 09 kallar Dexter på mig för då ska han ut och sola sig. Jo det är sant, precis kl 09 varje morgon han har en inbyggd kl. Men när Niklas är hemma säger han inte ett djur. Hundfan!!!

Lite kort och gott!



Sååå fin bild på Melwin och Farbror Andreas!

Fast...

... Läsarna har ökat, så det kanske kan bli roligare att blogga...
Hmm...

...

Nä det är inte roligt att blogga mer...

18 månaders kontroll!

Idag har vi varit på BVC, Melwin var grymt duktig. Han sa inte ett ljud när han fick sprutan, så skönt!
Han byggde ett jätte fint torn av klossar med, sen när han hade byggt klart så plocka han ner det så fint. Han är duktig min lilla pojke! :)

I morgon blir det ikea fast jag inte vill, HATAR att gå i affärer så tråkigt. Usch...

Vad jag är kass...

... På att skriva...
Men jag tycker min blogg är tråkig nu, ska se till att frächa upp den lite...

Man ska inte klaga men jag gör det nu!

Sitter här vid datan och svetten rinner av mig, känner hur det kommer på ryggen.
Men det är fan härligt men värme. Trodde det skulle komma mer regn men nädå. Synd... Det behövs, det får väl bli ett dopp i poolen. Måste fylla på vatten, det har gått håll på den någonstans men kan inte hitta vart. Så nästa år blir det att vi köper en ny, den har varit här i många år nu. Fick den med huset när vi köpte det.

Duschen NÄSTA!

Bajs bajs bajs bajs!

Idag har varit en tråk dag. Melwin hade lite feber och några konstiga prickar men nu är det borta. Sofie och Lovisa skulle komma idag men vi får ta det en annan dag. Jag har haft sjukt tråkigt idag, men nu på kvällen cykla jag och Melwin upp till farmor och farfar. Melwin älskar att vara där, massa kor och en traktor. Kisse bebisar med jätte söta är dom. Nä nu blir det kudden...

Eva och Vickan och 2 tjejer till drar till götet i morgon, JAG VILL OCKSÅ MED! FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!!!!
Ingen barnvakt och Niklas jobbar, så jävla roligt det hade varit. Men men... Får bli en annan gång... BAJS!!!!


Gubbsjukan, FINNS det??? JA det gör det!!!

Jag trodde inte att man blev gubbsjuk när man var 35 år. Men så är det visst.
35 år och har barn, springer efter småtöser som han kunde vara pappa till.
Jag får nästan ont i magen, det hade väl varit en annan sak om dom hade varit mogna. Men NÄ!!!

Usch...

Jo GUBBSJUKAN finns...

(missa inte alla andra inlägg)


GLÖM INTE ATT SKRIVA NÅGOT MED!!!

:D :D :D :D :D

Idag har vi latat oss!

Eva kom med bullar idag, MUMS!
Vi har solat och jag har bränt ena ballen, ont gör det!
Kan nästan inte sitta, men det går väl snart över.
Blev lite bad med, skönt men det var kallt när det blåste.

I em har jag och Melwin tagit det lungt. Sååååååå skönt.
Tittat på tv och busat!

Undra vad morgon dagen bjuder på!

Har sökt lite jobb med,
Hoppas att någon hör av sig!

Mina älskade var här!

I måndags så var Eva och Vickan här.
Vi sola och bada och hade det toppen!
Jag kom på en toppen sak, man kan ju ha solstolen i vattnet!



Usch, måste banta lite!


Lite vad som har hänt på Niklas semester!

Först var det midsommar då var Annelie, tåby och Mamma här. Vi hade mycket trevligt. På lördagen blev det en tur till jakten och tog en glass. Det var meningen att Melwin bara skulle bada fötterna men så blev det inte.


Blev halva Melwin!



Liet grus på det!

På måndagen var vi och kolla på Melwins nya dagis, jätte bra kan jag säga. TOPPEN, jätte nöjd redan!

På kvällen åkte vi ner till stranden och grilla jätte mysigt!







Tisdagen: Då fick vi äntligen igång klipparen så vi kunde klippa hundarna!



Syns mest på Dexter!



Lejonsvans!

Onsdagen: Massa bad i våran pool 29 grader är inte helt fel!



Melwin har puffar så nu kan han gå runt i poolen själv, han tycker det är mycket roligare än när han satt i fast i "badstolen"



En krokodill har han med! Men nu har jag köpt en massa andra saker med!

Torsdagen: ZEBRA! Vi körde och hälsade på Zebra!!



Wendy



Wendy, Zebra, Niklas och Melwin



Min älskade!



Underbart!



Saknar henne så!

På fredagen var vi i Ullared!
Lördagen, tog vi det lungt!

Söndagen var jag på kulla och Niklas var hemma med Melwin!












Ullared



Lite av vad jag hitta till mig själv.



LIte vad jag hitta till Melwin. Jeansen kosta 29,95!!!

RSS 2.0