Det kom några tårar...

Först var jag inne och läste till minne av.
Läste om alla som hade tänt ljus till Jannis bror.
Det var jobbigast att läsa det Janni hade skivit.
Alltid när Janni är här så pratar hon om Kevin, sin älskade bror.
Det är så skönt att se och höra hur glad hon är när hon pratar om han.
Min JANNI!

Jag kom in på en blogg, det var en mamma som hade förlorat sitt barn när han var 5 månader och 20 dagar.
Isak hete han. När han var 2 månader så börja han kräka jätte mycket, eller med andra ord allt kom nu den som han åt. Dom gick till bvc, dom sa bara att det var inget att vara rädd för. Sen beökte dom akuten och Isak fick dropp, då var allt bra. Men så fort han fick bröstmjölk igen börja det igen. Sen visar det sig att den hära lille gossen inte kunde bryta ner fett, så mjölken var rena GIFTET för han.
Fy fan att man ska behöva begrava sitt barn...

Läste inne på flashback.info om den kvinnan som blev mördar nu i veckan av sitt ex. Hon var 24 år, 2 barn pojken var 2 år och flickan född i maj 2009. Barnen såg när pappan tog livet av sin mamma. På eftermiddagen så besluta tingsrätten att mamman skulle få ensamvårdnan, 2 timmar senare är hon död. Pappa ska även ha tryckt in taket på hennes bil med en traktoskopa när dom var i bilen, då var hon gravid. Det sägs att hon ska ha blivigt dödad med en BULLTPISTOL, man använder en sådan när man avlivar kor, hästar, grisar. Pappan var ju lantbrukar så det var väl det han kom på att han skulle använda.

GOD NATT!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Usch, så hemskt..De e en sjuk värld vi lever i..Att så unga människor ska behöva sätta livet till för idioter! Man blir både arg, och väldigt ledsen..



Kram

2009-08-29 @ 09:22:28
URL: http://larssonangelicaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0